General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar uygulamalrın üzerinde bildirim sayısı yazmıyor muş, peki herhangi bir launcher indirip kurdugumuzda bu sorunu çözmüş oluyomuyuz ? başka bi launcher ile uygulama üzerindeki bildirim sayılarını getirebilirmiyiz yani

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşlar uygulamalrın üzerinde bildirim sayısı yazmıyor muş, peki herhangi bir launcher indirip kurdugumuzda bu sorunu çözmüş oluyomuyuz ? başka bi launcher ile uygulama üzerindeki bildirim sayılarını getirebilirmiyiz yani
Nova launcher prosunu satin alip kurarak bu sorunu halledebilirsin zaten indirimde gm plus ta

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Gm plusta indirimde olduğu haberleri var ama play storede öyle bisi yok.yetkililer satın al dedikten sonra indirimli satış çıkıyor dedi demedin olmuyor

cecen murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar yeni aldığım gm 5 plus ta internet sayfasında kullanıcı adımı girdiğimde ekranın üst kısmında farklı bir yazı tipiyle function() hatası veriyor ve sayfayı açmıyor. Fikriniz varmı

nofear8519

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Deklanşör sesi kısılmıyor.bir haftadr kullanıyorum.telefonda bazı eksiklikler var mesela uygulamalar üzerinde bildirim sayıları yazmyor ( watzap Facebook arama kaydı mesajlar.. ) mp3 zil sesi yapma özelliği yok bunun için uygulama var play store dan halledilir bunların dışında ses kaydedici yok tüm bunların dışında telefon gayet güzel ve kullanışlı tavsiye ederim
Zil sesi yapabiliyorsun

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefonu alıp kullanan ve sadece hatalar arızalar ve eksiklikleri objektif olarak anatabılecek biri var mı acaba?
bütçemi zorlayıp 1500 tl lere kadar araştırdım g4 den başka bulamadım o bile vatan teknosa vs de 1700 tl.
sonuç olarak bu telefonu sanırım almalıyım. Her ne kadar yurt dışı fiyatı daha uygun olsada bu özelliklerdeki diğer cihazlara göre fiyatı cezbedici. Bu yüzden eksikliklerini yazıcak birisi varsa lütfen yazsın ona göre alalım.
Bildiğim kadarıyla eksi yönleri;
1-Bildirim sayıları yok
2-biraz ısınma

daha fazlası için kullanıp tecrübe eden arkadaşlar devamını getirebilirmi ?

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Telefonu alıp kullanan ve sadece hatalar arızalar ve eksiklikleri objektif olarak anatabılecek biri var mı acaba?
bütçemi zorlayıp 1500 tl lere kadar araştırdım g4 den başka bulamadım o bile vatan teknosa vs de 1700 tl.
sonuç olarak bu telefonu sanırım almalıyım. Her ne kadar yurt dışı fiyatı daha uygun olsada bu özelliklerdeki diğer cihazlara göre fiyatı cezbedici. Bu yüzden eksikliklerini yazıcak birisi varsa lütfen yazsın ona göre alalım.
1-Bildirim sayıları yok
2-biraz ısınma

Herkes farklı bir şey söylüyor maalesef. Kimi diyor ölü pixel var, kimi seste cızırtı var 2 haftadır garantide, kimi deklanşör sesi kısılmıyor, kimi ekrana bildirim ışığı sızıyor. Nasıl oluyorsa herkeste farklı bir problemi çıkıyor telefonun...

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefon inceleme videolarında ise hiç arızalısı na denk gelmedim nedense

burak656

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google playda nova launcer nasıl indirimli alabilirim ?

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
1-Bildirim sayıları yok
2-biraz ısınma

--Telefonun artıları ;
Ekranın büyüklüğü,çözünürlüğü ve kalitesi
Saf android hızlı ve akıcı
Gün ışığında kamera performansı fiyata göre başarılı
En yeni android sürümünü 2 yıl boyunca kullanma garantisi.
--Telefonun eksileri;
Bildirim ışığı sızması
Kameranın ilk açılışta veya çıkışta odak sesi yapıyor olması
Isınma çok normal boyutlarda burada belirtim dedim(maksimum 40 derece)
Snapchat gibi uygulamalarda özellikle ön kameranın uyumlu çalışmaması
Aramayı hoparlöre aldığınızda mikrofon yeterliliği iyi değil
---Saydığım eksiler benim 1 ayda farkettiğim ve gerçekten keşke olmasaydı dediğim şeylerdi. Başka herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Fazlasıyla memnunum. Telefonu hangi amaçla alacağınız çok önemli. Daha çok ekranın kalitesi ve stabil olması benim tercihimdi ve fazlasıyla karşılıyor.

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
çok teşekkür ederim bilgi için

benım için en önemlisi mobil veriyi devamlı açık tutup sosyal medya ve internet için kullanmak. Telefon cebımdeyken bile mobil veri açık kalsın uğraştırmasın. Eğer batarya yetmiyosa buna , bence bu bi sorun

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
çok teşekkür ederim bilgi için

benım için en önemlisi mobil veriyi devamlı açık tutup sosyal medya ve internet için kullanmak. Telefon cebımdeyken bile mobil veri açık kalsın uğraştırmasın. Eğer batarya yetmiyosa buna , bence bu bi sorun
Batarya buna emin ol yetiyor. Dediklerinden farklı bişey yapmıyorum.

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
oh be sonunda aradıgım cevabı buldum ben oyun oynamam ama sabah 11 den gece 11 e kadar sürekli watsapp mesenger falan bidirim geldikçe mesajlaşırım ama veri hep açık kalıcak ki aç kapa ile uğraşmayım

birde günde ortalama 2 saat ekran süresi kadar internette gezerim toplam

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
oh be sonunda aradıgım cevabı buldum ben oyun oynamam ama sabah 11 den gece 11 e kadar sürekli watsapp mesenger falan bidirim geldikçe mesajlaşırım ama veri hep açık kalıcak ki aç kapa ile uğraşmayım

birde günde ortalama 2 saat ekran süresi kadar internette gezerim toplam
Telefonu 21.00 da yüzde 98 şarjdan çektim, şuan saat 03.00 yüzde 70 şarjım var. Son 1 saatte sürekli oyun oynayıp video izledim. Ondan öncesinde de dediğin gibi veri sürekli açık sosyal medyayı kontrol edip mesajlaşmama baktım.

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bence çok iyi bi sonuç bu
Bi video sahibine yorum attım hem iphone 6 hem gm 5 plus kullanıyo.
Gm 5plusun bataryası nasıl diye sordum.
İphone 6 kadar olmasada iyi bi batarya ömrü var dedi
Bence iphone un 1800 mAh lik bataryasından kat kat iyi olmalı bizzat ben iPhone 5 kullanıyorum 1500mAh batarya sı var gerçekten günde 2kere şarj ediyorum

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bence çok iyi bi sonuç bu
Bi video sahibine yorum attım hem iphone 6 hem gm 5 plus kullanıyo.
Gm 5plusun bataryası nasıl diye sordum.
İphone 6 kadar olmasada iyi bi batarya ömrü var dedi
Bence iphone un 1800 mAh lik bataryasından kat kat iyi olmalı bizzat ben iPhone 5 kullanıyorum 1500mAh batarya sı var gerçekten günde 2kere şarj ediyorum
Sadece miliamper fazlalığı değil olay ya iphone 6 1800 Miliamperle baya güzel işler yapıyor sonuç olarak. Artık herşey yazılımda bitiyor. Ama gm5 plus da gayet başarılı

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Sadece miliamper fazlalığı değil olay ya iphone 6 1800 Miliamperle baya güzel işler yapıyor sonuç olarak. Artık herşey yazılımda bitiyor. Ama gm5 plus da gayet başarılı
Şuan saat 15.10 şarjım yüzde 35. Hala şarja takmadım gördüğün gibi gayet güzel gidiyor.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar bu Gm telefonlarındaki indirimin belli bir süresi varmı yoksa süresi yokmu indirimlerin

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Dün gece 9dan beri %30 kalması benım için hayal şuan elimdeki iphone 5e göre

emre....1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
1-Bildirim sayıları yok
2-biraz ısınma

Kardes honor 7 yi sde bi bak.derim 1300 tl

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
evet honor 7 yide biliyorum eğer 1000 tl nin üstüne çıkmayı düşünürsem honor 7 ve lenovo vibe p1 den yana kullanıcam tercihimi, çünkü artık gitgide soğumaya başladım gm5 plustan sürekli bir sorun okumaktan şevkim kırıldı

şimdilik gm5 plusu biraz daha bekliycem şarj ısınma ve odaklama sorunları iyileşmezse 1000tl ye zenfone selfie düşünücem.

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
evet honor 7 yide biliyorum eğer 1000 tl nin üstüne çıkmayı düşünürsem honor 7 ve lenovo vibe p1 den yana kullanıcam tercihimi, çünkü artık gitgide soğumaya başladım gm5 plustan sürekli bir sorun okumaktan şevkim kırıldı

şimdilik gm5 plusu biraz daha bekliycem şarj ısınma ve odaklama sorunları iyileşmezse 1000tl ye zenfone selfie düşünücem.

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
gm 5 plus için yazılan sorunların çoğu uydurma.bir haftaya yakın oldu alalı şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım.1000 tl bandında harika bir telefon hele nova launcher primeyi indirdikten sonra telefon bambaşka bişi oldu.telefona mermi taksam ateş edebilir o derece hızlı ve kaliteli:D

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
gm 5 plus için yazılan sorunların çoğu uydurma.bir haftaya yakın oldu alalı şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım.1000 tl bandında harika bir telefon hele nova launcher primeyi indirdikten sonra telefon bambaşka bişi oldu.telefona mermi taksam ateş edebilir o derece hızlı ve kaliteli:D

Sen uydurma olduğunu kanıtlayamazsın öteki başka bişey olduğunu kanıtlayamaz böyle uzar gider. Adamlar neyden rant alacak ki sallama şeyler söylesinler az mantıklı konuş. Tamam hiç bir inceleme, test videosunda sorunlar bahsedilmedi de burada 10 larca kişi sorunlardan bahsediyorsa sen onlara 'uydurma' diyemezsin...

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Dün itibariyle telefonu servise verdim gm Mecidiyeköy telpa yetkilileri ilgi ve alaka koca bir SIFIR .. Hadi herşeyi geçtim ben cihazı verirken güncelleme 15 mayıs var diyen müşteri hizmetleri şimdi öyle birşey yoktur diyebiliyor ben mi ispat edicem onlara var veya yok .sonuç itibariyle cihazda sorunlar devam ederek bana teslim ettiler zaten sırayla cihaz teslimatı ve teslim alma süresi facia tüm gününüz orda geçebilir . Şu an kısaca bu kadar belirtebilirim pc başına geçtiğimde detaylı cevap verebilirim sorulara

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Dün itibariyle telefonu servise verdim gm Mecidiyeköy telpa yetkilileri ilgi ve alaka koca bir SIFIR .. Hadi herşeyi geçtim ben cihazı verirken güncelleme 15 mayıs var diyen müşteri hizmetleri şimdi öyle birşey yoktur diyebiliyor ben mi ispat edicem onlara var veya yok .sonuç itibariyle cihazda sorunlar devam ederek bana teslim ettiler zaten sırayla cihaz teslimatı ve teslim alma süresi facia tüm gününüz orda geçebilir . Şu an kısaca bu kadar belirtebilirim pc başına geçtiğimde detaylı cevap verebilirim sorulara
Hocam hangi sorunlar devam ediyordu servise verdin? Işık sızması olayını kabul ediyorlar ve telefonu etkilicek bir durum değil diyorlar o zaten komedi.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414

Ve tüm bunlar olmadan önce General Mobile müdürü çıkıp 'eskisi gibi olmayacak, teknik servisimizin kapasitesi her türlü sorunu maksimum 1 saatte halletmektedir. Tabi önceliğimiz insanların teknik servise uğramaması' gibi kendinden emin bir cümle kurması... Bende bu cümlelerden gaza gelip alacaktım. Sonra SDN forumuna göz atayım dedim ve forumda yazanlar şok etti beni. Bu yüzden GM defterini kapattım... Alanlara ve sorunu olanlara Allah yardım etsin

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Hocam hangi sorunlar devam ediyordu servise verdin? Işık sızması olayını kabul ediyorlar ve telefonu etkilicek bir durum değil diyorlar o zaten komedi.
Cihazda ekran ışığı çok da önemli değil Royal Clash oyununu veya başka bir GPU zorlayacak oyunda hoparlörden sesler kapalı olmasına rağmen cızırtı sesi geliyor.Bunun yanı sıra ısınma ve pil aşırı tüketim eğilimine girdiğini belirttim. Neyse ben zaten beklentilerimi yüksek tutarak tercih etmedim bu modeli iPhone6sPlus var ikinci telefonum o zaten bana yetiyor. Sorunumuz belli huylu huyundan vazgeçmiyor...Ülkemizdeki satış ve sonrası politikalar belli.
Ve tüm bunlar olmadan önce General Mobile müdürü çıkıp 'eskisi gibi olmayacak, teknik servisimizin kapasitesi her türlü sorunu maksimum 1 saatte halletmektedir. Tabi önceliğimiz insanların teknik servise uğramaması' gibi kendinden emin bir cümle kurması... Bende bu cümlelerden gaza gelip alacaktım. Sonra SDN forumuna göz atayım dedim ve forumda yazanlar şok etti beni. Bu yüzden GM defterini kapattım... Alanlara ve sorunu olanlara Allah yardım etsin
Aynen aynen muhattap olmamak için köşe bucak kaçanları gördükten sonra gerçekten beklenti içinde olarak bu cihazı alanların adına cidden üzüldüm....

Şahsi fikrim GENERAL MOBİLE ürünleri almadan önce arka plan hizmetlerinin ne durumda olduğunu bir kere daha düşünün derim.

Saygılarımla