Bende de aynı şekilde Technopat olmuştu. Zaten orada bilerek kendime ban attırdım. Çok rahatladım. Bitmesine 20 gün falan var.2020 de SDN bağımlılık yapiyü ?
Tarihbilgisi Forum gerçekten çok nostaljik. Çok iyi.Tarihbilgilisi Forum(!)şaka bir yana,Onedio vb.siteler çok kötü.
Half Life 1'i CS 1.6'ya tercih ederim beni hiç sarmadı nedense. Half Life 1'de korsan oynadıklarımı da sayarsak vardır bi 300 saat.Cs 1.6 daha iyi.
Aşktır Cs hocam şuan abimde benim hesaptan 1.6 oynuyor ?Girdiğime en çok pişman olduğum linktir kendisi.
Ya hocam orası öyle de hayatımdan çaldığı 2200 saati daha iyi şeylere harcayabileceğimi hatırladıkça üzülüyorum.Aşktır Cs hocam şuan abimde benim hesaptan 1.6 oynuyor ?
Amaaan hocam orda kurulan dostluklar hepsine değer ?Ya hocam orası öyle de hayatımdan çaldığı 2200 saati daha iyi şeylere harcayabileceğimi hatırladıkça üzülüyorum.
Geçen Ukraynalı bir elemanla duo attık 7-8 maç boyu vallahi o sohbeti gerçek hayatta çeviremem. Yine yıllar önce duo attığım bir abim vardı sonra Valo çıkınca Valoya geçmek gibi bir hata yaptım şimdi geri döndüm hala rekabetçi atıyor geçen davet etti gelemedim. Bi ara onunla da maç atacağım.Amaaan hocam orda kurulan dostluklar hepsine değer ?
Valla hocam oyunlarda kurulan dostluklar harika oluyor arkadaşın biriyle ARK ta tanıştık tüm oyunları oynardık ama Üniye gitti ?Geçen Ukraynalı bir elemanla duo attık 7-8 maç boyu vallahi o sohbeti gerçek hayatta çeviremem. Yine yıllar önce duo attığım bir abim vardı sonra Valo çıkınca Valoya geçmek gibi bir hata yaptım şimdi geri döndüm hala rekabetçi atıyor geçen davet etti gelemedim. Bi ara onunla da maç atacağım.
Hiçbir şey anlamadım. Fakat zaman ayırdığın için teşekkürler.Şimdi tam net hatırlayamadığım için direkt olarak site linki ya da adresi vermeyeceğim. Ama, şu internet üzerinden makale yazıp ek gelir vaadiyle insanların zamanlarını çalan sitelerin tümünü katarak söyleyeceğim. Hepsi aynı sarının civcivi zaten farkları yok. Gerçek hayatında iki kelimeyi yan yana zor getiren insanlara kalkıp beş yüz, bin satır uğruna laf anlatmaya çalışmaya hiç gerek yok zaten. İnsanın ihtiyacı olur anlarım, ne olursa olsun sigortalı veya sigortasız bir işe girin, bu ve benzeri internetten karşılıksız kazanç sağlayabileceğinizi iddia eden ortamlardan uzak durun. Böylesi daha akıl kârıdır diye düşünüyorum.
Bir kere Youtube'da denedim. Erkek çıktı. Daha hiç denemem.Valla hocam oyunlarda kurulan dostluklar harika oluyor arkadaşın biriyle ARK ta tanıştık tüm oyunları oynardık ama Üniye gitti ?
Tarih bilgisi forumuTarihbilgilisi Forum(!)şaka bir yana,Onedio vb.siteler çok kötü.
@Tarihbilgilisi adlı arkadaşın forumu var. Ondan bahsediyoruz.Tarih bilgisi forumu
Ben de ondan bahsediyorum@Tarihbilgisi adlı arkadaşın forumu var. Ondan bahsediyoruz.
Yani ne sordun? Onu anlayamadım.Ben de ondan bahsediyorum
Bağımlılık yapan forumu yazdımYani ne sordun? Onu anlayamadım.
Donanım arşivi,tp,modartpc ve tarihbilgisi forum.Modart
Face'in ömrü dolmadımı? Kullanan varmı hala?Facebook. Bi ara boş boş geziyordum durmadan. Ne bilgi var ne bişey
Ben hala kullanıyorum. ?Face'in ömrü dolmadımı? Kullanan varmı hala?
Kullananı varda bana göre artık mezarda o siteFace'in ömrü dolmadımı? Kullanan varmı hala?
Bilmediğin akrabalarını bile sana bulur önüne sunar. Sanki mübarek site müneccimBen hala kullanıyorum. ?
Arada girip bakıyorum desek daha doğru olur ?
Facebook Wild Ones'i kapatınca bitti.Ben hala kullanıyorum. ?
Arada girip bakıyorum desek daha doğru olur ?
Face'in ömrü dolmadımı? Kullanan varmı hala?