General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
11698730_1616173055315682_9075528534396469758_n.jpg

Nasıl yaptın ve neyi yaptın açıklar mısın?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sanırım bi yol buldum etab 5 in sistem güncelleme ayarlarından sunucu adresine etab4 ün adresini girip ve eğer bu adresle güncelleme olursa etab 4 ün açıklarını etab5 te uygulayamazmıyız

Etab4 sunucu adresini bilen varsa paylaşsın lütfen

Doğru diyorsun e tab 4ü ola yazabilirmi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar sanırım bi yol buldum etab 5 in sistem güncelleme ayarlarından sunucu adresine etab4 ün adresini girip ve eğer bu adresle güncelleme olursa etab 4 ün açıklarını etab5 te uygulayamazmıyız

Etab4 sunucu adresini bilen varsa paylaşsın lütfen

Doğru diyorsun e tab 4ü ola yazabilirmi

kablosuz ve bluetooth'u açmışsın peki .apk yükleniyormu ?

@;malatya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardes zaten ben anlatmisim sayfa 13 bak gorursun bide arkafaslar bloothottan dosya yollar iken dosya sonundaki mp3 vaya apk vb. İse onu txt yapip.yollayin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler güncelleme gelmeden bluetooth ile apk yollayıp kurun hemen istediğiniz şeyleri

Beyler güncelleme gelmeden bluetooth ile apk yollayıp kurun hemen istediğiniz şeyleri

arkadaşlar bişey buldum dosya yöneticisi > .kokpit 'in başındaki . 'yı silin ve kingsoft officede açın;
94yXNZ.png

tabletdurum'una girince birşey çıkıcak karşınıza onu açın (wps kingsoft officede) bakın onda bluetooth usb herşey var ve değiştirilebiliyor.
g5alOO.png

HK

S

SDN Okuru

SDN Okuru
malatya , ben apk kuruluyormu diyorum güvenlik hatası veriyor mu?

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar dosya yöneticisi -> .kokpit dosyasının adını değiştirin başındaki nokta(.) 'yı silin TabletLog'da bir dosya var
bu dosyayı kingsoft office'de sd kart --> kokpit --> tabetlog 'u takip ederek açalım

94yXNZ.png

daha sonra karşımıza usb bluetooth vs. bütün herşeyin ayarı gelicek ve değiştirilebiliyor, bkz;

g5alOO.png

bu yolla açabiliriz usb, bluetooth güvenlik vs. diye düşünüyorum sizden de yardım bekliyorum (internet bağlantınızı mümkünse kapatın)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar tableti usb yerine baglama yerini buldum
ayarlar ~ Depolama ust yanda. 3 nokta vr orda usb bilgisayar baglantisi bolmu var orayi acabilecek olurmu

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim ablamda 4 var ama ne yaparsam yapim sistem güncellemesine girmiyor internet baglantinizi kontrol edin diyor

Fotoğrafını çekip yollar mısın kardeş

arkadaşlar dosya yöneticisi -> .kokpit dosyasının adını değiştirin başındaki nokta(.) 'yı silin TabletLog'da bir dosya var
bu dosyayı kingsoft office'de sd kart --> kokpit --> tabetlog 'u takip ederek açalım

94yXNZ.png

daha sonra karşımıza usb bluetooth vs. bütün herşeyin ayarı gelicek ve değiştirilebiliyor, bkz;

g5alOO.png

bu yolla açabiliriz usb, bluetooth güvenlik vs. diye düşünüyorum sizden de yardım bekliyorum (internet bağlantınızı mümkünse kapatın)

Önemlimolan onu değiştirmek değil bi arkadaş anlatmış wps office den cihaz belleğine giriyor oraya değiştirilen kaydedebilirsek ancak düzelir ki buda biraz zor herhangi bir değişiklik yapınca yetersiz ayrıcalık veya bu android sürümü geçerli konuma kaydetmeyi desteklemiyor hatası veriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar tabletin içini açtım ve içinden çıkan 32 gblik kartı pc de biçimlerdim tekrar taktım samsung diye açılıyo

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fotoğrafını çekip yollar mısın kardeş

Önemlimolan onu değiştirmek değil bi arkadaş anlatmış wps office den cihaz belleğine giriyor oraya değiştirilen kaydedebilirsek ancak düzelir ki buda biraz zor herhangi bir değişiklik yapınca yetersiz ayrıcalık veya bu android sürümü geçerli konuma kaydetmeyi desteklemiyor hatası veriyor.

peki uygun bir fota adresi hazırlansa /bulunsa bu cihaz'daki elleyemediğimiz dosyaları değişemezmiyiz , güvenlik kısmına erişemezmiyiz?

image.php

böyle birşey buldum tablette gezinirken perfservicelist.txt yazıyor ve içinde sadece templerun adında yazı var bu ne olabilir acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyun:) uzerinde calis belkinyuklersin🙆🙇🙇🙇🙇🙆🙅🙅😲😳😞😚

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dahili depolama=android=data=cn.wps.moffice_eng=.cache=kingsoftoffice=.backup.writer
ordaki ne tiklayin
bi arkadas wps officede silin diyodu aynisi orda var bi ise yarar mi??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eğer apk engelini kaldırabilirsek root programı yükler ve tableti rootlarız sonrada cihaz belleğindeki system/app/fatihmdm yazan uygulamayı silip tableti formatlarız ve uygulama formattan sonra yüklü olmaz engel diye bir şey de kalmaz

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

94yXNZ.png

g5alOO.png

Takip ederek nasil aciliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gençler önceden yüklediğiniz menüde gözükmeyen oyun ve uygulamaları geri getirmeyi biliom dikkatli okuyun

1.adım: internet bağlı halde eba markete girin
2.adım:herhangi bir uygulamanın indirmesini başlatın
3.adım:indirme bitmeden tableti kapatın
4.adım:tableti geri açın
5.adım:çok hızlı bir şekilde kurumsal cihaz yöneticisine girip wifi ağınızın üstüne gelin ve çıkan yerde unut a basın
6. adım:daha sonra menüye girin ve önceden apk sini kurupta menüde göremediğiniz bütün uygulamalar görünecektir

DİKKAT:eğer interneti açarsanız geri giderler ama aynı yöntemle gene erişebilirsiniz

Film indirmeyi yapamayan varsa anlatabilirim

yorgo61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi arkadaş film indirmeye yardımcı olacaktı yardımcı olabilirmi

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelleme gelen tabletlerde , sıfırlasak hızlı bir şekilde açıp interneti kapatsak güncelleme almadan , apk yüklenirmi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar tableti usb yerine baglama yerini buldum
ayarlar ~ Depolama ust yanda. 3 nokta vr orda usb bilgisayar baglantisi bolmu var orayi acabilecek olurmu

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malatyalı tableti sıfırladım kablosuz , bluetooth ve uçak modu geldi ancak apk yüklenmiyor bunun bir çaresi yok mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
daha bulamadım kardeş ama bir tane uygulama budum işimize yararmı bilmem blue stacks app player

abraam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler klasörler> cihaz > sistem> app. da herşeyin apk sı var ordan bişey bulamazmıyız...
Office de

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha bulamadım kardeş ama bir tane uygulama budum işimize yararmı bilmem blue stacks app player
yaramaz galiba pc'ler için o bilgisayarını tablet gibi kullanıp oyun yükleyebilmek için

tabletin altında şarj yerinin ordaki küçük delik sıfırlamak için mi?

birde bu tabletler nasıl sökülüyor? hiçbir yerinde vida vs. yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gençler tablete gelen ilk güncellemenin dağıtıldığını öğrenince interneti kapattım.bana hiçbir güncelleme gelmedi...bi şeyler yapabilir miyim ?

hktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gençler tablete gelen ilk güncellemenin dağıtıldığını öğrenince interneti kapattım.bana hiçbir güncelleme gelmedi...bi şeyler yapabilir miyim ?

root at istersen veya atma .apk yükleniyor nasıl olsa istediğini yap

bu arada tabletin arka kapağını nasıl sökebilirim sökersem garanti dışı kalır mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tablet hiç güncelleme yemedi ya... Sistem güncellemelerinden üç noktaya girip ne yazayım oraya

Neden telefondan tablet blueooth 'u gorunmuyor??????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Film indirmeyi anlatsana kardess ama superbeamdansa yazma direk tabletten 480 p istiyoruz