S
Arkadaşlar sanırım bi yol buldum etab 5 in sistem güncelleme ayarlarından sunucu adresine etab4 ün adresini girip ve eğer bu adresle güncelleme olursa etab 4 ün açıklarını etab5 te uygulayamazmıyız
Etab4 sunucu adresini bilen varsa paylaşsın lütfen
Arkadaşlar sanırım bi yol buldum etab 5 in sistem güncelleme ayarlarından sunucu adresine etab4 ün adresini girip ve eğer bu adresle güncelleme olursa etab 4 ün açıklarını etab5 te uygulayamazmıyız
Etab4 sunucu adresini bilen varsa paylaşsın lütfen
Benim ablamda 4 var ama ne yaparsam yapim sistem güncellemesine girmiyor internet baglantinizi kontrol edin diyor
arkadaşlar dosya yöneticisi -> .kokpit dosyasının adını değiştirin başındaki nokta(.) 'yı silin TabletLog'da bir dosya var
bu dosyayı kingsoft office'de sd kart --> kokpit --> tabetlog 'u takip ederek açalım
![]()
daha sonra karşımıza usb bluetooth vs. bütün herşeyin ayarı gelicek ve değiştirilebiliyor, bkz;
![]()
bu yolla açabiliriz usb, bluetooth güvenlik vs. diye düşünüyorum sizden de yardım bekliyorum (internet bağlantınızı mümkünse kapatın)
Fotoğrafını çekip yollar mısın kardeş
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Önemlimolan onu değiştirmek değil bi arkadaş anlatmış wps office den cihaz belleğine giriyor oraya değiştirilen kaydedebilirsek ancak düzelir ki buda biraz zor herhangi bir değişiklik yapınca yetersiz ayrıcalık veya bu android sürümü geçerli konuma kaydetmeyi desteklemiyor hatası veriyor.
arkadaşlar dosya yöneticisi -> .kokpit dosyasının adını değiştirin başındaki nokta(.) 'yı silin TabletLog'da bir dosya var
bu dosyayı kingsoft office'de sd kart --> kokpit --> tabetlog 'u takip ederek açalım
![]()
daha sonra karşımıza usb bluetooth vs. bütün herşeyin ayarı gelicek ve değiştirilebiliyor, bkz;
![]()
bu yolla açabiliriz usb, bluetooth güvenlik vs. diye düşünüyorum sizden de yardım bekliyorum (internet bağlantınızı mümkünse kapatın)
güncelleme gelen tabletlerde , sıfırlasak hızlı bir şekilde açıp interneti kapatsak güncelleme almadan , apk yüklenirmi?
yaramaz galiba pc'ler için o bilgisayarını tablet gibi kullanıp oyun yükleyebilmek içindaha bulamadım kardeş ama bir tane uygulama budum işimize yararmı bilmem blue stacks app player
daha bulamadım kardeş ama bir tane uygulama budum işimize yararmı bilmem blue stacks app player
gençler tablete gelen ilk güncellemenin dağıtıldığını öğrenince interneti kapattım.bana hiçbir güncelleme gelmedi...bi şeyler yapabilir miyim ?