General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ya proxy ayarlarina nerden girioz biri cevap yazsin bende faceye girmek istiomistiom ve apk sorununu yazin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadslar su proxy ayarlarina nasi girilio bi bastan anlatin ya bide apk sorununu bulan arkadas bi yazsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar blututh sorununu anlaticam once alarmi 1 dakika ileri kurup kapatin sonra tablet acildiginda kilidi sag tarafa kaydirin ( goz isaretine) sonra mb fazla olan bir dosya karsiya atin cihazlar eslestiginde karsidan dosya atabilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar 192.81.249.94proxy adresi var ya bu adrese gercekten de girenler var benim arkadasim girebilmis sanirim bunun cozumu baska bir wifiye baglanin tekrar proxye girmeye calisin belki olabilir olursa mesaj atin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hayırlı bayramlar arkadaşlar ALLAH tuttuğumuz oruçları dergahı izzetinde kabul etsin ne dileğimiz varsa ALLAH gerçekleştirsin BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler buldum faceye girmeyi 192.81.249.94 eger bu site forbidden veriyorsa farkli bir wifiye baglanin forbidden vermez faceye girebilirsiniz denedim oldu :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bide airties olan wifilere yani ttnetlere baglanmayin onlarda forbidden veriyo ama normal telefon internetine baglanin yada superonlineyi deneyin

abraam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese iyi bayramlar. Bulan yok mu proxy adresi

A

asdfgkfkfk

SDN Okuru
Bylr ben 192.81.249.94 bu proxy adrsine grblyrm ama belli zmnimi var bilmiyorm mesela 1 2 saat klndktn snra grmiyo orayi tm blmiyrm bazi arkdslrn tabletleri grmiyo o sorunu cozemdk

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İlk olarak herkeze iyi bayramlar arkadaşlar proxyden faceye girmio ya bi anlatsanız ii olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bylr bn 192.81.249.94 bu proxy ipdn faceye grblyr ve face tek dgl tablette ysklnn tum sitelerede grblyrm yalniz arada bir girmiyo ve bazi tabltlrde girerkn dgrlrndn girmiyo sebebi halen cozlmms

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yav takmışsınız face face face arkadaşım önemli olan apk sorunu ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olm bizim okula tablet okulun son günü verilmgşti emıoloji keyboard bilem yok :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Root bulunmustur

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ya beyler aramızdan berisi çıksın size ana bacı sövsünmü rootu bulmuşsunuz madem anlatın mk siz korkoyosunuz biz korkmuyoruz anlatın biz rootlayalım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Engelleme gelmeden once tablete bir suru uygulama yukldm geneli acilmadi bir ara tableti kapatip actim o acilmyn uygulmlr yuklnmsdi onlrn arasnda power cleanda var ve suan yuklu ama internete baglaninca tum uyglmlr gidiyr ha bi de power clean uzrnden bir sey yapamazmiyim ????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bulduysanız söyleyin altına nasıl bulduğunuzu yazın youtubeda paylaşırsanız meb engeller anında.Bulduysanız apk sorununu yazın root atmayı buldum diyen şahıs sende nasıl bulduğunu yaz.Gayri ya bu tabletin güvenliği kırılacak,ya da kırılacak.👊👊👊✊✊✊