General Mobile E-Tab 5

RaMCeT7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler 192.81.249.94 proxy adresinden face girdim öncelikle kurumsal cihaz yönekticisinden bulut isareti olan balancuga bi kez tıklayıp 2sn sonra bi kez daha tıklayın bulut kırmızı oluyor hemen sonra 192.81.249.94 Proxy adresinden face gireceksiniz

Not: %100 kesin olmayabilir. Bende oldu ama

Olmadi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Apk çözümünü bulanlar müjde veriyorsunuz sonra nasıl bulduğunuzu anlatmıyorsunuz anlatın artık yaww

🆗🆗🆗🆗

Olmadi

🆗🆗🆗🆗

✅✅🌋🌋🌋

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Proxy foxy den girdim faceye ama sohbet felan gozukmuyo profil felan mesajlar gozukmuyo fotograflari gormek icin uzerine tiklayin tam boyut gor deyin acilir foto

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar biseyler bulan yokmu fab.ayarlarina dondurdum hersey gitti 😢

abraam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler 192.81.249.94 proxy adresinden face girdim öncelikle kurumsal cihaz yöneticisinden bulut isareti olan balancuga bi kez tıklayıp 2sn sonra bi kez daha tıklayın bulut kırmızı oluyor hemen sonra 192.81.249.94 Proxy adresinden face gireceksiniz

Not: %100 kesin olmayabilir. Bende oldu ama

Beyler bulut balancoguna 3-4 kez basacaksınız

RaMCeT7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bulut balancoguna 3-4 kez basacaksınız
Bastik olmadi

Bu apk yi buldum diyen gerizekali mal bulduysan hani..

Arkadaşlar an itibariyle apk yukleme bulunmuştu
Mal bulduysan soylee boşuna yalan atma bide artistlik yapiyor neymiş an itibariyle ...😈😈😈😈😈😈🔫🔫🔫🔪🔪🔪🔪

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ayarlarda kablosuz ve ağlar bölümünde diğer seçeneginde vpn ye tıklayınca şifre ayarlarına girebiliyorum acaba ordan birşey yapamaz miyiz

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bastik olmadi

Bu apk yi buldum diyen gerizekali mal bulduysan hani..

Mal bulduysan soylee boşuna yalan atma bide artistlik yapiyor neymiş an itibariyle ...
Hey dostum,cool down

DarKBoY53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler oncelikle wifi kendisi kesilince konum aciliyor cunku bu tabletler izleniyor yani
Meb bu tabletin kamerasindan sizi gorebilir mikrofonundan dinleyebilir size tavsiyem on ve arka kamerayi siyah bir elektrik bandiyla mikrofonuda sea gecirmeyecek bir malzemeyle kapatmaniz

Bu videoyuda izlemeni tavsiye ederim
https://m.youtube.com/?hl=tr&gl=TR#/watch?v=8CkgORasaq4

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaslar su face sorununu adam gibi cozen olmadi mi ya ben o kadar gezdim bir turlu bulamadim sizde ugrasin ya biraz

RaMCeT7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar benim tablette guncellemeler kontrol edildi yazdi sonnrasinda zaten edilmis yazdi su an tablete kalemle dokunabiliyom el islemiyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bi sure faceye girebildim ama simdi proxye grdigimde "forbidden" die bisey yaziyor altinada ingilizce bir not bunlarin vrdikleri tabletede

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya abi apk yi bulanlar söylesin artık ya su proxy ayarlarına nerden girioz onuda bi söleyin artik bise anlamadim

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benim tablette guncellemeler kontrol edildi yazdi sonnrasinda zaten edilmis yazdi su an tablete kalemle dokunabiliyom el islemiyo
Kapat aç düzelir bende de oldu.

arkadaslar bi sure faceye girebildim ama simdi proxye grdigimde "forbidden" die bisey yaziyor altinada ingilizce bir not bunlarin vrdikleri tabletede
Tabletten değil okulunun internet profilinden ve mebden dolayı öyle:)

afguven02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben 5 dostun yötemini denedim tablet aktive olmuyor daha önceden kayıtlıdır diyor yardım edebilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar yasal bilgilerde apk adi iceren dosyalar bunlardan biseyy cikmazmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sa kardeşim bende gmailden mesaj attım hayla geri dönmedin gerg dönersen sevinirim

Molcer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dbakir kardesim senin verdigin link fota adresi değil mediafire linki ve bu linkteki dosyada silinmiş.