General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Yahu şu tartışmalarınızı başka yerde yapın her bildirim geldiğinde güncelleme geldi diye seviniyorum.Yapmayın böyle

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Kağıt üstünde işlemci hizlari ayni buraya bakmanizi öneririm birbiri ile denk cihazları http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Motorola-Moto-G-vs-General-Mobile-Discovery

S400 ile mtk işlemciyi kıyaslıyorsanız size hayırlı işler derim evet aşağı yukarı denk cihazlar bunu söyledk zaten bi kabullenemediniz gitti , tamam en iyi akıllı tel DOSCOVERY uleyn hıza bakacaksanız kadıkoyde kardeşler elektronik satıyo 1.5ghz l 4 çekirdek mobil işlemci :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bence artık şu boş konuyu kapatın. Ayrıca moto g'de yok dediğiniz flaşta var.

[video=youtube;UCpIMzKc_2Q]http://www.youtube.com/watch?v=UCpIMzKc_2Q[/video]

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Moto g ilk ciktiginda 160 euroya almistim. Ozelliklerine bakinca bu fiyata boyle bir telefon nasil olur dedim ama telefonu aldiktan sonra fikrim tamamen degisti. Telefon mukemmel bir telefon. İki kez yere dustu en ufak bir cizik,nokta yok. Ekrani mukemmel, gozu yormuyor. Ses nexus 5 den bile daha iyi. Pil suresi zaten iyi de art runtime da ayarlaninca pil suresi daha da artiyor. Nexus 5 kalitesinde bir telefon. Google'in resmi guncellemelerini ilk alan telefonlardan. Discovery alacagima gider huawei veya meizu veya xiaomi alirim daha iyi. Hic degilse bu markalarin da snapdragon destegi ve gelistirdikleri farkli bir android arayuzleri var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
GM ciler nerde KITKAT? MTK işlemcili bir çok marka KITKAT verdi nerde sizin KITKAT?

samettamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elite ye hata duzeltmesi geliyormuş hahahahh ulan gm bu sefer işin içinden çıkamiyor beceremiyor :)) heralde snapdragon zorluyo ki bunca zamanda hata duzeltme getirebildiler. Kitkatı düşünemiyorum..

calypso16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özellikler yanlış yazılmış.nasıl bir karşılaştırma ki bu.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Dostlar tamam anladık Moto G daha iyi ama fiyat bakımından yine general mobile discovery daha iyi

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Dostlar tamam anladık Moto G daha iyi ama fiyat bakımından yine general mobile discovery daha iyi

Neden öyle dedin ki şimdi? Hepsiburada'da 16 GB Moto G 699.00 TL. Discovery 16 GB ise 708.99 TL. Moto G her türlü üstün bir cihaz. Zaten Snapdragon işlemciyle MT işlemciyi karşılaştırmak bile hata.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Neden öyle dedin ki şimdi? Hepsiburada'da 16 GB Moto G 699.00 TL. Discovery 16 GB ise 708.99 TL. Moto G her türlü üstün bir cihaz. Zaten Snapdragon işlemciyle MT işlemciyi karşılaştırmak bile hata.

dostum tamam da konu ile alakasız bence kullanıcılar kulübüne gelip Moto G daha iyi demenin ne anlamı var Moto G kullanıcıları klübü yapın siz de orada tartışın discoveryi geçiyor deyin

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
dostum tamam da konu ile alakasız bence kullanıcılar kulübüne gelip Moto G daha iyi demenin ne anlamı var Moto G kullanıcıları klübü yapın siz de orada tartışın discoveryi geçiyor deyin

Bana değil, tartışmayı kim başlattıysa ona söyleyin. Ben de tartışmayı görünce doğru olanı söyledim,

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Moto G almasına alırdık ama geçti artık adamlar telefon geldikten nerede ise 3 aydan sonra indirime gittler .İlk geldiğinde 899 TL idi. Baktilar satilmadi 699tlye indirdiler

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Beyler takmayn bu kadar o olmş bu olmuş ikiside işinizi fazlasıyla görür

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamam siz Motorola moto G deyin onu alın bizde Discovery alalım Gm yeni çıkmasına rağman bence pazar payı motoroladan fazla şimdi susun bende biliyorum Snapdragonun Mt den iyi olduğunu ama sadece ona bakmıycaksınız telefonun ekran kalitesi boyutu kullanıla bilir ekranın yüksek tutulması kamerası ekran kartı gibi birçok şey var siz Snapdragon diyip çıkıyonuz. Tamam dünyanın en iyi telefonu moto g(Discovery kullanmayıp destekliyenleri gördüm moto g kullanmayıp destekliyen yada arkadaşımda gördüm discoveryden iyi diyen duymadım daha dogrusu o telefonu kimsede görmedim)

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben Discoveryde bir hata buldum telefonu ilk aldığım zamanlar kapatıp şarj ediyordum. ekrana kilitini felan açarken telefon titriyordu o ayarı genelden ve titreşimden kapattım ama telefonu kapatıp şarj edip yeniden açtığımda o ayarları unutuyor ve tekrar yapıyorum side bir denermisiniz oluyormu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kamerayı açtığımda kameraya bağlanamıyor diyor bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Amacım tartışma başlatmak değil ama ben de 1-2 kelime etmek istiyorum,ben de moto G'nin daha iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum ve alacaklara tavsiyem moto g olurdu gm discovery 2 gelince onla karşılaştırmak lazım moto g'yi,diğer bir konu ise haklısınız arkadaşlar adam discovery klubune geliyo koyuyo bombayı kaçıyo hemen,G2 ciler tapıyomus telefona he tapıyoz hatta sarılıp yatıyoruz haberi yok:) adamın kişiliği bu atıyo lafı,ortamı geriyo kaçıyo en son beni forumdan kovmuştu admin efendi! G2 de ne eksik ne sorun varsa her zaman kabul ettim ve objektifçe söyledim ama anlayan yokki.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
moto g yakında çıkan bir telefon mu eğer değilse hiç kimse almıyor pazar payı düşük olan bir telefon geçen sene bakılırsa telefon alınların yarısı discovery ondan sonra s3 mini geliyomuş ha moto g yeni çıktıysa tabi donanım bakımındanda iyi olsun ama bana discovery iyi gibi geliyor fakat bu tam anlamıyla moto g kullanmadan veyea incelemeden diyemem.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Moto g aralıkta çıktı ve google desteği ile öne çıkıyor,neyse benim amacım moto g, gmd tartışması değil yukarıdaki adamın üslubuydu.

nebula79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben gmd temmuz ayından beri kullanıyorum herhangi bir sorunla kasilasmadim..

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Moto g 150 dolar mıydı neydi yurtdışında türkiyeye pahalı geldi yoksa çok satardı

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Kitkat ile gelmesini istediğiniz yenilikleri buraya yazarsanız Sayın Muzaffer Gölcü Forumları takip ediyor o yüzden gelmesini istediğiniz özellikler gelebilir.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
uje5u8e2.jpg

Şu telefona kitkat yakismazmi ?