General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
elimde elit yok ama şunu biliyorum ki çok iyi bir cihaz yaşım 17 ve bu telefonu almak istiyorum elite lite ı yanı telefona flash bellek takarak hafızası artıyor ve ram 2 gb hayli hayli yeter fiyat konusuna gelince çok ucuz diyebilirim arkadaşımın discovery si var ve çok memnun bu telefondan onun soyundan geliyor bilmem anlatabildim mi? :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 veya 3 hafta içinde gelecekmiş kesin güncelleme muzaffer gölcü az önce cevap yazdı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Muzaffer Gölcü [MENTION=3074]muzaffer[/MENTION]golcu
GM Discovery 4.4 KitKat ve Discovery Elite güncelleme calismalarimiz & testlerimiz devam ediyor.

BpHZ9YtCcAITX7e.jpg:large

Muzaffer Gölcü [MENTION=3074]muzaffer[/MENTION]golcu
Discovery Kitkat ve Elite hata düzeltme güncellemeleri aksilik olmazsa 2-3 haftaya. Sorunsuz bir deneyim için test sürecini uzun tutuyoruz

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Arkadaşlar hediye olarak bir arkadaşıma discovery'sine mikrofonlu kulaklık almak istiyorum. Uyum problemi yaşamamak için tavsiye edeceğiniz 30-40 liralık bir mikrofonlu kulaklık tavsiye eder misiniz?

mahkum_09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşalar general mobile alacak arkadaşalar görünüşüne aldanıp 600 tl keçici heves uğruna benim gibi çöpe atmak isteyen varsa alabilirler ki şikayet var sitesinde de araştırabilirler baya sorunlu oluyor,öncelikle çok hasas mazemeden üretilmiş telefonunu düşürürseniz hele bir de sert zemine bir daha iflaha olmaz o telefondan ben 650 tl ye aldım bana 1000 tlden fazlasına maloldu tabi kamerası daha hesaba koymadım 1.camera bozuldu 2 ekran 2 defa patladı,3 ekran değiştirmem rağmen kenar yapışkanları tutmuyor 4 parça sıkıntısı var,saymakla bitmez bunun videosunu çekim buraya koyucam iyi düşünün bence almak isterseniz.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
merhaba arkadaşalar general mobile alacak arkadaşalar görünüşüne aldanıp 600 tl keçici heves uğruna benim gibi çöpe atmak isteyen varsa alabilirler ki şikayet var sitesinde de araştırabilirler baya sorunlu oluyor,öncelikle çok hasas mazemeden üretilmiş telefonunu düşürürseniz hele bir de sert zemine bir daha iflaha olmaz o telefondan ben 650 tl ye aldım bana 1000 tlden fazlasına maloldu tabi kamerası daha hesaba koymadım 1.camera bozuldu 2 ekran 2 defa patladı,3 ekran değiştirmem rağmen kenar yapışkanları tutmuyor 4 parça sıkıntısı var,saymakla bitmez bunun videosunu çekim buraya koyucam iyi düşünün bence almak isterseniz.

Anlattığınız sorunlar sadece sizde mevcut.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Hepsiburada da moto g 670 tl yee düşmüşken alınmaz bu telefon moto g 4.4 ile gelmişti zaten , discovery 7-8 aydr güncelleme bekliyor

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
5 Mgpx Kamera Flaşsiz moto g 4.4 Almis pek fark etmez Discoverye eninde sonunda gelecek kitkat

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Anladim seviyorsun kullanıyorsun pek tabi ama digerinde olmayanları da saymayalım istersen.
Moto her yönden daha üstün bir cihaz ama flaş yok diye ezmeye çalışmaya gerek yok aslında ezilen başkası olur.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Gelip discovery konusunda moto g övüyorsun neyse devam et moto g ile

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Iyi yanları daha iyi işlemci arayüz ve pil + daha sağlam kasa ,sürekli güncelleme alması bile moto g seçmek için yeterli..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ya dostum kurban olayım saçmalamayı bırak, olur olmaz her konuda kavga çıkartmasanız olmaz. Gerçi senden başka gerçeği kabul etmeyip tartışma çıkartanda yok.

Şu konuyu bi baştan oku mesajlarımı bak, belki sen daha discovery nedir bilmediğin zamanlarda ben insanlara discovery tavsiye ettim hatta birçok arkadaşımda kullanıyor, laflarımında arkasındayım ama teknoloji gelişiyor discovery artık alanında en iyisi değil, aynı fiyatlara daha iyileri varsa onlarıda tavsiye edicez tabi.

bunlar giriş seviyesi cihazlar kıçıkırık led flaş olsa bile çekecekleri resimler belli kalitede olacaktır. Flaş yok belki ama kamerası daha iyi çekiyor. Sonuçta içindeki lensten tut, malzemesine, içindeki işlemciden gpu'ya, yazılımdan arkasındaki google desteğine kadar daha iyi ve yeni teknoloji üstelik önüde daha açık. flaş eksik diyorsun doğruda diyorsunda bildirim ledi daha hayati o bile yok discoveryde bunlardan da bahset ki tarafsız diye yorumunu okuyalım.

nys bi g2 bi de discovery sahiplerinin cihazlarına tapmalarına ve yorum kabul etmemelerine alıştık daha uzatmaya gerek yok.

bende bu konunun yerinin burası olmadığını biliyorum ama meydanı boş bulup konuşana cevapta vericez tabiki.

iyi forumlar.

ekleme: discovery büyük olasılıkla kitkat alacaktır kimsenin lafı yok ama ne alırsa alsın moto g daha iyi, bugün telefon alınacaksa moto g tercih edilmeli herkesin dediği bu.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Her konu üste çıkışta kitkat mı geldi acaba diye dalıyorum yapmayın yaw :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
ya dostum kurban olayım saçmalamayı bırak, olur olmaz her konuda kavga çıkartmasanız olmaz. Gerçi senden başka gerçeği kabul etmeyip tartışma çıkartanda yok.

Şu konuyu bi baştan oku mesajlarımı bak, belki sen daha discovery nedir bilmediğin zamanlarda ben insanlara discovery tavsiye ettim hatta birçok arkadaşımda kullanıyor, laflarımında arkasındayım ama teknoloji gelişiyor discovery artık alanında en iyisi değil, aynı fiyatlara daha iyileri varsa onlarıda tavsiye edicez tabi.

bunlar giriş seviyesi cihazlar kıçıkırık led flaş olsa bile çekecekleri resimler belli kalitede olacaktır. Flaş yok belki ama kamerası daha iyi çekiyor. Sonuçta içindeki lensten tut, malzemesine, içindeki işlemciden gpu'ya, yazılımdan arkasındaki google desteğine kadar daha iyi ve yeni teknoloji üstelik önüde daha açık. flaş eksik diyorsun doğruda diyorsunda bildirim ledi daha hayati o bile yok discoveryde bunlardan da bahset ki tarafsız diye yorumunu okuyalım.

nys bi g2 bi de discovery sahiplerinin cihazlarına tapmalarına ve yorum kabul etmemelerine alıştık daha uzatmaya gerek yok.

bende bu konunun yerinin burası olmadığını biliyorum ama meydanı boş bulup konuşana cevapta vericez tabiki.

iyi forumlar.

ekleme: discovery büyük olasılıkla kitkat alacaktır kimsenin lafı yok ama ne alırsa alsın moto g daha iyi, bugün telefon alınacaksa moto g tercih edilmeli herkesin dediği bu.

O arkadaşın Discocery'i savunmasının nedeni yanlış hatırlamıyorsam konu açmıştı "GM Discocery mi Moto G mi" diye. Pişmanlık duymamak için Discocery'i savunuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 6 aydır kullanıyorum telefon süper bu fiyata daha iyisini bulamazsınız kesinlikle al derim

calypso16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son yazılanları okuyorum da moto g iyi bu ara deniliyor,ben discovery 16gb kullanıyorum,kardeşimde de 4gb lık var.moto g eğer discovery'nin oynatabildiği oyunları açarsa,kasma yapmazsa alınabilir diye düşünüyorum.deneyen var mı?

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
son yazılanları okuyorum da moto g iyi bu ara deniliyor,ben discovery 16gb kullanıyorum,kardeşimde de 4gb lık var.moto g eğer discovery'nin oynatabildiği oyunları açarsa,kasma yapmazsa alınabilir diye düşünüyorum.deneyen var mı?

SnapDragon 400 ve Adreno 320 ile Moto G her türlü oyunu rahatlıkla çalıştırır. MTK işlemcilerin vasat sayılabilecek MTK6589 türevi var General Mobile Discovery'de. İşlemciler açısından kıyas kabul etmez bir fark var.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
SnapDragon 400 ve Adreno 320 ile Moto G her türlü oyunu rahatlıkla çalıştırır. MTK işlemcilerin vasat sayılabilecek MTK6589 türevi var General Mobile Discovery'de. İşlemciler açısından kıyas kabul etmez bir fark var.

Snapdragon 400 de Adreno 305 bulunmakta.

calypso16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Pek fazla bilmiyorum snapdragon400 ve adreno320 işlemcilerinin ikisininde ayrı olduğu moto g modelleri mi var.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Arkadaşlar gmd için batarya + batarya şarj cihazı kit halinde satılıyor mu acaba?