saolHayırlı olsun.
nedenHayırlı olsun . Ama bence alınmazdı yani .
TamamABD'de telefonum bozuldu, ben de bir arkadaşımdan bu telefonu aldım geçici kullanmak için. Sadece işlemcisi yavaş ama tüm özellikleri o paraya gerçekten çok iyi. Rahatlıkla al derim.
Hangi telefonu kullanıyordun Hakkı abi ? HTC One kullanıyorsunuz diye sanıyordum ben ama bilemedimABD'de telefonum bozuldu, ben de bir arkadaşımdan bu telefonu aldım geçici kullanmak için. Sadece işlemcisi yavaş ama tüm özellikleri o paraya gerçekten çok iyi. Rahatlıkla al derim.
2mp kamerayla yaparım bide fazla anlamıyorumkutu açma videosu bekliyoruz o zaman senden.
Sen En iyisi Z ultra yada honamiyi bekle al derim.HTC One kullanıyorum şu anda. Snapdragon 800'lü bir şey elime geçene kadar böyle olacak![]()
bugün atarım ama kamera 2mp var başka yok oyun performansı çekicem olurmu dead trigger subway surfers temple run2 istersen fast racingide yaparımkutu açma videosu bekliyoruz o zaman senden.
yarım saat sonra gitcem almaya ne diyosunuz arkadaslar mağaza buldum ordan alcam cevaplarınızı hızlı yazın
- - - Mesaj Güncellendi - - -
#Storm Worm Abi gel bişeyler yaz .d
Kardeş herkes honami diyo ama xperia i1 olarak cıkıcakmış telefonSen En iyisi Z ultra yada honamiyi bekle al derim.![]()
Herkes honamı dediği için bende honami yazdım i1 olacagı söyleniyor.. daha kesin olmadı herhalade İ1 ismi.Kardeş herkes honami diyo ama xperia i1 olarak cıkıcakmış telefon
HTC One kullanıyorum şu anda. Snapdragon 800'lü bir şey elime geçene kadar böyle olacak![]()
HTC One mı bozulduHTC One kullanıyorum şu anda. Snapdragon 800'lü bir şey elime geçene kadar böyle olacak![]()
yarım saat sonra gitcem almaya ne diyosunuz arkadaslar mağaza buldum ordan alcam cevaplarınızı hızlı yazın
- - - Mesaj Güncellendi - - -
#Storm Worm Abi gel bişeyler yaz .d