General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Batarya konusuna çok takılıyorsunuz bugün 4000 5000ma bataryası olmayan hiç bir cihaz kimseyi tatmin etmiyor mi nin çok şık powerbankları var uygun fiyatlara.

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
paralel ithalat oldugu içinmi bataryadan memnun değiller yoksa genel olarakmı

powerbank kullanmak istemiyorum artık iphone 5 yüzünden diyalize baglı gibi powerbank e bağlı dolaşıyorum :(

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Paralel ithalatla olduğunu sanmıyorum. Güçlü bir telefon olduğundan dolayı batarya performansından şikayet var diye biliyorum. Bir SDN'in UKT videosunu izle istersen orada bahsetmiştir Tolga ve diğer arkadaşlar.

Bu arada akıllı telefon varsa powerbank olacak. Hee powerbank kullanmak istemiyorsan Lenovo vibe p1 alacaksın :D

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
lenovoda gönlüm var ama 1300 tl ye sanki o işlemci az gibi yani 1000tl lerde aynı işlemci kullanılırken parmak izi ve batarya ekleyip 300 Tl fazla olması benı uzaklaştırıyo gibi , birde paralel ithalatla g4 olunca ister istemez p1 de tereddütteyim biraz araştırıp paralel ithalat alıcam sanırım ama en güvenilir adres hangisi emin değilim aynı sitede bile farklı satıcılar var bunlarda hangisi oldugu önemli

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Tam emin değilim ama resimdeki detaya dikkat etmen lazım herhalde

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Resim olayında batırdım buyur :D

Ekli dosyalar

• qwe.png
    qwe.png
    12.3 KB · Görüntüleme: 452

ismalil29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonun şarj soketi bozuldu :( Yarın teknik servise götürüp yenisini talep edeceğim. Aynı sorunu hiç bir forumda görmedim, genel bir sorun değil sanırım. şarjı durduğu yerde eriyenler format atsın, bende de aynısı vardı düzeldi. Belki düzelir.

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
soket ten başka sorunu varmı mesela batarya ömrü nasıl

ben hayatımda bu kadar problemli cihaaz görmedim

Anıl Şeker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 gün önce arkadaşım aldı telefonu telefon güzel onda cızırtı olayı da yok. Ölü pixel yok. Yarın da ben alcam

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
hayırlı olsun arkdaşım inşallah banada hatasız bi cihaz denk gelir

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
4 gün önce arkadaşım aldı telefonu telefon güzel onda cızırtı olayı da yok. Ölü pixel yok. Yarın da ben alcam

Anıl alır almaz ilk görüşlerini buraya yazar mısın ? Cidden bende almayı düşünüyorum. Eğer yakın zamanda alan olursa da yazsın lütfen.

Birde mod arkadaşlara şeyi soracağım cihazın UKT videosu ne zaman çıkacak bir bilgi var mı ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ukt'leri beklemeyin. ukt'ler pek fazla deneyim içermiyor. yüzeysel kullanım ve bilgilerden oluşuyor.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Cihazı yerinde inceleyin kullanın elinize alın bakın görün öyle karar verin bence böyle ezbere oluyor sonra hayal kırıklılları vs olmasın..

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ben türkcellde bimekste teknosa da bulamadım ama vatanda vardı orda camın içine koyuyolar iatiyorum incelemek için kadın gözümün içine bakıyo pek rahat edemedim yzeysel çok hoş duruyodum ama kamera hiç hoşnut etmedi sanki bulanık gibiydi , ama arayüz fena hızlı

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
ukt'leri beklemeyin. ukt'ler pek fazla deneyim içermiyor. yüzeysel kullanım ve bilgilerden oluşuyor.

Abi iyi diyorsun da yine 1 aylık kullanım tecrübelerini söylüyorlar bir sorunu sıkıntısı var mı onu dile getiriyorlar.

Cihazı yerinde inceleyin kullanın elinize alın bakın görün öyle karar verin bence böyle ezbere oluyor sonra hayal kırıklılları vs olmasın..

O senin dediğin teşhir ürünleri gibi bişey olmuyor mu ?

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Abi iyi diyorsun da yine 1 aylık kullanım tecrübelerini söylüyorlar bir sorunu sıkıntısı var mı onu dile getiriyorlar.

O senin dediğin teşhir ürünleri gibi bişey olmuyor mu ?
Bimex, vatan, teknosa ürünler dışarda vatanda camın altında teknosa dada bazı ürünler isteyin deneyin sorun yok çekinecek bişeyde yok

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Çekinecek birşey yok zaten benim yaşadığım şehirde sadece Bimeks ve Teknosa var. Teknosa'da 2 ürün vardı 1 ay önce falan gitmiştim onlar çoktan bitmiştir. Bimeks e uğramadım daha. Adamlara ne diyeceğim ki ? "Ben GM 5 Plus alacağım ancak önce kontrol etmem lazım kutusunu açar mısınız? " falan mı diyim ? Benim ilk Android tecrübem olacak Iphone'da böyle bir sorun yok gidiyorsun alıyorsun çat çat çalışıyor :D

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Kutu açtırmayacaksın elbette :) teşhir ürününü inceleyin demek istedim ..

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
En iyi tecrübe etme yöntemi sürekli yakınınızda kullanan birinin olması...O kullanırken sizde rahatça alıp kurcalayabiliyosunuz ve istediğiniz herşeyi ona sorabiliyosunuz...

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
tabiiki bişey diyemez ama ister istemez bi psikolojik basskı oluşuyo kadın gözümün içine bakıyo rahat rahat beş on dk bksaydım karar verirdim ama hala kararsızım

ordan çıkıp bimekse uğradım diğer seçeneğim olan vibe p1 e baktım iyi hoş duruyo ama cihaz kapalıydı bi türlü bakamadım tam

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Kutu açtırmayacaksın elbette :) teşhir ürününü inceleyin demek istedim ..

He anladım sonra mevzu çıkarttırma Teknosa'nın ortasında :D

@Sercan40 GM markasının 2-3 modelini kullanan var da GM 5 Plus'ı kullanan yok ne yazık ki :D O yüzden buralardayız her Allah'ın günü

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
@ERCANCELEBİ Sen kovalıyosun kardeşim bu tür şeyleri. En ufak bir fikir edindiğinde bana yazarsın

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
tabiiki bişey diyemez ama ister istemez bi psikolojik basskı oluşuyo kadın gözümün içine bakıyo rahat rahat beş on dk bksaydım karar verirdim ama hala kararsızım

ordan çıkıp bimekse uğradım diğer seçeneğim olan vibe p1 e baktım iyi hoş duruyo ama cihaz kapalıydı bi türlü bakamadım tam
Arkadaşlar alıcı sizsiniz parayı ödeyecek olan müşteri sizsiniz neolursa olsun bakın deneyin baksın ne olacak 1000 tl para vereceksin o bakışmı sıkıntı