General Mobile E-Tab 5

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 dostun yontemini basariyla yapanlar clean masteri yuklesin cozumu bulundu tabletin guvenlik uygulamalar hersey aciliyor yukledikten sonra istiyen varsa yazarim yontemi clean master yukleyemeyenler 5 dostun yontemini 20 30 defa denesinler

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 dostun yontemini basariyla yapanlar clean masteri yuklesin cozumu bulundu tabletin guvenlik uygulamalar hersey aciliyor yukledikten sonra istiyen varsa yazarim yontemi clean master yukleyemeyenler 5 dostun yontemini 20 30 defa denesinler
20 30 defa yapınca kesin apk yükleniyor mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya su 5 dostun yaptigi seyleri bura yazin izleyemiyoruz burdan anlatin yapqlim bizde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler tableti acarken dondu ne yapmalıyım sadece general mobıle yazıyo yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lan mk o yontemi denedim tabletteki oyunlar gitti üstüne apk engellide hala açıktı olan oyunlara oldu:cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5 dost un yontemini yapiyorum tc sifre yeri gelmiyor. Ne yapmam lazim

q@sw€d7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bu 5 dost un yontemi oluyormu gerçekten

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu 5 dost un yontemi oluyormu gerçekten
For!mat. atmak gerekiyor mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bilgisarciya goturdum yirmi lira karsiliginda tabletim artik mebin degil benim yani tabelede fabrikadan cikmis gibi:)

K

kayseriiii

SDN Okuru
Bakar mısınız tabletin ekrani kirildi cami sadece ama dokunmatikte sorun yok .simdi ben bunu okula mi vericem yoksa parasiyla yaptiricammı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya cevap verirmisiniz benimkide düstü kırıldı tablet evde yatıyo :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ilk önce tarayıcıyı açın yukarı sağdaki 3noktaya basın ayarlara gidin bant genişligi ve yönetimi tıkla ilk 2 ye hiçbirzaman yapın diğerine tik koyun sonra çıkın googlete bind2 yazın başta onlina proksy gelecek ona basın alltta bi url boşluk olacak oraya Google yazın google açılacak fullfilm.mobil yazın bir film seçin mp4 ten indirin oyun da iniyo

q@sw€d7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Root bulunmustur " ve "ben rootu buldum fakat disiplinden korkuyom" mesajlarını ben atmaktayım ve "Atma Lenn" diyen arkadasa kapak olsun " i root android 4.0.4 free download " adresinden kingo rootu indirin herkeze k.g gelsin

Peki sen yaptin da oldumu??

lan mk o yontemi denedim tabletteki oyunlar gitti üstüne apk engellide hala açıktı olan oyunlara oldu:cursing:

Hangi yontem

Ben bilgisarciya goturdum yirmi lira karsiliginda tabletim artik mebin degil benim yani tabelede fabrikadan cikmis gibi:)

Lan o zaman burdakiler beni kandiriyor banada 25 tl karşiliğinda hallederim dedi📲📲

S

SDN Okuru

SDN Okuru
e tab 5 te bluetooth acmak once alarm ayarlarin 2. cihazinizi kapatin 3.alarim caldiginda goz sekline getirin ve sonra tablet acilacak bluetooth simgesine basin acilmis olacak

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ilk önce tarayıcıyı açın yukarı sağdaki 3noktaya basın ayarlara gidin bant genişligi ve yönetimi tıkla ilk 2 ye hiçbirzaman yapın diğerine tik koyun sonra çıkın googlete bind2 yazın başta onlina proksy gelecek ona basın alltta bi url boşluk olacak oraya Google yazın google açılacak fullfilm.mobil yazın bir film seçin mp4 ten indirin oyun da iniyo
İnmiyor direk video olarak açıyor sende de öyle mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Ben google yazıyorum ama açılmıyor kardeşim sayfa kendini yeniliyor sadece

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben google yazıyorum ama açılmıyor kardeşim sayfa kendini yeniliyor sadece
(Google) parantezin içindeki gibi yaz açılır.

kardeş buraya url yazınca direk Google diye gösteriyor.sen tarayıcıdan normal bi şekilde google ye gir üstteki adresi kopyala sonra bind2 deki arama kısmına yapıştır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
(Google) parantezin içindeki gibi yaz açılır.

kardeş buraya url yazınca direk Google diye gösteriyor.sen tarayıcıdan normal bi şekilde google ye gir üstteki adresi kopyala sonra bind2 deki arama kısmına yapıştır.

Oldu kardeş sagol bi de oyunda iniyor yazmış ama nerden iniyor deneyen var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben filim indirdim 46 tane filim var.android bir telefon alın wifi file transfer indirin google playden sonra oradaki ip nosunu tablete yazin sonra telefonundaki bütün dosyalar gozukur ordan indirin

I

isakcan2015

SDN Okuru
Arkadaşlar ben bir videoda izledim güncelleme gelmeden önce tabletinde CLEAN MASTER programı olan tabletin güvenliğine erişebiliyormuş ve de usb bağlantısını da aktive edebiliyormuş tabletin apk yüklemesine izin ver bloğu aktive edilebiliyormuş BİZİM İŞİMİZ APK YÜKLENMEYEN TABLETLERE CLEAN MASTER PROGRAMINI YÜKLEMEK.clean masterı indirebilirsek tabletin bütün ayarlarına erişebiliriz. HAYDİ ARKADAŞLAR BEYİN FIRTINASI👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊