General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

ömerr999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kademe kademe dağıtılan bişeyin orayı silince gelmesinin bi mantığı yok. Hepsi birden verilmiş olur bişeyleri silersin sana da gelir ama bu öyle değil ki. Zamanı gelince sana da gelecektir. Bana daha bugün geldi. 3 gün önce verileri silsem gelicek miydi yani. Öyle bi sistemle çalışmıyor OTA
Kardeşim başta bana gelmedi böyle yaptı anında geldi yapıp yapmamak size kalmış ben sadece gelmeyenler beklemek istemeyenler için çözüm soyledim

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
note 5 den gm5 plus inme geldi bana bende 5s sattım bakalım bunu alıcam memnunmusum varmı sıkıntıları
Ben Memnunum Hiçbir Sıkıntısı Yok Bahsedilen Işık Sızması Yakınlık Sensörü Yada Herhangi Bir Sorun Benim Cihazım İçin Yok Hepsiburada'dan 898₺'ye Satın Aldım Note 5'i Aratmıyor Bana

Hüseyin-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bu telefonu cuma gunu alicam almadan once uzun suredir kullanan arkadaslar telefondan memnunlarmi skintilari varmi felan ?
Ikinci sorum telefonun tamamini kaplayan ekran koruyucu bulan var mi?

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ekran Süresi Arkadaşlar Telefonu Almak İsteyenler Varsa.
c993b33247c0add3a7fd6d836aa71264.jpg

daksit20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben Memnunum Hiçbir Sıkıntısı Yok Bahsedilen Işık Sızması Yakınlık Sensörü Yada Herhangi Bir Sorun Benim Cihazım İçin Yok Hepsiburada'dan 898₺'ye Satın Aldım Note 5'i Aratmıyor Bana
bende oradan alacamda ıkıncı partı üçüncü partı diye bişey var ılk aldıgın da yada actıgında duvar kagıdı kapadokyamıydı

G8kh4n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar bende 2 aydır kullanıyorum telefonu yanlız dün akşam eylül guncellemesini yüklendikten sonra konuşma yaparken sesinin sanki operator kaynaklı iletilmesini gibi sorunlar iletildi konuştuğum kişiler tarafından 2-3 dk da bir aralıklarla sesimin 5 sny e civarında kesildiğini söylediler bu yazılımla alakalı bi durum mudur yükleme yapılırken yanlışlık mı oldu acaba daha önce böyle bi durum yok tu güncellemesi silip tekrar yükleme imkanım var mıdır acaba nasıl giderebilirim bu sorunu yaşayan var mıdır ? Şimdiden teşekkürler

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Biraz önce bir sorun farkettim ya da bana öyle geliyor. Şarj %15'in altına indiğinde led bildirimi kırmızı yanıp sönüyordu ve Şarja taktığımda %15'i geçen kadar da kırmızı kalırdı. Ama artık kırmızı yanıp sönmüyor ve sarı ışık sabit kalıyor. Bu durumu yaşayan veya çözümü bilen biri var mıdır?

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar note 5 kullanıcısıydım. Teknik servise ısınıyor şikayetiyle verdim ve ekranı bozdukları gibi bir de tamirat için 900 tl para istediler. Samsung a oluşturduğum şikayet bir işe yaramadı. Mahkemelik olduk falan derken geçici olarak gm 5 plus aldım. Tecrubelerimi aktarmak istiyorum. Şarj konusu note 5 den daha sağlıklı bu telefonda. Doze mode aktifkeştirme olayını becerememiş samsung onu fark ettim. Ekran parlaklığı düşük ama sonuçta işimi görüyor. Performans olarak açıkçası bana yetmedi gm 5. Çünkü mühendisim ve kullanmaya alıştığım bazı mühendislik uygulamaları ciddi kasıyor. Telefonu çok kullanınca dokunmatik ekran performans düşüşü yaşıyor. Ama genel olarak memenunum telefondan. Mühendis olmasam günlük kullanan biri olsam iletişim ve sosyal medya için falan, son derece mükemmel bir telefon bu. Hem de 900 tl sadece. Kamerası idare eder seviyede. İşimi görüyor ama note 5 den sonra kötü geliyor fotolar gözüme. Özet olarak, 900 tl ye alınabilecek en güzel telefon bu sanırım. Hatta samsung un a5 ine falan 40 defa gm5 plus ı tercih ederim.

Murat Tuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhaba. GM5 plus kullanıcısıyım yaklaşık alalı 3 ay oldu, telefon ilk aldığım 1 ay sorunsuz çalıştı fakat son 2 ay da başıma gelmeyen kalmadı. Telefon un kamerasında odak sorunu çıktı otomatik olarak odaklamadı telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım düzeldi. Bu defa ise şarj sorunu çıktı hızlı şarj olmuyor bu sefer ise servisi aradım fabrika ayarlarına sıfırla dediler neyse sıfırladım düzeldi. 1 ay sonra ise tekrar şarj sorunu ve ön kameranın odak sorunu çıktı bu sefer format atmadaım bekledim. Neyse 5 eylül güncellemesi geldikten sonra ise arka kameranın da odağı bozuldu. ara sırada küçük küçük kasmalar yaşıyorum. Umarım yeni android one telefon çıkarsa bu sorunları düzeltirler.bu arada size 2 sorum olacak arkadaşlar:
1.Bu sorunları aranızda yaşayanlar varmı ?
2.Telefona ayda bir format atmak zarar verirmi ?
Cevaplarsanız çok sevinirim Teşekkürler.

Raskon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar internetsiz radyo uygulaması veya dinleyebilecegim başka bir yöntem var mı acaba çünkü bu telefonda yok

daksit20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
telefonu bugun teknosadan aldım telefonun ekran goruntusu kapadokya bu arada cıhaz bay guzele benzıyor herkes almayın cop dıylardı ama 3000 tl para verene kadar aynı ısı goruyor ve gayettee güzel yettti de arttı bile

daksit20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar general mobile 5 plus aldım sebeke sorunu var telefon nıye aldım dıye kendıme kızmıyor ne kadar kofte okadar ekmek oldugunu dusnuyorum 1 tl telefon bu kadar olmalı heralde her neyse sebeke sım 1 de bıraz kullanıyorsun gıdıyor ama sebeke 2 de hiç bir şey olmuyor ilgincmi yoksa ayar yapmam gereken bır yer varmı ve bunun guncellemelerle duzelecegıne emınım

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar general mobile 5 plus aldım sebeke sorunu var telefon nıye aldım dıye kendıme kızmıyor ne kadar kofte okadar ekmek oldugunu dusnuyorum 1 tl telefon bu kadar olmalı heralde her neyse sebeke sım 1 de bıraz kullanıyorsun gıdıyor ama sebeke 2 de hiç bir şey olmuyor ilgincmi yoksa ayar yapmam gereken bır yer varmı ve bunun guncellemelerle duzelecegıne emınım

telefonu bugun teknosadan aldım telefonun ekran goruntusu kapadokya bu arada cıhaz bay guzele benzıyor herkes almayın cop dıylardı ama 3000 tl para verene kadar aynı ısı goruyor ve gayettee güzel yettti de arttı bile

4.5G Mi Kullanıyorsun Bende 3G Seçili Şebekede Düşme Veya Çekmeme Gibi Bir Sıkıntım Yok Evde 2 Tane GM5 Plus Var İkisi de Düzgün Çalışıyor Maşallah 1 Haftalık Cihaz İkisi de

daksit20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
4.5G Mi Kullanıyorsun Bende 3G Seçili Şebekede Düşme Veya Çekmeme Gibi Bir Sıkıntım Yok Evde 2 Tane GM5 Plus Var İkisi de Düzgün Çalışıyor Maşallah 1 Haftalık Cihaz İkisi de
yok hacım 3 g kullanıyorum 1. sıme taktımmı bıseyler oluyor ya anlamadım 2 de sıkıntı olmuyor bunun bıyerınde bı ayar olayı var ama cozemedım telefon on numara hıc sıkıntı yapmıyorum ama nıye oyle bısey yapıyor cıozemedım orasını

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ekranda Hızlı Şarj Yazmıyor Fakat Nerdeyse Hızlı Şarj Gibi Şarj Ediyor Yani

essenkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
GM5 te internetsiz radyo olup olmadığı konusunda net bilgisi olan var mı acaba. Birçok yerde çelişkili haberler var. Trt dolayısıyla radyolar kapatıldı. GM5 te teknik olarak internetsiz radyo varmıdır? E tabi var ve apk sıda varsa yardımcı olursnız çok memnun oluruz.
internetten radyo dinlemek istediğimde yaklaşık 1 saatte 100 mb gidiyor...
Teşekkürler

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Merhabalar,
GM5 te internetsiz radyo olup olmadığı konusunda net bilgisi olan var mı acaba. Birçok yerde çelişkili haberler var. Trt dolayısıyla radyolar kapatıldı. GM5 te teknik olarak internetsiz radyo varmıdır? E tabi var ve apk sıda varsa yardımcı olursnız çok memnun oluruz.
internetten radyo dinlemek istediğimde yaklaşık 1 saatte 100 mb gidiyor...
Teşekkürler
Hayır yok

urbanist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu dün aldim. Henüz 24 saat geçmeden kontrolüm dışında bazı hareketlerin olduğunu fark ettim. Bildirim çubuğu kendiliğinden aşağı iniyor,hiçbirşeye dokunmadigim halde bazı uygulamalara giriyor,YouTube de video izlerken kendi kendine ileri geri sarıyor,mesaj yazarken klavye bir kaç saniyeliğine kilitleniyor. Sayfa kendiliğinden aşağı yukarı kayıyor. Sıkıntının nedeni ne olabilir?

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar telefonu dün aldim. Henüz 24 saat geçmeden kontrolüm dışında bazı hareketlerin olduğunu fark ettim. Bildirim çubuğu kendiliğinden aşağı iniyor,hiçbirşeye dokunmadigim halde bazı uygulamalara giriyor,YouTube de video izlerken kendi kendine ileri geri sarıyor,mesaj yazarken klavye bir kaç saniyeliğine kilitleniyor. Sayfa kendiliğinden aşağı yukarı kayıyor. Sıkıntının nedeni ne olabilir?
Yakınlık Sensöründe Sıkıntı Olabilir Kontrol Ettirin