General Mobile E-Tab 5

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakıyorum
benim ismi vermesen sevinirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardesh01 mesaj gelmemiş

O konuda sıkıntı olmaz vermem ismini

Mesaj ın gelmedi e posta adresini versene

Kardeş bu aralar faceye giremiyorum tabletten bi ip vardı o da engellendi telefonda kullanmıyorum.bilgisayar da wi-fi ye bağlanıyor ama tarayıcı açınca bağlantı kesiliyor #furkanozssfds

#DarkBoy53
E-postanı aldım cevap da yazdım nasıl yapılıyor yöntem ne😱😟😞😦😥😧😕😖

abraam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler burada 25 sayfa mesaj var. Ama halen bulunmadı apk sorunu😠😠😠😈😈😈

S

SDN Okuru Bambo

SDN Okuru
Bu e tab 5 konusu sdn forum sayfasindaki en cok sayfaya sahip konudur herhalde. Buna ragmen halâ elde tutulur bir acık bulunamadı. Devam edelim bulucaz beyler. HAYDİ ! HAYDİ ! HAYDİ ! 😏🙌🙋🙆😎💩💩

kardesh01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Furkqn darkboyun yonteminde kablosuz fln geliyoor ama engellwedi meb onu yontemi 5 dostun paylastigi yontem engelliytor apk indirince

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Furkqn darkboyun yonteminde kablosuz fln geliyoor ama engellwedi meb onu yontemi 5 dostun paylastigi yontem engelliytor apk indirince

Desene tıkandık yine

Arkadaşlar facebook a girme yolunu buldum ama şöyle bi şey var meb in internette engellediği bazı siteler gece vakti 9 buçuk 10 gibi açılıyor arama çubuğuna http://ipunblock.net yazıp faceye girersiniz inş. bu yöntem gündüzleri de çalışır.

RaMCeT7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kablosuz ve bluetooth nasil açildigini anlatin bari

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Furkansagmis kardesim siteye giriyorum facebook yaziyorum olmuyor ayrintili anlatir misin

#MehmetCan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar birşey bulduğunuzda lütfen faceden falan filan demeyin faceden mesaj atsak geri dönmüyosunuz buraya yazın işte hem meb buraları izlemiyor tabletleri izliyolar ..

DarKBoY53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bu forumda tarih ve saat ile ilgili bir konusmaya sahit oldum benim bugun bazi arkadaslara anlattigim yontemde tarih ve saat cikiyor ben tabletin saatini 2000 e aldim bise olmadi

DarKBoY53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 kişi 2 gündür çalışıyoruz ama tüm yolları kapatmışlar. 1 yol daha var ama nasıl kullanıldığını bilmiyoruz. Power+ses kısmaya basınca General Mobile yazısında kalıyor ve pc ye bağlanır hale geliyor. Güvenle kaldır sekmesine "E-tab 5" yazıyor. Türlü türlü pc suitler denedim ama hiç birisi işe yaramadı. Eğer aklınıza oradan yapılabilecek işlem geliyorsa yazın.

RaMCeT7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tableti verme amaclarini bile gerceklestiremiyorsak ne ye yarar bu tablet 😟😟😟

DarKBoY53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tabletin takip sistemini devre dışı bırakmayı başardık. Kayda değer bir şeyler yapabilirsek konu açacağız.

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğim vakit Oluyor len

Energy Security Risk Index | Institute for 21st Century Energy Arkadaslar bunu guncelleme adresine yazinca bende durduruldu demekki bu adresle guncelleme olucak ama engelliyor sizler bir deneyin

Direk kopyalayip yapistirmayin telefondan acin yukaridaki url guncelleme adresine yazin.bi deneyin sizde olucakmi
Ben denedim.Adresi girdim güncelleme tuşuna bastım maalesef sistem güncellemeleri durdu hatası verdi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aslinda ben bir suru proxy buldum da face yazinca girmiyo yine hata veriyo onun icin ugrasmak istemedim