- Reaksiyon puanı
- 816
Batarya konusuna çok takılıyorsunuz bugün 4000 5000ma bataryası olmayan hiç bir cihaz kimseyi tatmin etmiyor mi nin çok şık powerbankları var uygun fiyatlara.
Evetsizin cihaz gm5 plus mı
4 gün önce arkadaşım aldı telefonu telefon güzel onda cızırtı olayı da yok. Ölü pixel yok. Yarın da ben alcam
ukt'leri beklemeyin. ukt'ler pek fazla deneyim içermiyor. yüzeysel kullanım ve bilgilerden oluşuyor.
Cihazı yerinde inceleyin kullanın elinize alın bakın görün öyle karar verin bence böyle ezbere oluyor sonra hayal kırıklılları vs olmasın..
Bimex, vatan, teknosa ürünler dışarda vatanda camın altında teknosa dada bazı ürünler isteyin deneyin sorun yok çekinecek bişeyde yokAbi iyi diyorsun da yine 1 aylık kullanım tecrübelerini söylüyorlar bir sorunu sıkıntısı var mı onu dile getiriyorlar.
O senin dediğin teşhir ürünleri gibi bişey olmuyor mu ?
İnşallah dostumhayırlı olsun arkdaşım inşallah banada hatasız bi cihaz denk gelir
Kutu açtırmayacaksın elbetteteşhir ürününü inceleyin demek istedim ..
Arkadaşlar alıcı sizsiniz parayı ödeyecek olan müşteri sizsiniz neolursa olsun bakın deneyin baksın ne olacak 1000 tl para vereceksin o bakışmı sıkıntıtabiiki bişey diyemez ama ister istemez bi psikolojik basskı oluşuyo kadın gözümün içine bakıyo rahat rahat beş on dk bksaydım karar verirdim ama hala kararsızım
ordan çıkıp bimekse uğradım diğer seçeneğim olan vibe p1 e baktım iyi hoş duruyo ama cihaz kapalıydı bi türlü bakamadım tam