General Mobile E-Tab 5

DarKBoY53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Muhterem kardeslerim ben bir yontem buldum bu yontem ile hesap eklenebiliyor tarih ve saat acilabiliyor ve wifi kapatip acilabiliyor wifi menusu de geliyor fakat ne yapsam guvenlik , uygulamalar ve gelistirici secenekleri acılmıyor .

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Muhterem kardeslerim ben bir yontem buldum bu yontem ile hesap eklenebiliyor tarih ve saat acilabiliyor ve wifi kapatip acilabiliyor wifi menusu de geliyor fakat ne yapsam guvenlik , uygulamalar ve gelistirici secenekleri acılmıyor .

peki neden anlatmıyorsun?

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Sende aktivasyon ekraninda wifi kesmemi yaptin 😂😂😂 coğu kişi yapamiyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaaa artk faceye grmek istiyorumm lutfen proxy bulun buradakilerin hic biri olmuyo

cahitucar12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bisey diyicem tablete format atsak sora şu güncelleme adresini degistirsek eski güncellemeler kalırmı

DarKBoY53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Guncellemeler gitmiyor ben denedim hemde 2 farkli format attim

sglbl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazmadıktan sonra bunu ne işimize yarayacak,meak ediyorum.Söylemeyeceksiniz bir şey yazmayın

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saat tam 22.00 da denedm olmadi lan
Enim kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yok.Buradaki hak eden arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama sen ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun yada bana öyle geldi.Hem sen bizim bulmamızı beklemek yerine biraz da kendin çabala ve sen çöz face sorununu.

Arkadaşlar iyice bir inceledim ipunblock açıldığı sırada tablet bulut hizmetine bağlanamıyor bu sayede de bazı proxy siteleri açılıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aslinda ben bir suru proxy buldum da face yazinca girmiyo yine hata veriyo onun icin ugrasmak istemedim
Ne hatası veriyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler tek oynanan oyun agar.io idi şimdi oda engelli meb boşfna verdi bu tableti keşke e tab 4 verselerdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ortaligi karistirmak gibu bu niyetm yok oluyo dedn denedm olmadi gorusumu yazdm yani ne var bunda 😒

kardesh01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar su an bu saate yani 21:37 de 192.81.249.94 bu ip adresinden face girdim bence engel kalkti eski ip adresi bu eskiden 403 forbidden haatasi veriyordu simdi sorunsuz giriyor siteye ve faceye

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Saat 00.22 an itibariyle 192.81.249.94 şu proxy den faceye girebiliyorumm 😀😀

DarKBoY53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar gmail hesabima attiginiz e postalara gec cevap verdigim icin kusura bakmayin.
Sabahtan beri iki kisi tablet uzerinde ugrasiyoruz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apk çözümünü bulanlar müjde veriyorsunuz sonra nasıl bulduğunuzu anlatmıyorsunuz anlatın artık yaww

abraam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler 192.81.249.94 proxy adresinden face girdim öncelikle kurumsal cihaz yöneticisinden bulut isareti olan balancuga bi kez tıklayıp 2sn sonra bi kez daha tıklayın bulut kırmızı oluyor hemen sonra 192.81.249.94 Proxy adresinden face gireceksiniz

Not: %100 kesin olmayabilir. Bende oldu ama

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler wifi bağlantısı kendiliğinden kesilinte diretkt otomatik konum bilgisini açıyor bunun nedeni ne olabilir meb süreklg denetliyor bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bi ise yararmi bilmiyorum ama tablette samsung s2 nin islemcisi var +blututtan ilerlenilmezmi