Soru Getmobil nasıldır?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724
Arkadaşlar video çıkış tarihine bakmadım ama bugün izledim, Hakkı abimize itimat ettiğimiz için firmada yamuk olacağını düşünmüyorum ama yine foruma sorup danışalım birbirimize dedim, nasıl bir firma sizce alışveriş yapan oldu mu?

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Arkadaşlar video çıkış tarihine bakmadım ama bugün izledim, Hakkı abimize itimat ettiğimiz için firmada yamuk olacağını düşünmüyorum ama yine foruma sorup danışalım birbirimize dedim, nasıl bir firma sizce alışveriş yapan oldu mu?
güvenilir firma fakat ben o tip yerlerden cihaz alınmasını tavsiye etmiyorum

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724
güvenilir firma fakat ben o tip yerlerden cihaz alınmasını tavsiye etmiyorum
Neden peki bence cep telefonculardan almaktan kat be kat iyi, veya tanımadığın birinden almaktanda iyi ?

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Ben Easycep’ten iPhone SE 2020 aldım. Cihazı şu anda aktif olarak kullanıyorum. Bana gelen cihazın sadece bataryası değişmişti. İçerisinde Woyax’ın güçlendirilmiş bataryasını takmışlar. Telefondan genel olarak memnunum. Alışverişimde bir sorun olmadı ancak çok şikayetçi olanlar da var. Biraz da şans işi gibi. Cihaz elime 2 günde ulaştı.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Neden peki bence cep telefonculardan almaktan kat be kat iyi, veya tanımadığın birinden almaktanda iyi ?
cep telefonculardan kesinlikle daha iyi orayı listeye bile katmamıştım ?
tanımadığın birinden meselesi aynı şehirden buluşarak telefonu inceleyerek alınabilir hiç yoksa otarafa yönelmek daha iyi olur