Yani ya dediğiniz gibi ya da kullanımla alakalı bir durum. Tam anlamış değilim.Benimki de 2. Parti iki haftalık siyah. Bu telefonun kronik bir sorunu zaten ama bazı cihazlarda bôyle bir sorun yok sanırım.
Yani ya dediğiniz gibi ya da kullanımla alakalı bir durum. Tam anlamış değilim.Benimki de 2. Parti iki haftalık siyah. Bu telefonun kronik bir sorunu zaten ama bazı cihazlarda bôyle bir sorun yok sanırım.
Kardeşim başta bana gelmedi böyle yaptı anında geldi yapıp yapmamak size kalmış ben sadece gelmeyenler beklemek istemeyenler için çözüm soyledimKademe kademe dağıtılan bişeyin orayı silince gelmesinin bi mantığı yok. Hepsi birden verilmiş olur bişeyleri silersin sana da gelir ama bu öyle değil ki. Zamanı gelince sana da gelecektir. Bana daha bugün geldi. 3 gün önce verileri silsem gelicek miydi yani. Öyle bi sistemle çalışmıyor OTA
note 5 den gm5 plus inme geldi bana bende 5s sattım bakalım bunu alıcam memnunmusum varmı sıkıntılarıEvet Gayet Memnunum
Ben Memnunum Hiçbir Sıkıntısı Yok Bahsedilen Işık Sızması Yakınlık Sensörü Yada Herhangi Bir Sorun Benim Cihazım İçin Yok Hepsiburada'dan 898₺'ye Satın Aldım Note 5'i Aratmıyor Bananote 5 den gm5 plus inme geldi bana bende 5s sattım bakalım bunu alıcam memnunmusum varmı sıkıntıları
bende oradan alacamda ıkıncı partı üçüncü partı diye bişey var ılk aldıgın da yada actıgında duvar kagıdı kapadokyamıydıBen Memnunum Hiçbir Sıkıntısı Yok Bahsedilen Işık Sızması Yakınlık Sensörü Yada Herhangi Bir Sorun Benim Cihazım İçin Yok Hepsiburada'dan 898₺'ye Satın Aldım Note 5'i Aratmıyor Bana
arkadaşlar general mobile 5 plus aldım sebeke sorunu var telefon nıye aldım dıye kendıme kızmıyor ne kadar kofte okadar ekmek oldugunu dusnuyorum 1 tl telefon bu kadar olmalı heralde her neyse sebeke sım 1 de bıraz kullanıyorsun gıdıyor ama sebeke 2 de hiç bir şey olmuyor ilgincmi yoksa ayar yapmam gereken bır yer varmı ve bunun guncellemelerle duzelecegıne emınım
telefonu bugun teknosadan aldım telefonun ekran goruntusu kapadokya bu arada cıhaz bay guzele benzıyor herkes almayın cop dıylardı ama 3000 tl para verene kadar aynı ısı goruyor ve gayettee güzel yettti de arttı bile
yok hacım 3 g kullanıyorum 1. sıme taktımmı bıseyler oluyor ya anlamadım 2 de sıkıntı olmuyor bunun bıyerınde bı ayar olayı var ama cozemedım telefon on numara hıc sıkıntı yapmıyorum ama nıye oyle bısey yapıyor cıozemedım orasını4.5G Mi Kullanıyorsun Bende 3G Seçili Şebekede Düşme Veya Çekmeme Gibi Bir Sıkıntım Yok Evde 2 Tane GM5 Plus Var İkisi de Düzgün Çalışıyor Maşallah 1 Haftalık Cihaz İkisi de
Vermez Kardeşim Tabi Belli Firmaların Ürünlerini Kullanmak Gerek Şahsen Ben Xiaomi 10000 mAh Kullanıyorum Bir Sıkıntı YaşamadımArkadaşlar merhaba Power Banklar telefonlara zarar veriri mi ?
Vermez Kardeşim Tabi Belli Firmaların Ürünlerini Kullanmak Gerek Şahsen Ben Xiaomi 10000 mAh Kullanıyorum Bir Sıkıntı Yaşamadım[/QUOTE
hızlı şarj oluyormu peki ?
PowerBankın Yanında Gelen Kabloylakendi kablosu ile mi şarj ediyorsun ?
Hayır yokMerhabalar,
GM5 te internetsiz radyo olup olmadığı konusunda net bilgisi olan var mı acaba. Birçok yerde çelişkili haberler var. Trt dolayısıyla radyolar kapatıldı. GM5 te teknik olarak internetsiz radyo varmıdır? E tabi var ve apk sıda varsa yardımcı olursnız çok memnun oluruz.
internetten radyo dinlemek istediğimde yaklaşık 1 saatte 100 mb gidiyor...
Teşekkürler
Yakınlık Sensöründe Sıkıntı Olabilir Kontrol EttirinArkadaşlar telefonu dün aldim. Henüz 24 saat geçmeden kontrolüm dışında bazı hareketlerin olduğunu fark ettim. Bildirim çubuğu kendiliğinden aşağı iniyor,hiçbirşeye dokunmadigim halde bazı uygulamalara giriyor,YouTube de video izlerken kendi kendine ileri geri sarıyor,mesaj yazarken klavye bir kaç saniyeliğine kilitleniyor. Sayfa kendiliğinden aşağı yukarı kayıyor. Sıkıntının nedeni ne olabilir?
Heyecan bastıNougat sunuldu.