S
SDN Okuru
SDN Okuru
S.a kardeşim tamam iyi demişsin hoş demişsinde indiremiyoruz sıraya alındı diyor hep... birde bunun sorunu var...
kaldı öyle rom layım diyorum daha da kötü olur diye yapmadımee noldu
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ne yaptın kardeş tablete
ee ne yaptın kardeş
ee ne yaptın kardeş
arkadaşlar clean masteri yükleyin ordan kurumsal cihaz yöneticisini silmeye basın silinmiyor izinlerini kapatıyor bilgisayara bağlayabilirsiniz usb açın bilimeyen kaynaklar felan açabilrsiniz kendinize eziyet çektirmeyin eba marketle.
sakın root atma ben kingo root la root attım hem işe yaramadı hem de tablet kilitlendiOldu vallaha arkadaslar clean masteri kurup kaldirin mdm yi sonra
Bilgisayara baglayin kingo root indirin bilgisayara basin rootu tmm dir gecmis olsun
ne demek yalnız yöntemi ben bulmadım youtube da rastladımFurkan Sagmiş kardeş sağolasun yaptım oldu
Yaptinda bende izledim ama bir yerde kaldim..senin istediğin apk ler dosya yoneticisindeki dowloand klasorune nasil gorunecek bende gorunmuyorda
Superbeam la güncel sürümü tablete atınBende yanlışlıkla cleanmasterin eski sürümünü kurdum şimdi ne yaptıysam yeni sürüm kurulmuyor.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
mümkünse superbeamle ayar nasıl yapılır anlatabilirmisinSuperbeam la güncel sürümü tablete atın
Hakkaten bana cleanmasterin yerini tutacak bir program lazım çünkü ne yaptımsa eski sürümden başkasını kurmuyor.
Oldu vallaha arkadaslar clean masteri kurup kaldirin mdm yi sonra
Bilgisayara baglayin kingo root indirin bilgisayara basin rootu tmm dir gecmis olsun
format attım yine de bi deniyimtableti kitlnen arkadaşlar otg kablsu takıp bir klavye bağlayıp uygulamaya alt f4 çeksinler olmassa esc bassınlar bi bakınlar olacakmı bakın olursa söyleyin yani bir teşşekür edersiniz
Kardes olursa banada soyle olurmu bende format attim tablete romda olacagini sanmam ancak dowland mod aciliyorsa bisiler yapila bilir bunun icinde arkasini acmak lazim home tusu dokunmatik ildugu icin okulada goturmedim disiplinden korkuyorum garanti umrumda degil.format attım yine de bi deniyim
Arkadaşlar tablet kapattım sonra açarken general mobil yazısı kaldı tekrarlanıp duruyo açılmıyo bilen warsa yardım edin lütfen :thumbdown: