Master Yoda
Profesör
Geçmiş olsun.
Bu arada gm almayın diyorum.
teşekkürlerGeçmiş olsun.
Benim okuduğum okulda benim gördüğüm kadarıyla çoğunlukla iPhone var onun dışında samsung...GM6 ve GM8 hedef kitlesi gençler olduğundan ne beklediniz?...
GM6 ve GM8 hedef kiGm 6 ve 8 de aynı dandik elinde oyuncak varmış gibi hissettiriyor
cevap veremeyince klasik cevaplar atın... iddia gerçek olsa GM toplatırdı... nede haberlere çıkmadığına göre... kullanıcı kaynaklı bir karalama vakası...kardeşim bütün belgelerim fotoğraflarım var tüketici hakları mahkemesine başvuruda yaptım şuan beklemedeyim hem güvenli markadan yaptığını nerden biliyorsun ve bunu da silmiyecem inşallah yasal süreç başlatırlarda yine haklı oldğum tekrardan ortaya çıkar
---- Mesajlar birleştirildi ----
General Mobile Telefonumun Patlaması 6 Defa Servise Götürmek.
burada da video ve fotoğraf bulunmaktadır
sen gm de felan mı çalışıyorsun
kardeşim patlama kronik bir sorun değil benim telefonumda oldu ve sadece patlamadan ötürü mahkeme ile uğraşmadım kaç kere servise gidip geldim ne karalaması gm kadar dandik başka bir marka yok dünyada sadece yerli yerli diye insanları kandırır beim neyim klasik cevap atımGM6 ve GM8 hedef ki
cevap veremeyince klasik cevaplar atın... iddia gerçek olsa GM toplatırdı... nede haberlere çıkmadığına göre... kullanıcı kaynaklı bir karalama vakası...
cidden snin gm şirketi ile bir bağın felan var mı?GM6 ve GM8 hedef ki
cevap veremeyince klasik cevaplar atın... iddia gerçek olsa GM toplatırdı... nede haberlere çıkmadığına göre... kullanıcı kaynaklı bir karalama vakası...
Kullanıcı hatası olsaydı telefonu patlayınca servise gönderince ücretsiz yaptılar o yüzden mi kullanıcı hatası?gm seni mahkemeye verebilir bir (1 ) tane patlamış daha fazla patlarsa sorun var denebilirdi kullanıcı hatasından olmuş bir sürü iphone patladı kullanıcısını öldürdü birşey olmadı.
şarjı da verdin mi? onu taktığın prize baktırt belki gevşek klemens kaynaklı geçmiş olsun genede en yüzü kara apple onun ölü müşterileri de var.Kullanıcı hatası olsaydı telefonu patlayınca servise gönderince ücretsiz yaptılar o yüzden mi kullanıcı hatası?
Teşekürlerşarjı da verdin mi? onu taktığın prize baktırt belki gevşek klemens kaynaklı geçmiş olsun genede en yüzü kara apple onun ölü müşterileri de var.
3 4 yıl telcide çalıştım emin ol en çok sıkıntı veren gm ve samsung tuGM6 ve GM8 hedef ki
ne kadar çok satarsan sıkıntında çok olur haberin yok heralde...3 4 yıl telcide çalıştım emin ol en çok sıkıntı veren gm ve samsung tu
çağrı bekletme nasıl yok o GSM şebekesinin özelliği... markaya çamur atmak için başka bahane bulun... SGS 6 EDGE kaç $ GM 5 PLUS kaç $ kıyaslayıverseniz... farklı olmasını anlardınız...Hocam sormayın, geçen telefonu verdiğim arkadaş çağrı bekletme bunda olmuyor dedi.Ayarını da bulamıyorum dedi.İnternetten araştırdım, sanki kontüre bakar gibi bir numara tuşluyorsun, o servis aktif hale geliyor.Kardeşim koysana telefona bir ayar bununla ilgili.Ben GM5Plus 'tan önce Samsung Galaxy S6 Edge kullanıyordum.O telefondaki kaliteyi gördükten sonra, GM5Plus 'ın sistemi, arayüzü çok dandik gelmişti bana.Ha fiyatına göre belki birşey denebilir.Tabi artık o fiyat bandında çok daha iyi telefonlar var.
Saygılarımla...
İphonede çok satıyor amane kadar çok satarsan sıkıntında çok olur haberin yok heralde...
çağrı bekletme nasıl yok o GSM şebekesinin özelliği... markaya çamur atmak için başka bahane bulun... SGS 6 EDGE kaç $ GM 5 PLUS kaç $ kıyaslayıverseniz... farklı olmasını anlardınız...
Bu arada arkadaşlar, birşey soracağım.Teknik servise birkaç defa giden telefonları değiştirmek zorunda değiller mi?Yani bazı eşyalarda öyle oluyor.Belli bir sürede birkaç kere teknik servise giden cihazı değiştiriyorlar diye biliyorum.Ha belki bu cep telefonlarında yoktur.Onu bilemiyorum.Bilgisi olan varsa, yazarlarsa biz de bilgileniriz.
Saygılarımla...
çağrı bekletme nasıl yok o GSM şebekesinin özelliği... markaya çamur atmak için başka bahane bulun... SGS 6 EDGE kaç $ GM 5 PLUS kaç $ kıyaslayıverseniz... farklı olmasını anlardınız...Hocam sormayın, geçen telefonu verdiğim arkadaş çağrı bekletme bunda olmuyor dedi.Ayarını da bulamıyorum dedi.İnternetten araştırdım, sanki kontüre bakar gibi bir numara tuşluyorsun, o servis aktif hale geliyor.Kardeşim koysana telefona bir ayar bununla ilgili.Ben GM5Plus 'tan önce Samsung Galaxy S6 Edge kullanıyordum.O telefondaki kaliteyi gördükten sonra, GM5Plus 'ın sistemi, arayüzü çok dandik gelmişti bana.Ha fiyatına göre belki birşey denebilir.Tabi artık o fiyat bandında çok daha iyi telefonlar var.
Saygılarımla...
İphonede çok satıyor ama
Ne teknoloji olursa olsun türkiyede tutulan şeyi almayacaksın tutulmayan alacaksın en sıkıntısız onlar oluyor bana göreçağrı bekletme nasıl yok o GSM şebekesinin özelliği... markaya çamur atmak için başka bahane bulun... SGS 6 EDGE kaç $ GM 5 PLUS kaç $ kıyaslayıverseniz... farklı olmasını anlardınız...
yuh apple sıkıntılarını inkar eden ilk kişi... iphone x , 8, 7, 6, 5 seriye bağladı sıkıntılar çeşitli... kamera merkezden kaçık, hızlı deşarj, ısınma, kasma ve donma vede patlayan batarya hem alevli hemde sessiz... sakince...
Vallahi aynı GSM operatörüyle hem iPhone, hem de diğer bir sürü markanın telefonlarını gerek kullanmış, gerekse de çevremde görmüş biri olarak, hiç birinde böyle bir durum görmedim.Hepsinde ayarlar kısmında böyle bir özellik bulunuyordu.Direk suçu gsm operatörüne atmak ne güzel vallahi.O zaman sorun Turkcell'de haa, haklısınız...ne kadar çok satarsan sıkıntında çok olur haberin yok heralde...
çağrı bekletme nasıl yok o GSM şebekesinin özelliği... markaya çamur atmak için başka bahane bulun... SGS 6 EDGE kaç $ GM 5 PLUS kaç $ kıyaslayıverseniz... farklı olmasını anlardınız...
Selamlar,burada ayrıntılı olarak bilgi veriliyor:
Garantili Ürünlerde Tamir Süresi ve Tüketicinin Hakları | SelfHukuk
Selamlar,Gm 6 ve 8 de aynı dandik elinde oyuncak varmış gibi hissettiriyor
Kardeş çoğu insan şikayetçi buna şahitimGm5 pulus özelliklerine ve fiyatına göre güzel telefon 2 senedir kullanıyoruz hiçbir sıkıntısı yok. Hatalı üretimde olabilir kullanıcı hatasıda olabilir genelini bağlamaz bence gereksiz tepki.
2 sene önce kedime sony z5 compact eşime gm5 plus aldım günde 1 şarj etmeme rağmen şarj soketim bozuk böyle bir şey yaptım yinede zar zor şarj alıyorKardeş çoğu insan şikayetçi buna şahitim
Z5 mi zor oluyor2 sene önce kedime sony z5 compact eşime gm5 plus aldım günde 1 şarj etmeme rağmen şarj soketim bozuk böyle bir şey yaptım yinede zar zor şarj alıyor
Ekli dosyayı görüntüle 41014
Ama gm5 pulus taş gibi elektronik şans işi.
İşte meselede bu kendimde değiştirebilirim ama (25tl soket) telefonun şu geçirmezlik özelliği ortadan kalkıyor. Teşekkürler.z5c'yi servise ver şarj soketi değişsin...
z5c açan yok ...