S
SDN Okuru
SDN Okuru
Kardesim tam link atarsan ekliyebilirizE tab 5 tabletimi yeni güncellemeye rağmen rootladim isteyen facemden ekleyebilir Emir sina daylan
Kardesim tam link atarsan ekliyebilirizE tab 5 tabletimi yeni güncellemeye rağmen rootladim isteyen facemden ekleyebilir Emir sina daylan
Pek biseye yaramiyor ama kardeşSimdi arkadaslar once tabletimizi sifirliyiloruz ardindan telefonumuzun interneti ile aktivasyonu yapiyoruz ama aktibasyonu yaptigimiz sirada orda tablet sorgulaniyor yazisi cikacak orda hemen telefonunuzun internetini 3sn icinde kapatin sonra tablet acilinca internete sakun baglanmayin cunku guncellemeyi interneti acinca yapiyo bu dedigim yontemde ayarlarda kablosuz ve bloothoot gozukuyo birde ucus modu gozukuyo
Beyler ben ayarlardan tablet hakkındaya girdim ordan sistem guncellemelerine girdim sag ustteki uc noktaya basip sunucu adresini. .com/fota yazan yere kadar sildim ve google yazdim tamam dedim kaydetti keske guncelemeden once yapsayik![]()
tablette güç+ses kısma'ya basınca General Mobile yazısında kaldı oylece tuş ışığı vs. yanmıyor ne yapabilirim? tek çözüm şarj bitmesimi? şarjı daha 58 di ya![]()
Simdi arkadaslar once tabletimizi sifirliyiloruz ardindan telefonumuzun interneti ile aktivasyonu yapiyoruz ama aktibasyonu yaptigimiz sirada orda tablet sorgulaniyor yazisi cikacak orda hemen telefonunuzun internetini 3sn icinde kapatin sonra tablet acilinca internete sakun baglanmayin cunku guncellemeyi interneti acinca yapiyo bu dedigim yontemde ayarlarda kablosuz ve bloothoot gozukuyo birde ucus modu gozukuyo
Arkadaşlar sanırım bi yol buldum etab 5 in sistem güncelleme ayarlarından sunucu adresine etab4 ün adresini girip ve eğer bu adresle güncelleme olursa etab 4 ün açıklarını etab5 te uygulayamazmıyız
Etab4 sunucu adresini bilen varsa paylaşsın lütfen
Arkadaşlar sanırım bi yol buldum etab 5 in sistem güncelleme ayarlarından sunucu adresine etab4 ün adresini girip ve eğer bu adresle güncelleme olursa etab 4 ün açıklarını etab5 te uygulayamazmıyız
Etab4 sunucu adresini bilen varsa paylaşsın lütfen