General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

meltemwest11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bana da gelmemişti güncelleme fabrika ayarlarına dönüp kurulum yaptım direk atlayin kurulumu sadece mobil veri açık olsun geliştirici seçenekleri açtım sadece kurup mobil veriden kontrol ettim guncellemeyi 80mb güncelleme geldi sonra wifiyi açıp indirip kurulum yaptım guncellemeyi

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar bana da gelmemişti güncelleme fabrika ayarlarına dönüp kurulum yaptım direk atlayin kurulumu sadece mobil veri açık olsun geliştirici seçenekleri açtım sadece kurup mobil veriden kontrol ettim guncellemeyi 80mb güncelleme geldi sonra wifiyi açıp indirip kurulum yaptım guncellemeyi
Snapchatte kamera sıkıntısı yaşıyor musunuz?

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Batarya: 4bucuk saat kesintisiz kulaklıkla son ses müzik dinledim 100\10 yedi + sabah alarm kullanıyorum saat yediden 8:30 kadar çalıyor aralıklı.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
@chemistanbul kardeşim bir sıkıntı tespit ettim acaba bende mi var . Herhangi bir menü oyun veya uygulamada iken cihazın alt kısmında cızırtı sesi sen de de geliyor mu ? ana menü de iken böyle bir ses yok ! uygulama menüsünde girişde de var .sessiz ortam da fark etttim :rolleyes:

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
@chemistanbul kardeşim bir sıkıntı tespit ettim acaba bende mi var . Herhangi bir menü oyun veya uygulamada iken cihazın alt kısmında cızırtı sesi sen de de geliyor mu ? ana menü de iken böyle bir ses yok ! uygulama menüsünde girişde de var .sessiz ortam da fark etttim :rolleyes:
Hayır bende böyle bir olay yok, şu güncellemeyi almak için de telefonu sıfırlayasım gelmiyor. Google bile sırtımızdan bıçakladı :D

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
abi benim bu cızırtıda dikkatimi çeken mesela watsapta birine bişi yazıyorsunda ona gittiğinde dıt diye bir ses yapıyorya.o cızırtılı geliyor bi tek. dediğin gibi bir cızırtı yok bende yada dikkatimi çekmedi

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
abi benim bu cızırtıda dikkatimi çeken mesela watsapta birine bişi yazıyorsunda ona gittiğinde dıt diye bir ses yapıyorya.o cızırtılı geliyor bi tek. dediğin gibi bir cızırtı yok bende yada dikkatimi çekmedi
Kardeşim peki sen snapchat kullanıyor musun? Kamerada bir düzelme oldu mu?

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Snapchat yaşımız yok da dur deneyek aga @chemistanbul bendeki seri cihazlarda varmış bu cızırtı bu arada 15 Mayıs güncellemesi geldi

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bana daha 1 mayıs gelmedi ciddi misin :D
Telefonu fabrika ayarlarına döndürüp 1mayıs güncellemesini yükledim. Snapchat kamera sorunu devam ediyor. Diğer sorunlara daha bakamadım. Güncelleme gelmeyen arkadaşlar bir format atsın, otomatik herşeyiniz geri yükleniyor zaten uygulamayı koyduğunuz ekrandaki kordinata kadar.

zaferuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun net kullanımında ısınma ve şarj performansı nasıl ben mobil veryi hc kptmam birde camere harcde artı pek özllk kullnmam zira ben almayı dusunuyorum fakat aşırı ısındığından iade etmye çalşan cok kşi gördüm ?

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
telefonun net kullanımında ısınma ve şarj performansı nasıl ben mobil veryi hc kptmam birde camere harcde artı pek özllk kullnmam zira ben almayı dusunuyorum fakat aşırı ısındığından iade etmye çalşan cok kşi gördüm ?
Isınma her telefonda olduğu gibi bunda da var. Ama beni rahatsız edecek düzeylere gelmiyor maksimum 40 dereceyi gördüm. Şarjı da normal kullanımda 18-24 saat arası götürüyor seni

zaferuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
40 dereceyi net kullanımında mı oyunda mı gördün mevzu o bna göre oyunda kabul edilirde nette o kadar ısınmamalı ?

zaferuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nette surf yparken video camera flanda ısınmasa yter bna zaten oyun oynamam

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Snap belki stabil olmayabilir. Normal kullanımda ısınma yok .oyunlarda rahatsız edecek kadar ısınma olmuyor. Şarj %10 iken kafayı yeme olayı yok :)

burak656

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
retrica candy camera gibi uygulamalarda ön arka kamera bulanık çekiyor çok kötü normal kamerada sorun yok neden kaynaklanıyor bilen var mı

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
1 mayıs güncellemesinden sonra gece şarjım yüzde 5 gider oldu, yüzde 1 yüzde 2 düşüyordu eskiden

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Şu 15 mayıs güncellemesini de bir nebze inşallah düzeltir telefonu :D

murat.tulek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba herkese.
GM 5 plus aldım. iki sorum olacak. bilen var ise cevap verirse çok sevinirim.

1- exchange hesabımı telefona yüklediğimde, kişileri senkronize etmeme rağmen telefonun ana ekranındaki telefon simgesinin ordaki kişilerde exchange hesabımdaki kişileride gösteriyor. ama menünün içindeki kişilerde göstermiyor. ana ekrandaki telefon simgesinde exchange kişilerimin görünmemsi için ne yapabilirim?
hesap ayarlarında sadece google kişilerimi göster dememe rağmen bu sorun devam ediyor. exchange hesabımı bir kaç defa kaldırıp yeniden yükledim yinede olmadı. telefonu fabrika ayarlarınada getirdim. exchange hesabını kurunca exchange kişiler otomatik geliyor. aynı exchange sunucusu ile başka model telefonlara exchange yüklemiş arkadaşlarımda bu sorun görünmüyor.

2- bu telefonda proximity sensör yok bildiğim kadarıyla. double top screen on/off özelliğini nasıl kullanabilirim? herhangi bir ücretsiz uygulama önerisi olan var mı?

çok teşekkürler.

lazkızı01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu telefonun neden sadece siyah renkleri var neden diger renkleri stoklarda yok

horkunsener

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Selamlar,
Fiyat etkisini göz ardı ederek (ki biliyorum bu cihaz özelinde bu etkiyi göz ardı etmek çok zor), kullanan arkadaşların cihazın hissiyatı konusunda ki fikirlerini rica edebilir miyim? Fazlasıyla ucuz ya da kalitesiz bir hissiyatı var mı?
**Şu şekilde açabilirim, Htc p3450 kullanarak giriş yapmıştım bu smartphone olayına yıllar yıllar önce; (biraz yaşlı olabilirim kabul :) ve telefon wm sistemli olup, basmatik (rezistif) ekran olduğundan kullanımının gerçekten zorlu bir tecrübe kazandırmasına rağmen gerek kutusu gerekse telefonun verdiği hissiyat premium dedikleri tarzdaydı.
Bu telefonda, siz değerli kullanıcıların ilgili konuda ki tecrübeleri nasıldır?