General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bölümüm de bu konularla alakalı olunca ister istemez hobiye dönüştü pyasadaki tüm pc ve telefonları ezberledim artık günde beeş saat inceleme videoları izleyip karşılaştırma yapıyorum kafayı yedim artık , rüyamda kutu açılışı yapıyorum:D haber veririm incelersem :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
mağazaya gidin, isterse kasaya koysunlar, isteyip bakmak hakkınızdır. veremeyiz diyemezler, adı üzerinde teşhir ürünü. hatta kesin almakta kararlıysanız kutu bile açtırabilirsiniz. ama kutudan çıkan cihaz sorunlu çıkmadığı sürece almazsanız sıkıntı çıkarırlar. almayacaksanız zaten kutuyu açmazlar.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Abi sana yemin ediyorum aynı ben. Youtube'da önerilen tarafı sadece ürün inceleme ukt videolarıyla doldu :D

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Aynen kutu açıldı mı o ürünü aldın diye gösteriyorlar isterse içinde ürün olmasın vereceksin o parayı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Abi iyi diyorsun da yine 1 aylık kullanım tecrübelerini söylüyorlar bir sorunu sıkıntısı var mı onu dile getiriyorlar.

O senin dediğin teşhir ürünleri gibi bişey olmuyor mu ?
Huawei P9 ukt'si izledim ve eleştirimi de yazdım. Öyle sandığınız gibi kullanım, inceleme vs yok. Normal inceleme videosunun üzerine 1-2 bilgi ekleyip ukt diye yayınlıyorlar 1 ay sonra.

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
internetten almaya cesaret edebilsem aynı paraya daha iyi cihazlar var ama yemiyo işte

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar 10 gündür kullanıyorum size detaylı olarak artı ve eksilerini anlatayım.
Eksileri ; otg desteği yok pc üzerinden veri transferi yapılamıyor.menusu dikey ve bildirim sayıları yok ( bu sorunu love launcher prime indirerek çözebilirsiniz ) dosya yöneticisi ve galeri yok Google nin fotoğraflar uygulaması mevcut.es dosya uygulaması indirerek bu sorunu da halledersiniz.ses kaydedici ve radyosu yok kullananlar için.b bunların dışında bana göre eksik bisi yok gelelim artılara;
Kamerası çok net ve kaliteli, sesi gayet yüksek ve kulağa hoş geliyor, ahize seside öyle.ekran goruntusu mükemmel diyebilirim.sarji bir günü rahat çıkarıyor eğer oyun oynamyorsanz.isinma sorunu her telefonda olduğu gibi oyun oynama suresi uzadkca ısınıyor bu da normal.telefon gayet hızlı inceleyen arkadaşlar 1000 tl olmasına inanamyor. Şu ana kadar hiçbir sorun çıkmadı inşallah ta çıkmaz sorusu olan arkadaşlar varsa buyursun şiddetle tavsiye ediyorum telefonu

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar 10 gündür kullanıyorum size detaylı olarak artı ve eksilerini anlatayım.
Eksileri ; otg desteği yok pc üzerinden veri transferi yapılamıyor.menusu dikey ve bildirim sayıları yok ( bu sorunu love launcher prime indirerek çözebilirsiniz ) dosya yöneticisi ve galeri yok Google nin fotoğraflar uygulaması mevcut.es dosya uygulaması indirerek bu sorunu da halledersiniz.ses kaydedici ve radyosu yok kullananlar için.b bunların dışında bana göre eksik bisi yok gelelim artılara;
Kamerası çok net ve kaliteli, sesi gayet yüksek ve kulağa hoş geliyor, ahize seside öyle.ekran goruntusu mükemmel diyebilirim.sarji bir günü rahat çıkarıyor eğer oyun oynamyorsanz.isinma sorunu her telefonda olduğu gibi oyun oynama suresi uzadkca ısınıyor bu da normal.telefon gayet hızlı inceleyen arkadaşlar 1000 tl olmasına inanamyor. Şu ana kadar hiçbir sorun çıkmadı inşallah ta çıkmaz sorusu olan arkadaşlar varsa buyursun şiddetle tavsiye ediyorum telefonu
eksik dediğin uygulamaların olmaması oldukça komikmiş. ne demek galeri yok? ne demek pc veri transferi veya otg yok? ses kaydı nasıl olmaz? bunlar iyice boşaltmışlar içini..

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
evet gerçekten komik haklısın ama benim için radyo ve ses kaydedici olmamasının hiçbir önemi yok ama otg olmaması kötü

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
eksik dediğin uygulamaların olmaması oldukça komikmiş. ne demek galeri yok? ne demek pc veri transferi veya otg yok? ses kaydı nasıl olmaz? bunlar iyice boşaltmışlar içini..
O galeri olayı saf android olmasından kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum. Ama otg olayını bende kestiremedim. Ses kaydı benim için zaten mühim bir özellik değil.

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
@Halduj Kardeş senden tek ricam var aklımdakı son soru işaretini gidermeme yardım ol

Şarjı fulledikten sonra boşalınca pil durumundan kaç dk ekran süresi aldıgına bakarmısın

bide şimdi herkesin yorumu farklı olabilir bir önceki telefonuna baglı olarak, sizin bir önceki cihazınız neydi?

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkaddaşllar eksk dediğiniz şeyler play store da var, referans android böyle olur yalın yani temiz, ayrıca otg destegini youtube dan bulabilirsiniz adamlar moouse klavye hatta harici 1 tb hdd takıyor

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
önceki telefonum galaxy s3 dü ve bataryası ölüydü.şarjı saat 23,30 da fulledim yarım saat oyun oynadım bir saat internete girdim şuan yüzde 77 ve ekran süresi yüzde 8 etki etmiş

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
bana göre iyi bir de pil tasarruf modu var açık tutarsanız pil daha ömürlü oluyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkaddaşllar eksk dediğiniz şeyler play store da var, referans android böyle olur yalın yani temiz, ayrıca otg destegini youtube dan bulabilirsiniz adamlar moouse klavye hatta harici 1 tb hdd takıyor
play store'da adam akıllı uygulamaların alayı paralı, ücretsiz olanları da reklamlı..

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
@Halduj bi gün komple gün boyu mobil veriaçık kalsın internette takılın emın olun yarım gün yetmez

sırf bu yuzden tasarımdan o güzelim tasarımdan ve hızı güncellemeden vazgeçip vibe p1 alabilirm +300T verip

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
@Halduj bi gün komple gün boyu mobil veriaçık kalsın internette takılın emın olun yarım gün yetmez

sırf bu yuzden tasarımdan o güzelim tasarımdan ve hızı güncellemeden vazgeçip vibe p1 alabilirm +300T verip

Ya bende öyle düşünüyorum. Hem öyle deli gibi endişe etmeye de gerek yok 'Acaba sorun çıkacak mı' diye. Sende al bende alayım da kurtulalım bu çileden

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

akşama kadar wifiye bağlı zaten yarım günden fazla gidiyor merak etme yinede tercih senin

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Huawei P9, tam gün dayanıyor. Mobil veri ile yoğun kullanımda yaklaşık 7 saat ekran süresi var. Eğer amaç buysa, oldukça ideal bir cihaz ve üst segment ama pahalı tabi.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Fiyatı 2400 olarak belirlenmiş Huawei'nin. Biraz tuzlu gibi.

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ben kararımı verdim saylır biraz vibe p1 klübünde takılıp araştırıp sorunsuzsa alıcam batarya ve arka kamera daha iyi oldugu kanaatindeyim marsmalow da aldı çoktan , cpu ve gpu da aynı :D tadından yenmez , tek tereddütüm ram 2 gb olması

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414

Bu arada OTG desteği varmış. Başka bir teknoloji youtube sitesinin incelemesini dinledim. 'Ufak aparat microSD kartla bilgisayara bağlarsan veri aktarıyor, ama OTG'yi ona bağladığın zaman veri aktarmıyor' aynen cümlesini yazdım

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
ben kararımı verdim saylır biraz vibe p1 klübünde takılıp araştırıp sorunsuzsa alıcam batarya ve arka kamera daha iyi oldugu kanaatindeyim marsmalow da aldı çoktan , cpu ve gpu da aynı :D tadından yenmez , tek tereddütüm ram 2 gb olması

Bak hata yaparsın yine inceleme videosu izledim GM'in. Etme eyleme, bırakma beni buralarda