cyanogenmod17
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 27
Emin degilim ama benimki de birinci parti galiba. Buna ragmen sıkıntı yok çok şükür , ısınsa bile rahatsiz etmiyor. Bu fiyata en iyisi bence.
Hayırlı olsun dostum. Umarım bir sorun ve pişmanlık yaşamazsın. Ben de merak ediyorum değerlendirmelerini. Güle güle kullanDün itibariyle bende bu kervana katıldım. İsinma sorunu yasamadim şarjda şimdilik iyi gözüküyor. Uzun dönemde de yaşadığım olumlu olumsuz yönleri yazmaya çalışacağım. Almayı dusunenlere yardım açısından
Hayırlı olsun dostum. Umarım bir sorun ve pişmanlık yaşamazsın. Ben de merak ediyorum değerlendirmelerini. Güle güle kullanDün itibariyle bende bu kervana katıldım. İsinma sorunu yasamadim şarjda şimdilik iyi gözüküyor. Uzun dönemde de yaşadığım olumlu olumsuz yönleri yazmaya çalışacağım. Almayı dusunenlere yardım açısından
markette %90 indirimle 1 ty le alabileceğin nova launcher ile bu sorunu çözebilirsin.Arkadaşlar, Whatsapp yada Facebook okunmamış mesaj sayısını neden göstermiyor?
![]()
Mesela yukarıda ki görselde gibi göstermiyor. Mesaj geliyor ancak üzerinde mesaj sayısı çıkmıyor. GM ile alakalı bir durum mu bu?
Launcher olmadan gösterme imkanı yok, ben de neden böyle saçma bir eksiklik olduğuna bir türlü anlam veremedim ama öyle... Alışıyor insanLauncher kullanmak istemiyorum. 7.0 henüz bana gelmedi.
kardeşim 53 sayfada 1053 mesajda görüşlerimizi defalarca detaylıca açıkladık. biliyorum biraz zor olabilir ama forum arama motoruyla istediğin bilgilere veya sorularının cevaplarına ulaşabilirsin.Merhaba,
Arkadaşlar ben gm5 plus düşünüyorum ama yorumları okuyunca epeyce bi soğudum, cihaz hakkındahakkındaki düşüncelerinizi yazar misiniz, önerir misiniz.
Teşekkürler.
İyi bari memnunsun vebali üstümüze kalmadıTelefonu almayı dusununler bu fiyata alınabilecek en iyi cihazin bu olduğunu düşünüyorum. İsinma dediler öyle birşey yok şarj dediler diğer amiral gemiler kadar iyi gidiyor ses sorunu dediler öyle birşey yok ekrana ışık sismasi da yok. Gönül rahatlığıyla herkes alabilir. 1000 lira verip herkes eleştiri yağmuruna tutuyor 3000 lira verdikleri Samsung yada diğer cihazlara ne sorunu olursa olsun toz kondurmuyorlar. Cihaz mükemmel. Güncelleme desteği de inanılmaz bir artı
hocam fena bir telefon degil fiyatına göre gayet güzel biraz ısınma sorunu yaşadım 30dk civarı oyun falan oynarsan ısınıyor telefon ama yazılımla düzeltilebilir bir sorun bu fiyata en iyi telefon diyebilirim tavsiyede ederimKardeş bende almayı düşünüyorum ama nasıl bi cihaz sana kadar sana nasıl bi fikir oluşturdu.
Benim GM 5 Plus'ı şarza takınca "hızlı şarz oluyor" yazıyo ama şarz süresi 1 saati geçiyo normal mi yoksa bir sorun mu var?
Kardeş play den rar diye yaz indir onu sonra apk dosyalarını yükleyebilirsinizSelam Jeologali,
rar programı var diye bahsetmiştim paylaşabilir misin,Teşekkürler
hocam fena bir telefon degil fiyatına göre gayet güzel biraz ısınma sorunu yaşadım 30dk civarı oyun falan oynarsan ısınıyor telefon ama yazılımla düzeltilebilir bir sorun bu fiyata en iyi telefon diyebilirim tavsiyede ederim
Rica ederimTeşekkür ederim
Kardeş slow mo yok photo sphere var oda 360 derece fotograf gibi birşey zaten kamerada hdr arkada 2 flaş önde tek flaş sunuyor ayrıca zamanlayıcı ve mazgal özelliğide var.lens bulanıklığı panorama gibi seçenekleride var.ön arka mp leri aynı zatenÖncelikle merhaba,ürünü almayı düşünüyorum da kameranın özelliklerini söyleyebilir misiniz? Yani burst mode,slow mo gibisinden neler sunuyor. Bir de K5 Note daha iyi bir tercih olabilir mi?
Teşekkürler.
Valla daha gelmedi. General mobile twitter hesabında Eylül de geleceğini söylemiş bu cihaz için. Gm 4G modeline dağıtım başladı.bazı forum sitelerinde GM 5 Plus için Android 7 geldiği söyleniyor. doğruluğunu teyit edemedim ama bilgi bilgidir
Kardeş slow mo yok photo sphere var oda 360 derece fotograf gibi birşey zaten kamerada hdr arkada 2 flaş önde tek flaş sunuyor ayrıca zamanlayıcı ve mazgal özelliğide var.lens bulanıklığı panorama gibi seçenekleride var.ön arka mp leri aynı zaten
k5 note bunla yarışamaz cidden bu telefonu tercih etmeni yiğeylerim ama gene senin tercihin benim tercihim gm 5 plus olurdu kardeşim
Düzelttim arkadaşlar sorun kalmadı.Snapchate girebilen var mı ya dün geceden beri girdiğim an geri atıyor. Hata veriyor.