General Mobile Discovery almaya gidiyorum

Joker12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yarım saat sonra gitcem almaya ne diyosunuz arkadaslar mağaza buldum ordan alcam cevaplarınızı hızlı yazın

- - - Mesaj Güncellendi - - -

#Storm Worm Abi gel bişeyler yaz .d

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ABD'de telefonum bozuldu, ben de bir arkadaşımdan bu telefonu aldım geçici kullanmak için. Sadece işlemcisi yavaş ama tüm özellikleri o paraya gerçekten çok iyi. Rahatlıkla al derim.

Joker12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ABD'de telefonum bozuldu, ben de bir arkadaşımdan bu telefonu aldım geçici kullanmak için. Sadece işlemcisi yavaş ama tüm özellikleri o paraya gerçekten çok iyi. Rahatlıkla al derim.
Tamam

Storm Worm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geldim hadi hayırlı olsun hocam sonrasında destek için buradayım

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hangi telefonu kullanıyordun Hakkı abi ? HTC One kullanıyorsunuz diye sanıyordum ben ama bilemedim :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
HTC One kullanıyorum şu anda. Snapdragon 800'lü bir şey elime geçene kadar böyle olacak :D

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Bence ürün süper görünüyor . Donanım,Yazılım,Tasarım,Performans,Fiyat hepsi harika . Bu ürünü başka markalar yapınca 1.500 TL'den aşağısı olmuyor. Ama sizi mağdur etme oranları yüksek . Ölü piksel veya kullanırken piksel kaybı yaşayanlar var . Ve teknik ekibi çok amatör. bilgisi olmayanlar insanlarla dolu.. Bu ürünle ilgili piksel sorunu yaşan bir kullanıcı 3 kere telefon açtığı teknik ekibe, her telefonda başka başka seyler söylemiş . Şikayet edin ürünü gibi.

Joker12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aldım allaha şükür 3aydır araştırdım gmail açamadım bi kullanıcı adı önersenize olmuyo :D kamerası muhteşem bana göre daha önce 2mp kullanmıştımda :D

Storm Worm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöylede birşey var o servis bu güne kadar samsung'un servisiydi .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Fiyat gozonune alınarak mukemmel bir telefon bundan once Lg 3d max vardı Gm yi eşime almıstım 1 saat kullandıktan sonra Lg yi eşime verdim, hic bir sıkıntım yok işime fazlasıyla yarıyor parlaklık goruntu kalitesi cok cok iyi bu fiyata tavsiye ederim

Joker12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kutu açma videosu bekliyoruz o zaman senden.
2mp kamerayla yaparım bide fazla anlamıyorum :D kutuyuda açtım ama yeniden çıkarabilirim belki oyun performansı çekerim olurmu temple run2 subway fast racing falan

6262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nerden alabılırız dısovery ı ? hıc bıyerde yıok

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sonylerin bir kod adi var birde model numarasi yani i1 yada honami hepsi ayni sey.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş telefonu nerden aldın ? Bende almayı planlıyorum mavi rengini ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bunun yerine s3 mini almak daha mantıklı bu f/p olduğu kesin ama telefon çıkalı 2.5 Ay oldu 3-4 ay sonra sorunları tek tek görürüz marka sıkıntılı ölü piksel sorunları var dıyorlar oldukça sıkıntılı bı telefon. ilerde anlarsınız ne demek istediğimii.