Soru Girip pişman olduğunuz siteler

Lionel Canatar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Kızlarsoruyor, yemin ederim hiç bir forum bu kadar kötü olamaz.
Saygısız insan sayısı çok, cahil sayısı çok, forumun kız üyeleri ortalama 21 yaşında olup ergenlikten çıkamamış tipler.
Yönetim ekibi desen zaten uyuyor, o gün bir erkek bir kız kavga ediyorlar birbirine hakaret ediyorlar olayın üzerinden 1 hafta geçmiş 2 taraf bırak cezayı mesajları bile silinmemiş.

Lord Erenify

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
644
Dizi siteleri. Birkaç dizi sitesi googleden bulup açıyorum. Sonra siteyi inceliyorum. Hiç dizi izlemiyorum sadece siteyi inceliyorum. Sonra kapatıp pişman oluyorum.

Mr. Doge

Doçent
Reaksiyon puanı
380
Kızlarsoruyor, yemin ederim hiç bir forum bu kadar kötü olamaz.
Saygısız insan sayısı çok, cahil sayısı çok, forumun kız üyeleri ortalama 21 yaşında olup ergenlikten çıkamamış tipler.
Yönetim ekibi desen zaten uyuyor, o gün bir erkek bir kız kavga ediyorlar birbirine hakaret ediyorlar olayın üzerinden 1 hafta geçmiş 2 taraf bırak cezayı mesajları bile silinmemiş.
Hayatımda hiç kızlarsoruyora girmedim fakat kızlarsoruyordaki birkaç postu okuyunca cringe'in nirvanasını yaşamıştım.

aerosimit

aerogevrek
Reaksiyon puanı
13
SDN ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatımda hiç kızlarsoruyora girmedim fakat kızlarsoruyordaki birkaç postu okuyunca cringe'in nirvanasını yaşamıştım.
ChatGPT ve özellikle de Bard'a Türkçe gelmesiyle iyice cacık-i âla bir site oldu.
Bkz: