S
SDNSinan
SDN Okuru
Beyler bisey bulan varsa soylesin😈😈😈
20 30 defa yapınca kesin apk yükleniyor mu?5 dostun yontemini basariyla yapanlar clean masteri yuklesin cozumu bulundu tabletin guvenlik uygulamalar hersey aciliyor yukledikten sonra istiyen varsa yazarim yontemi clean master yukleyemeyenler 5 dostun yontemini 20 30 defa denesinler
5 dostun yontemini basariyla yapanlar clean masteri yuklesin cozumu bulundu tabletin guvenlik uygulamalar hersey aciliyor yukledikten sonra istiyen varsa yazarim yontemi clean master yukleyemeyenler 5 dostun yontemini 20 30 defa denesinler
For!mat. atmak gerekiyor muBu 5 dost un yontemi oluyormu gerçekten
aynennya bilen biri var mı?Bakar mısınız tabletin ekrani kirildi cami sadece ama dokunmatikte sorun yok .simdi ben bunu okula mi vericem yoksa parasiyla yaptiricammı ?
Ben bilgisarciya goturdum yirmi lira karsiliginda tabletim artik mebin degil benim yani tabelede fabrikadan cikmis gibi![]()
Her bilgisayarcı yapabilirmi bi de bilgisayarcı dediğin internet kafedekiler mi?Ben bilgisarciya goturdum yirmi lira karsiliginda tabletim artik mebin degil benim yani tabelede fabrikadan cikmis gibi![]()
Açma tuşuyla ses kısma tuşuna basılı tut.beyler tableti acarken dondu ne yapmalıyım sadece general mobıle yazıyo yardım
"Root bulunmustur " ve "ben rootu buldum fakat disiplinden korkuyom" mesajlarını ben atmaktayım ve "Atma Lenn" diyen arkadasa kapak olsun " i root android 4.0.4 free download " adresinden kingo rootu indirin herkeze k.g gelsin
lan mk o yontemi denedim tabletteki oyunlar gitti üstüne apk engellide hala açıktı olan oyunlara oldu:cursing:
Ben bilgisarciya goturdum yirmi lira karsiliginda tabletim artik mebin degil benim yani tabelede fabrikadan cikmis gibi![]()
İnmiyor direk video olarak açıyor sende de öyle mi?Arkadaşlar ilk önce tarayıcıyı açın yukarı sağdaki 3noktaya basın ayarlara gidin bant genişligi ve yönetimi tıkla ilk 2 ye hiçbirzaman yapın diğerine tik koyun sonra çıkın googlete bind2 yazın başta onlina proksy gelecek ona basın alltta bi url boşluk olacak oraya Google yazın google açılacak fullfilm.mobil yazın bir film seçin mp4 ten indirin oyun da iniyo
Arkadaşlar ilk önce tarayıcıyı açın yukarı sağdaki 3noktaya basın ayarlara gidin bant genişligi ve yönetimi tıkla ilk 2 ye hiçbirzaman yapın diğerine tik koyun sonra çıkın googlete bind2 yazın başta onlina proksy gelecek ona basın alltta bi url boşluk olacak oraya Google yazın google açılacak fullfilm.mobil yazın bir film seçin mp4 ten indirin oyun da iniyo
(Google) parantezin içindeki gibi yaz açılır.Ben google yazıyorum ama açılmıyor kardeşim sayfa kendini yeniliyor sadece
(Google) parantezin içindeki gibi yaz açılır.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
kardeş buraya url yazınca direk Google diye gösteriyor.sen tarayıcıdan normal bi şekilde google ye gir üstteki adresi kopyala sonra bind2 deki arama kısmına yapıştır.