S
SDN Okuru
SDN Okuru
Apk sorununu çözersek zaten facebooka da girebilirsiniz beyler o yüzden apk daha önemli 👊👍
Kardesim nasil yukpedigini soylersen biz gerisini yapariz.Ya bende play store yukledim ama kurulmuyor.
AynenArkadaş yükledim derken sanırım indirmeyi kast etmiş normal bir internet sitesinden iniyor zaten ama kuruluma gelince bilinmeyen kaynaklar hatası verir
Ha yanliş anlamayin yukledim derken superbeam dan gonderip indirdim ama kurulmuyorrrKardesim nasil yukpedigini soylersen biz gerisini yapariz.
Arkadaşlar,Bluetoot işini ben tam olarak halledemedim.
tabletten telefona dosya yollayabiliyorum ama telefondan yollayamıyorum.
Dosya gönderilemedi diyor. Siz nasıl hallettiniz
Onu bilmeyen yok sanırım arkadaşların sorduğu telefondan tablete nasıl dosya gönderecekleri çünkü telefon tableti görmüyorBakin simdi diyonuzya bluetooh girmiyo yazacaklarimi iyi okuyun ilk once saat menusune giriyoruz alarm kurucaz 2 3 dk sonraya kurun kurduktan hmn sonra tableti kapatin ztn kendisiacilir acilsiginda sagda bi acik goz isareti olacak ona geldikten sonra tablet acilir sag uste gelip bluetooh simgesine bsn gule gule kullanin kly gelsin
Onu bilmeyen yok sanırım arkadaşların sorduğu telefondan tablete nasıl dosya gönderecekleri çünkü telefon tableti görmüyor
Eğer alarmı kurduktan sonra tekrarlaya basarsanız telefon da görür tableti