- Reaksiyon puanı
- 19,153
Şakasına.Neden onu koyu yazdın.
Şakasına.Neden onu koyu yazdın.
Arkadaşlar girip de keşke girmeseydim dediğiniz siteler oldu mu?
zamanında keşke lol indirme sitesine girmeseydim oynamaya başladığımdan beri tansiyon hastasıyım ilaç kullanıyorum.Arkadaşlar girip de keşke girmeseydim dediğiniz siteler oldu mu?
Gerçekten mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
zamanında keşke lol indirme sitesine girmeseydim oynamaya başladığımdan beri tansiyon hastasıyım ilaç kullanıyorum.
evet maalesef 2020 de hipertansiyon raporum oldu 2022 ye kadar ilaç kullandım son zamanlar oyun oynamayı bıraktım. ve son kontrolümde artık tansiyon hastası olmadığımı söyledi doktorGerçekten mi?
Geçmiş olsun. Bende de aynı şey Fortnite için geçerli. Bağımlısı oldum. Yok olsun o Battle Pass kademeleri. Taktım onlara. Şimdiki hedefim tatil bitmeden 26 seviye olmak. Şimdi 22 oldum.evet maalesef 2020 de hipertansiyon raporum oldu 2022 ye kadar ilaç kullandım son zamanlar oyun oynamayı bıraktım. ve son kontrolümde artık tansiyon hastası olmadığımı söyledi doktor
Geçmiş olsun.son kontrolümde artık tansiyon hastası olmadığımı söyledi doktor
teşekkür ederim.Geçmiş olsun.
Pişman değilim?O sırada cevap veren @Elvin. Far Cry 5
Birazdan sana özel Far Cry 5 pp yapacağım.Pişman değilim?
Günümüzde Online, Multiplayer vb. rekabetçi oyunlar çekilecek dert değiller. Toksiği ayrı, trolü ayrı, hilesi ayrı. İnsanın kendine kastı yoksa bunları oynamamalı diye düşünüyorum. Oyuna eğlenmek ve vakit geçirmek için giriyorsun daha fazla baş ağrısı ve sinir ile çıkıyorsun. Bu yüzden olabildiğince Singleplayer, Story Mode'u olan oyunları tercih ediyorum. ?zamanında keşke lol indirme sitesine girmeseydim oynamaya başladığımdan beri tansiyon hastasıyım ilaç kullanıyorum.
sana kesinlikle katılıyorumGünümüzde Online, Multiplayer vb. rekabetçi oyunlar çekilecek dert değiller. Toksiği ayrı, trolü ayrı, hilesi ayrı. İnsanın kendine kastı yoksa bunları oynamamalı diye düşünüyorum. Oyuna eğlenmek ve vakit geçirmek için giriyorsun daha fazla baş ağrısı ve sinir ile çıkıyorsun. Bu yüzden olabildiğince Singleplayer, Story Mode'u olan oyunları tercih ediyorum. ?
Bana sundu. Çinli bibim varmış.Bilmediğin akrabalarını bile sana bulur önüne sunar. Sanki mübarek site müneccim
Büyük geçmiş olsun. LOL'den kurtulmak için bilgisiyarımı satmıştım. Hayatımda verdiğim en doğru karardı.zamanında keşke lol indirme sitesine girmeseydim oynamaya başladığımdan beri tansiyon hastasıyım ilaç kullanıyorum.
Keşke girmeseydim dediğim tek site Technopat Sosyaldir.Nerde saygısız,bilgisiz,android fanboyluğu yapan adam varsa orada toplanmış.Arkadaşlar girip de keşke girmeseydim dediğiniz siteler oldu mu?
Windows Vista isosu istedim millet windows 10 yükle onu yükle bunu yükle diyor istemiyorum diyorum hala devam ediyorlar. kurallar çok katı, ilk girdiğim zaman acil bi işim vardı sırf başlığa büyük harfle başlayıp ve cümle sonuna nokta koymadım diye mute yedim mesaj yazamadığım içinde sorunu hiç bir zaman çözemedim. SDN gibisi yok.Keşke girmeseydim dediğim tek site Technopat Sosyaldir.Nerde bilgisiz,android fanboyluğu yapan adam varsa orada toplanmış.
Jumpscare siteleri. Ekşi sözlük. Silicone forum.Arkadaşlar girip de keşke girmeseydim dediğiniz siteler oldu mu?
Jumpscare siteleri. Ekşi sözlük. Silicone forum.
Neden? Bence harika bir şey Discord.Discord
internetten para kazanmaya çalışırken girdiğim tüm sitelerArkadaşlar girip de keşke girmeseydim dediğiniz siteler oldu mu?
Technopat diyebilirim. Çok pişman oldum hemde. Okuduğunu anlamayanların her raporunu ciddiye alıp ceza veriyorlar. Ve haklı olsan bile haksız duruma düşüyorsun.Arkadaşlar girip de keşke girmeseydim dediğiniz siteler oldu mu?