neskalii
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 23
Hadi inşallah bu ay gelir
merhaba arkadaşalar general mobile alacak arkadaşalar görünüşüne aldanıp 600 tl keçici heves uğruna benim gibi çöpe atmak isteyen varsa alabilirler ki şikayet var sitesinde de araştırabilirler baya sorunlu oluyor,öncelikle çok hasas mazemeden üretilmiş telefonunu düşürürseniz hele bir de sert zemine bir daha iflaha olmaz o telefondan ben 650 tl ye aldım bana 1000 tlden fazlasına maloldu tabi kamerası daha hesaba koymadım 1.camera bozuldu 2 ekran 2 defa patladı,3 ekran değiştirmem rağmen kenar yapışkanları tutmuyor 4 parça sıkıntısı var,saymakla bitmez bunun videosunu çekim buraya koyucam iyi düşünün bence almak isterseniz.
ya dostum kurban olayım saçmalamayı bırak, olur olmaz her konuda kavga çıkartmasanız olmaz. Gerçi senden başka gerçeği kabul etmeyip tartışma çıkartanda yok.
Şu konuyu bi baştan oku mesajlarımı bak, belki sen daha discovery nedir bilmediğin zamanlarda ben insanlara discovery tavsiye ettim hatta birçok arkadaşımda kullanıyor, laflarımında arkasındayım ama teknoloji gelişiyor discovery artık alanında en iyisi değil, aynı fiyatlara daha iyileri varsa onlarıda tavsiye edicez tabi.
bunlar giriş seviyesi cihazlar kıçıkırık led flaş olsa bile çekecekleri resimler belli kalitede olacaktır. Flaş yok belki ama kamerası daha iyi çekiyor. Sonuçta içindeki lensten tut, malzemesine, içindeki işlemciden gpu'ya, yazılımdan arkasındaki google desteğine kadar daha iyi ve yeni teknoloji üstelik önüde daha açık. flaş eksik diyorsun doğruda diyorsunda bildirim ledi daha hayati o bile yok discoveryde bunlardan da bahset ki tarafsız diye yorumunu okuyalım.
nys bi g2 bi de discovery sahiplerinin cihazlarına tapmalarına ve yorum kabul etmemelerine alıştık daha uzatmaya gerek yok.
bende bu konunun yerinin burası olmadığını biliyorum ama meydanı boş bulup konuşana cevapta vericez tabiki.
iyi forumlar.
ekleme: discovery büyük olasılıkla kitkat alacaktır kimsenin lafı yok ama ne alırsa alsın moto g daha iyi, bugün telefon alınacaksa moto g tercih edilmeli herkesin dediği bu.
O arkadaşın Discocery'i savunmasının nedeni yanlış hatırlamıyorsam konu açmıştı "GM Discocery mi Moto G mi" diye. Pişmanlık duymamak için Discocery'i savunuyor.
Öyle bir konu açmadım.
Yanlış hatırlıyorum o zaman kardeşim.
son yazılanları okuyorum da moto g iyi bu ara deniliyor,ben discovery 16gb kullanıyorum,kardeşimde de 4gb lık var.moto g eğer discovery'nin oynatabildiği oyunları açarsa,kasma yapmazsa alınabilir diye düşünüyorum.deneyen var mı?
SnapDragon 400 ve Adreno 320 ile Moto G her türlü oyunu rahatlıkla çalıştırır. MTK işlemcilerin vasat sayılabilecek MTK6589 türevi var General Mobile Discovery'de. İşlemciler açısından kıyas kabul etmez bir fark var.
SnapDragon 400 ve Adreno 320 ile Moto G her türlü oyunu rahatlıkla çalıştırır. MTK işlemcilerin vasat sayılabilecek MTK6589 türevi var General Mobile Discovery'de. İşlemciler açısından kıyas kabul etmez bir fark var.
Arkadaşlar gmd için batarya + batarya şarj cihazı kit halinde satılıyor mu acaba?