S
SDN Okuru
SDN Okuru
192.81.249.94 Bu proxy denmi giriyon başka bitanesinden mi
Kardes face deqilde messengeri kırdım
Arkadaşlar aktivasyon ekranı getirme işlemini anlatacağım.ilk önce tableti ayarlardan fabrika ayarlarına geri döndürüp sıfırlıyoruz.zaten kendini yeniden başlatıyor tablet.ekranın sağ köşesinden bir telefonun wifisine bağlan.sonra tableti kapat.tableti actığın zaman general mobile yazısı tablete gelince telefondan mobil veriyi kapat.tablet açıldığında tablet sorgulanıyor yazısı gelir.sonra aktivasyon ekranı gelir .tc kimlikle aktivasyon şifresini gir tableti aktive et der demez telefondan mobil veriyi aç.sonra sağ ekrandaki telefonun wifisine bas ağı unut yazısı gelir.arka ekranda tablet kayıt edildi der demez ağı unuta basın tablet ilk günkü gibi olur
Lan olmuyorBen googleye direk m.facebook yaziyorum giriyor
Ee nasilKardes face deqilde messengeri kırdım
Beyler biri bir sey bulunca, buldum yazip baska hic bir sey yazmiyinca sinir oluyorum o yuzden bir sey bulunca buldum yazmayin nasil buldugunuzu yazin.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Furkan sagmis buarada ben furkan ozsffds
Beyler tableti kırma yolunu buldum fakat forumlara yazınca meb tespit edip hemen engel koyuyor o yüzden facebook adresime başvurun size yardımcı olacağım (arkadaş eklemeyin sadece mesaj atın) facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100004401405523