General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler ben ayarlardan tablet hakkındaya girdim ordan sistem guncellemelerine girdim sag ustteki uc noktaya basip sunucu adresini. .com/fota yazan yere kadar sildim ve google yazdim tamam dedim kaydetti keske guncelemeden once yapsayik:(

yorgo61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tableti aktivite etmeden root atalım boylece bizm kim oldugumu anlayamazlar ? once format atalım recovery den sonra root atalım aktivite etmeden ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=460272]yorgo61[/MENTION] kardes dağıtılırken tabletin arkasından seri numarasıni alıp aktive ediyolar senin tc numaran filan tablete girmek için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar cok onemli bir seybuldum ben tableti arkadaslar sifirladim sifirladiktan sonra bloothoot acma yolunu zaten onun nasil yapildigi aciklanmis alarmi actigim anda alltta mdm kapali diye bir seygeldi sonraayarlara girdimki negoreyim bloothotla internet ayarlardagozukuyo isterseniz you tua vide paylasip gosterbilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:cursing:beyler apk sorununu çözen yok mu ya

- - - Mesaj Güncellendi - - -

:cursing:beyler apk sorununu çözen yok mu ya

[MENTION=24333]malatya[/MENTION]

youtube 'ye atma sakın! , meb sürekli takipte facebook linki vs. verebilirsen bizede yardımcı olabilirsin?

KARDEŞ VİDEO PAYLAŞIP GÖSTERSENE YADA TAM OLARAK İTİ ANLAT ÇOK KÖTÜ AÇIKLAMIŞSIN

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tablette güç+ses kısma'ya basınca General Mobile yazısında kaldı oylece tuş ışığı vs. yanmıyor ne yapabilirim? tek çözüm şarj bitmesimi? şarjı daha 58 di ya :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Simdi arkadaslar once tabletimizi sifirliyiloruz ardindan telefonumuzun interneti ile aktivasyonu yapiyoruz ama aktibasyonu yaptigimiz sirada orda tablet sorgulaniyor yazisi cikacak orda hemen telefonunuzun internetini 3sn icinde kapatin sonra tablet acilinca internete sakun baglanmayin cunku guncellemeyi interneti acinca yapiyo bu dedigim yontemde ayarlarda kablosuz ve bloothoot gozukuyo birde ucus modu gozukuyo

yorgo61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş acill anlat bişe paylaş

ARKDAŞALAR BİŞE SORACAM BU MEB BİZİM ROOT ATTIMIZI NERDEN ANLIYO VE YAKALIYO ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=460272]yorgo61[/MENTION] kardesim meb bizim tabletlerimizin arkasindan aldığı kodu kendi bilgisayarlarına kayıt etti. Yani bizi takip ediyolar. Root a gelince de disiplin suçu ve devlet malına zarar vermekten yasal islem başlatılıyor. Tabletide alıyolar bizede başı kalıyor 😝😝🔫

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben yaptım ama internete bağlanır bağlanmaz düzeliyor. (BD) Bu arada her şeyi açmıyor. Güvenlik yok mesela..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
11698730_1616173055315682_9075528534396469758_n.jpg

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Simdi arkadaslar once tabletimizi sifirliyiloruz ardindan telefonumuzun interneti ile aktivasyonu yapiyoruz ama aktibasyonu yaptigimiz sirada orda tablet sorgulaniyor yazisi cikacak orda hemen telefonunuzun internetini 3sn icinde kapatin sonra tablet acilinca internete sakun baglanmayin cunku guncellemeyi interneti acinca yapiyo bu dedigim yontemde ayarlarda kablosuz ve bloothoot gozukuyo birde ucus modu gozukuyo
Pek biseye yaramiyor ama kardeş

Beyler ben ayarlardan tablet hakkındaya girdim ordan sistem guncellemelerine girdim sag ustteki uc noktaya basip sunucu adresini. .com/fota yazan yere kadar sildim ve google yazdim tamam dedim kaydetti keske guncelemeden once yapsayik:(

Ağ bağlantısı basarisiz dedigi icin onceden yapsak bile ise yaramazdi ağ bağlantisi basarili olmasi lazim.başarili bir fota bulsak herşey açilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar simdi tabltinizi baslat dedikten sonra telefonunuzun internetini kapatin internete baglanirsaniz guncelleme yapiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar size ne yapacaginizi birazdaha detayli anlaticam simdi tableti sifirladiktan sonra telefonunuzun sadece tasinabilirini acin internetini deil orda telefonunuzun tasinabilir adi cikacak orada sifreyi yazin sonra tableti kapatip tekrar acin bu sefer onunuze aktivasyon kodu ile tc nonuz gelecek onleri yazin yazdiktan sonra bu kez telefonunuzun internetini acin tablette baslat yazisi geldigi an telefonunuzun internetini kapatin zaten sonra ayarlara girerseniz gorursunuz ayarlarfa wifi bloothoot ve birde ucus modu gozukuyo arkadaslar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bisey yazmayi unutmusum eger tabletin internetini acarsaniz yaptiklarinizin hepsi gider cunku meb interneti actiginiz zaman guncellemyi uapiyo

F

furkansagmis

SDN Okuru
tablette güç+ses kısma'ya basınca General Mobile yazısında kaldı oylece tuş ışığı vs. yanmıyor ne yapabilirim? tek çözüm şarj bitmesimi? şarjı daha 58 di ya :(

Tablet açılana kadar Açma tuşu ve ses kısma tuşuna basılı tut olmazsa sadece açma tuşuna basılı tut. O da olmazsa açma tuşu ve ses artırma tuşuna basılı tut

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sanırım bi yol buldum etab 5 in sistem güncelleme ayarlarından sunucu adresine etab4 ün adresini girip ve eğer bu adresle güncelleme olursa etab 4 ün açıklarını etab5 te uygulayamazmıyız

Etab4 sunucu adresini bilen varsa paylaşsın lütfen

F

furkansagmis

SDN Okuru

Tableti uçuş moduna aırsan internete bağlasan bile güncelleme yapmaz diye biliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kimse sakın youtube ye atmasn meb kontrol ediyo tekrar güncelleme yapar onun için burdan anlatn veya link verin yosa ne siz ne de biz bi hayrını göremeyiz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim ablamda tab4 var ama bir türlüsistem güncellemelerine girmiyor "internet bağlantınızı kontrol ediniz diyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sanırım bi yol buldum etab 5 in sistem güncelleme ayarlarından sunucu adresine etab4 ün adresini girip ve eğer bu adresle güncelleme olursa etab 4 ün açıklarını etab5 te uygulayamazmıyız

Benim ablamda 4 var ama ne yaparsam yapim sistem guncellemelerine girmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Benim ablamda 4 var ama ne yaparsam yapim sistem güncellemesine girmiyor internet baglantinizi kontrol edin diyor