General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben fabrika ayarlarına döndürdüm sonra aktif edeceğim zaman int. full olmasına rağmen olmuyor kayıt hatası veriyor.Lütfen yardım edin..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Boşuna bu uğraşlar . meb bu ne bekliyonuz . saçma sapan işler yapıyorlar

F

Futkan

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar ben tableti fabrika ayarlarına döndürdüm.şimdi aktif etmeye çalıştiğımda TC kimlik veya seri no kayıtlı hatası veriyor.Allah rızası için yardım edin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar aktivasyon ekranı getirme işlemini anlatacağım.ilk önce tableti ayarlardan fabrika ayarlarına geri döndürüp sıfırlıyoruz.zaten kendini yeniden başlatıyor tablet.ekranın sağ köşesinden bir telefonun wifisine bağlan.sonra tableti kapat.tableti actığın zaman general mobile yazısı tablete gelince telefondan mobil veriyi kapat.tablet açıldığında tablet sorgulanıyor yazısı gelir.sonra aktivasyon ekranı gelir .tc kimlikle aktivasyon şifresini gir tableti aktive et der demez telefondan mobil veriyi aç.sonra sağ ekrandaki telefonun wifisine bas ağı unut yazısı gelir.arka ekranda tablet kayıt edildi der demez ağı unuta basın tablet ilk günkü gibi olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler burdan attığımız mesajlar çok geç geliyor bi whatsapp grubu kuralım suldumuz açığı direkt yazın hemen görelim engel yemeden bizde yapalım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aktive etmek icin surekli denemen lazm benmde olmuyodu gunde en az 60 kere denedm sonunda oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar aktivasyon ekranı getirme işlemini anlatacağım.ilk önce tableti ayarlardan fabrika ayarlarına geri döndürüp sıfırlıyoruz.zaten kendini yeniden başlatıyor tablet.ekranın sağ köşesinden bir telefonun wifisine bağlan.sonra tableti kapat.tableti actığın zaman general mobile yazısı tablete gelince telefondan mobil veriyi kapat.tablet açıldığında tablet sorgulanıyor yazısı gelir.sonra aktivasyon ekranı gelir .tc kimlikle aktivasyon şifresini gir tableti aktive et der demez telefondan mobil veriyi aç.sonra sağ ekrandaki telefonun wifisine bas ağı unut yazısı gelir.arka ekranda tablet kayıt edildi der demez ağı unuta basın tablet ilk günkü gibi olur

Deniyorum ama olmuyor eksik anlatmis olabilirmisin???😆😆😆

kardesh01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler biri bir sey bulunca, buldum yazip baska hic bir sey yazmiyinca sinir oluyorum o yuzden bir sey bulunca buldum yazmayin nasil buldugunuzu yazin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Furkan sagmis buarada ben furkan ozsffds

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5 dost videosunu izledim tableti sifirladim. Simdi uygulama indirdim yine ayni hatayi veriyor tablette asphalt8 bia3 fln vardi silindi lan hepsi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sen mesaj çabuk yayınlanıyor dedikten sonra bende kullanıcı adı koyup üye oldum :D

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler biri bir sey bulunca, buldum yazip baska hic bir sey yazmiyinca sinir oluyorum o yuzden bir sey bulunca buldum yazmayin nasil buldugunuzu yazin.

Furkan sagmis buarada ben furkan ozsffds

Ben de merak ediyordum kullanıcı adın ne diye öğrenmiş oldum ☺

Beyler tableti kırma yolunu buldum fakat forumlara yazınca meb tespit edip hemen engel koyuyor o yüzden facebook adresime başvurun size yardımcı olacağım (arkadaş eklemeyin sadece mesaj atın) facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100004401405523

Kardeş tablet artık faceye girmiyor ben de telefon kullanmıyorum ve pc faceye girene kadar tabletin engeli kırılır :) e-posta adresimi versem sen yöntemi yazılı olarak göndersen
fsagmis16@gmail.com

kardesh01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende sen üye olunca daha hızlı mesaj gidiyor dedikten sonra üye oldum foruma yoksa üye olmadan yazıyordum :D

- - - Mesaj Güncellendi -
kardeş faceden mesaj attım sana geri dönermisin lütfen

DarKBoY53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakıyorum
benim ismi vermesen sevinirim

kardesh01 mesaj gelmemiş

kardesh01

Öğrenci