General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

huisrei

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle almayin kasası metal ama plastik gibi hemen yamuluyor ekranı çiziliyor aldığım güne pişmanim keşke almasaydim

0eaf776058fec9c070c8218165e33008.jpg

Teknik Detaylar için :
General Mobile GM 5 Plus Özellikleri - ShiftDelete.Net[/QUOTE]

SercanBaydar09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar olumsuz ve olumlu yanları konusunda kısa bir bilgi verebilir misiniz? Uzun kullanımda ki görüşlerinizi almak isterim açıkçası. Babama almayı düşünüyorum. Açıkçası general mobile' ın saf arayüzü ve kasmıyor olması hoşuma gidiyor.Elindeki discovery 1 hala kasmadan sorunsuz çalışıyor. Bazı yorumları okudum gerçekten o kadar ısınıyor mu malum oyun oynama durumu olmayacak hiç. Kronik Arızalı durumlar oluyorsa pişman olmayalım sonra:).

tedurmus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Türkçe klavyede "ı" harfi mevcut, hatta bütün Türkçe karakterler dediğiniz biçimde var. Ayarlar>dil ve giriş kısmına girip Türkçe klavyeyi ayarlayabilirsiniz.

SercanBaydar09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu almayı dusununler bu fiyata alınabilecek en iyi cihazin bu olduğunu düşünüyorum. İsinma dediler öyle birşey yok şarj dediler diğer amiral gemiler kadar iyi gidiyor ses sorunu dediler öyle birşey yok ekrana ışık sismasi da yok. Gönül rahatlığıyla herkes alabilir. 1000 lira verip herkes eleştiri yağmuruna tutuyor 3000 lira verdikleri Samsung yada diğer cihazlara ne sorunu olursa olsun toz kondurmuyorlar. Cihaz mükemmel. Güncelleme desteği de inanılmaz bir artı

o zaman bende babama alıyım bunu. Babamda eski discovery 1 var. Hala telefon kasmadan kullanılabiliyor, çok hoşuma gitmişti. Telefon alacağım deyince direk general mobile' ın bu serisi aklıma geldi. 2 gün önce bir telefon nasılmış diye baktım bir sürü olumsuz şeyler,ısınma problemi falan. O yüzden geri adım atmaya karar vermiştim ama sonra belki de ilk başlangıçlarda bu sıkıntılar oluşmuş olabilir diye bir bekleyeyim demiştim. Zaten galaxy s6 da da ilk çıktığı aylarda ısınıyor diye satan olmuştu ben 3 4 ay sonra alınca güncellemeler ile o sorun kalmamıştı. Sanırım gm 5 de de şu an aynı durum oluşmuş gibi.Şu an kullananlar ısınma olsun, ışık sızması olsun,kronik sıkıntılar olsun bir problem yaşamıyor herhalde ?

mcangul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Snapchat sorunu çözüldü mü? Yarın almayı düşünüyorum GM5 Plus son uyarılarınız var mı?

zierler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba

Sd card ı dahili depolama şeklinde ayarladığımızda android 6.0 da depolamayı birleştirmiş olmuyor muyuz? yalnış hatırlamıyorsam daha önce gm 4 g de bu şekilde yaparak hafızayı birleştirebilmiştim? Gm 5 plus da yaptığımda total hafızayı ayarlar kısmından birleşmiş olarak gösterirken cleaner uygulamasında birleşmemiş olarak gösteriyor.ben ccleaner hatalıdır diye düşündüm fakat durum öyle değil 32gb dolduktan sonra telefon uyarı verdi.ne yapmalıyım?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Normalde ek hafıza kartınızı dediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Ya işlem başarısız olmuştur ya da kartın hızı yeterli değildir yeniden tanıtmayı deneyin.

ömerr999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben cihazi alalı 4 gun oldu sosyal medyada gezerken 38 39 dereceleri biliyor oyun oynarken de 46 47 sizce normal mi bu yoksa bendeki çok mu ısınıyor 2.seri uretim

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar ben cihazi alalı 4 gun oldu sosyal medyada gezerken 38 39 dereceleri biliyor oyun oynarken de 46 47 sizce normal mi bu yoksa bendeki çok mu ısınıyor 2.seri uretim
Ben de öyle 1.parti benim. Ağustos ayı güncellemesi çok kötü yaptı telefonu eskiden böyle değildi. Çare Nougat!

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bu ısınma sorunu herkeste mi var yoksa belli telefonlarda mi var bir bilginiz var mı peki
Herkeste vardır yalnız bu bir üretim hatası ve ya kronik bir sorun değil. Her telefon ısınır bu da ısınıyor. Ben memnun sayılırım sonuçta bi note 5 yok elimde. Bir kaç telefon hariç tüm telefonlar ciddi şekilde ısınıyor.

ömerr999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkeste vardır yalnız bu bir üretim hatası ve ya kronik bir sorun değil. Her telefon ısınır bu da ısınıyor. Ben memnun sayılırım sonuçta bi note 5 yok elimde. Bir kaç telefon hariç tüm telefonlar ciddi şekilde ısınıyor.
Evet maalesef ki öyle Samsung s6 da kullandım oda çok ısınıyordu sanırım ısınması normal bende memnunum şimdi bundan hiç bir problem çıkmadı bakalım yeni versiyon nasıl gelecek bekliyoruz aydinlattiginiz için teşekkür ederim bi kacgundur kafaya takiyordum

ömerr999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Birşey daha farkettim gece sarja taktim bildiririm ışığı az bise ekrana yansıyor bu sorun mu teşkil ediyor 2.seri üretim bide bendeki ?

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Birşey daha farkettim gece sarja taktim bildiririm ışığı az bise ekrana yansıyor bu sorun mu teşkil ediyor 2.seri üretim bide bendeki ?
1.serilerde vardı o hata. Görsel bir sorun teşkil ediyor tabiki ama sadece zifiri karanlıkta şarjda göze batıyor.

Mustafa Özdemiray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba yarın almayı düşünüyorum fakat 1. parti telefonlarda sıkıntı var diye duydum 1. İle 2.nin arasındaki fark nedir bi bilgisi olan var mı?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Eylul guvenlik guncellemesi dagitilmaya baslamis (2 gun oluyor) almayan arkadaslar ayarlardan kontrol edebilir.

OsmanAyd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar eylül güvenlik güncellemesiyle beraber bende batarya problemi baya düzeldi. bence bu güncelleme yararlı oldu :D sabah %100 şarj ettim , kapatıp açtım şuan saat akşam 8 olmasına rağmen daha yeni %70 e indi :) yapmayan arkadaşlar güncellemeyi hemen yapsın bence :D

lazkızı01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yardımcı olabılırsınız ?
telefonum bırden bıre arayn kimliğini göstermıyo nasıl duzeltıyo acaba

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
telefonun,
metal çerçevesi ve ekran arasındaki ince plastik kırılıyor. sinir oldum.çöpe atasım var.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
telefonun,
metal çerçevesi ve ekran arasındaki ince plastik kırılıyor. sinir oldum.çöpe atasım var.

Kullanım süresi uzadıkça bu sorunu daha fazla okur oldum bir kaç yerde daha..
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz telefonu?

Ben batarya ömrü ve şu güncelleme yüzünden zaten değiştirmek istiyorum telefonu, uzun kullanımda da böyle farklı sıkıntılar çıkacaksa işimiz var...