General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apk sorununu çözersek zaten facebooka da girebilirsiniz beyler o yüzden apk daha önemli 👊👍

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bakin simdi diyonuzya bluetooh girmiyo yazacaklarimi iyi okuyun ilk once saat menusune giriyoruz alarm kurucaz 2 3 dk sonraya kurun kurduktan hmn sonra tableti kapatin ztn kendisiacilir acilsiginda sagda bi acik goz isareti olacak ona geldikten sonra tablet acilir sag uste gelip bluetooh simgesine bsn gule gule kullanin kly gelsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bakin simdide nasil youtube faacebokk ave twiter gibi yasakli sitelere nesil giricegimizi anlaticam vericegim linki tarayiciniza yazin (192.110.165.94) bunu yazdiktan sonra assagi tarafta arama motoru var ona girerseniz acilir ama soyle yazin wwww.youtube.com mesale youtubda herhangi bi video acin eklenti yuklenemedi denir hemen assagida HTmobile diye bi yazi cikar ona basin acilir izleyebilirsiniz facede ise sikinti cerezleri istiyo onu bende yapamadim yaparsaniz mesaj atin cok sevinirimm umarim isinize yarar😇😇😇😇😇

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nasıl kurdun kardeş Play Store yi açıklarsan kurulumunuda biz çözebiliriz...

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaş yükledim derken sanırım indirmeyi kast etmiş normal bir internet sitesinden iniyor zaten ama kuruluma gelince bilinmeyen kaynaklar hatası verir

bak712

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

KURTALANLI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,Bluetoot işini ben tam olarak halledemedim.
tabletten telefona dosya yollayabiliyorum ama telefondan yollayamıyorum.
Dosya gönderilemedi diyor. Siz nasıl hallettiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben bluetoothu actım müzik felan indirdim de bluetoothtan tablete root atmak mümkün mü?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gb tab-5 root atma oyun yukleme vs ile ilgili videolar var youtube'da acaba deneyeniniz oldu mu ? İşe yariyo mu 😸😏

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler meb bizi dinliyor her saat bir fotoğraf çekiyor, ve her konum açık olduğunda enlem oylam bilgilerini kaydediyor haberiniz ola :)

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bakin simdi diyonuzya bluetooh girmiyo yazacaklarimi iyi okuyun ilk once saat menusune giriyoruz alarm kurucaz 2 3 dk sonraya kurun kurduktan hmn sonra tableti kapatin ztn kendisiacilir acilsiginda sagda bi acik goz isareti olacak ona geldikten sonra tablet acilir sag uste gelip bluetooh simgesine bsn gule gule kullanin kly gelsin
Onu bilmeyen yok sanırım arkadaşların sorduğu telefondan tablete nasıl dosya gönderecekleri çünkü telefon tableti görmüyor

V

vanlı muhammed

SDN Okuru
Arkadaşlar telefon tableti gormesi icin tableti sarja takın %100 olunca tableten telefona 4 veya 5 dk video gonderin sonra ayarlara girin orada pil var ona basın pilde bluetooth var ona basın ondan sonra gorunurluk zaman asımını asla yapın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tableti kapatma ve ses acma düğmesine basılı tuttarsan tablet acılır 😃

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ama bişe atmyrzki ve ya bri bze atamyo ne ypcz bse yarmıo😤😥😤

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ağa bu açık kaynak lisansları google yazın bakın orda bişey çıkacak ordan yapabiliriz

KURTALANLI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,Windowstaki gibi kurmadan çalışan programlar yok mu?
Android için Portable apk gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar clash of clansta tas hilesini ogrenmek isteyenler faceden beni ekleyp mesaj atsnlar facede adim Emir Daylan profil fotografimda ben varim isteyrn eklesin

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
192.81.249.94 proxy bunla faceye girebilirsiniz. 192.110.165.94 bununlada youtube girebilirsiniz.youtube ye girince html tiklaniyin.bitti😂😂😂