General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

cyanogenmod17

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Emin degilim ama benimki de birinci parti galiba. Buna ragmen sıkıntı yok çok şükür , ısınsa bile rahatsiz etmiyor. Bu fiyata en iyisi bence.

umitzorlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Dün itibariyle bende bu kervana katıldım. İsinma sorunu yasamadim şarjda şimdilik iyi gözüküyor. Uzun dönemde de yaşadığım olumlu olumsuz yönleri yazmaya çalışacağım. Almayı dusunenlere yardım açısından

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Dün itibariyle bende bu kervana katıldım. İsinma sorunu yasamadim şarjda şimdilik iyi gözüküyor. Uzun dönemde de yaşadığım olumlu olumsuz yönleri yazmaya çalışacağım. Almayı dusunenlere yardım açısından
Hayırlı olsun dostum. Umarım bir sorun ve pişmanlık yaşamazsın. Ben de merak ediyorum değerlendirmelerini. Güle güle kullan

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Hayırlı olsun dostum. Umarım bir sorun ve pişmanlık yaşamazsın. Ben de merak ediyorum değerlendirmelerini. Güle güle kullan

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Arkadaşlar, Whatsapp yada Facebook okunmamış mesaj sayısını neden göstermiyor?

56a1dc67496783346842ba4b.jpg

Mesela yukarıda ki görselde gibi göstermiyor. Mesaj geliyor ancak üzerinde mesaj sayısı çıkmıyor. GM ile alakalı bir durum mu bu?

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar, Whatsapp yada Facebook okunmamış mesaj sayısını neden göstermiyor?

56a1dc67496783346842ba4b.jpg

Mesela yukarıda ki görselde gibi göstermiyor. Mesaj geliyor ancak üzerinde mesaj sayısı çıkmıyor. GM ile alakalı bir durum mu bu?
markette %90 indirimle 1 ty le alabileceğin nova launcher ile bu sorunu çözebilirsin.

saf androidde göstermiyor.

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
android 7.0 dağıtıma başlandı. güncelleme gelen varmı.daha erken ama olabilir diye sormak istedim.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Launcher kullanmak istemiyorum. 7.0 henüz bana gelmedi.

Raskon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba,
Arkadaşlar ben gm5 plus düşünüyorum ama yorumları okuyunca epeyce bi soğudum, cihaz hakkındahakkındaki düşüncelerinizi yazar misiniz, önerir misiniz.
Teşekkürler.

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Merhaba,
Arkadaşlar ben gm5 plus düşünüyorum ama yorumları okuyunca epeyce bi soğudum, cihaz hakkındahakkındaki düşüncelerinizi yazar misiniz, önerir misiniz.
Teşekkürler.
kardeşim 53 sayfada 1053 mesajda görüşlerimizi defalarca detaylıca açıkladık. biliyorum biraz zor olabilir ama forum arama motoruyla istediğin bilgilere veya sorularının cevaplarına ulaşabilirsin.

Yok sayılanlar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Benim GM 5 Plus'ı şarza takınca "hızlı şarz oluyor" yazıyo ama şarz süresi 1 saati geçiyo normal mi yoksa bir sorun mu var?

umitzorlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefonu almayı dusununler bu fiyata alınabilecek en iyi cihazin bu olduğunu düşünüyorum. İsinma dediler öyle birşey yok şarj dediler diğer amiral gemiler kadar iyi gidiyor ses sorunu dediler öyle birşey yok ekrana ışık sismasi da yok. Gönül rahatlığıyla herkes alabilir. 1000 lira verip herkes eleştiri yağmuruna tutuyor 3000 lira verdikleri Samsung yada diğer cihazlara ne sorunu olursa olsun toz kondurmuyorlar. Cihaz mükemmel. Güncelleme desteği de inanılmaz bir artı

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Telefonu almayı dusununler bu fiyata alınabilecek en iyi cihazin bu olduğunu düşünüyorum. İsinma dediler öyle birşey yok şarj dediler diğer amiral gemiler kadar iyi gidiyor ses sorunu dediler öyle birşey yok ekrana ışık sismasi da yok. Gönül rahatlığıyla herkes alabilir. 1000 lira verip herkes eleştiri yağmuruna tutuyor 3000 lira verdikleri Samsung yada diğer cihazlara ne sorunu olursa olsun toz kondurmuyorlar. Cihaz mükemmel. Güncelleme desteği de inanılmaz bir artı
İyi bari memnunsun vebali üstümüze kalmadı :)

tabakoglusadik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar bende turkcellden aldım 12 ay taksitle ilk günlerim şuan telefonun bilmediğim özellikleri telefon hakkında tecrübeli arkadaşlarım bana bilgi verirlerse memnun kalırım

Raskon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kardeş bende almayı düşünüyorum ama nasıl bi cihaz sana kadar sana nasıl bi fikir oluşturdu.

tabakoglusadik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Kardeş bende almayı düşünüyorum ama nasıl bi cihaz sana kadar sana nasıl bi fikir oluşturdu.
hocam fena bir telefon degil fiyatına göre gayet güzel biraz ısınma sorunu yaşadım 30dk civarı oyun falan oynarsan ısınıyor telefon ama yazılımla düzeltilebilir bir sorun bu fiyata en iyi telefon diyebilirim tavsiyede ederim

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle merhaba,ürünü almayı düşünüyorum da kameranın özelliklerini söyleyebilir misiniz? Yani burst mode,slow mo gibisinden neler sunuyor. Bir de K5 Note daha iyi bir tercih olabilir mi?
Teşekkürler.

tabakoglusadik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Öncelikle merhaba,ürünü almayı düşünüyorum da kameranın özelliklerini söyleyebilir misiniz? Yani burst mode,slow mo gibisinden neler sunuyor. Bir de K5 Note daha iyi bir tercih olabilir mi?
Teşekkürler.
Kardeş slow mo yok photo sphere var oda 360 derece fotograf gibi birşey zaten kamerada hdr arkada 2 flaş önde tek flaş sunuyor ayrıca zamanlayıcı ve mazgal özelliğide var.lens bulanıklığı panorama gibi seçenekleride var.ön arka mp leri aynı zaten
k5 note bunla yarışamaz cidden bu telefonu tercih etmeni yiğeylerim ama gene senin tercihin benim tercihim gm 5 plus olurdu kardeşim

oranozel34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
bazı forum sitelerinde GM 5 Plus için Android 7 geldiği söyleniyor. doğruluğunu teyit edemedim ama bilgi bilgidir

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
bazı forum sitelerinde GM 5 Plus için Android 7 geldiği söyleniyor. doğruluğunu teyit edemedim ama bilgi bilgidir
Valla daha gelmedi. General mobile twitter hesabında Eylül de geleceğini söylemiş bu cihaz için. Gm 4G modeline dağıtım başladı.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Gm Facebook üzerinde güncellemenin başladığına dair haber yapılmadan; güncellemenin geldiğini söyleyen kimselerin ekran görüntüsü ya da videosunu görmeden hiçbir güncelleme haberine itibar etmeyin arkadaşlar.

Güncelleme yakın olunca troller de mantar gibi çoğalıyor...

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kardeş slow mo yok photo sphere var oda 360 derece fotograf gibi birşey zaten kamerada hdr arkada 2 flaş önde tek flaş sunuyor ayrıca zamanlayıcı ve mazgal özelliğide var.lens bulanıklığı panorama gibi seçenekleride var.ön arka mp leri aynı zaten
k5 note bunla yarışamaz cidden bu telefonu tercih etmeni yiğeylerim ama gene senin tercihin benim tercihim gm 5 plus olurdu kardeşim

Cevabın için teşekkürler cihaz epey aklıma yattı yalnız Snapdragon 617 li bir cihazın nasıl slow mo özelliği olamaz onu anlayamıyorum.

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Snapchate girebilen var mı ya dün geceden beri girdiğim an geri atıyor. Hata veriyor.

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Snapchate girebilen var mı ya dün geceden beri girdiğim an geri atıyor. Hata veriyor.
Düzelttim arkadaşlar sorun kalmadı.

Bu arada General Mobile twitter hesabından nougat güncellemesinin Eylül ayının 2. ya da 3.haftası başlayacağını söylemiş. Yani Eylülün sonuna kadar anca herkes alır. Haberiniz olsun