General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Adamın dediğinden onu anladım vallahi. Oraya getirmeye çalıştı. Abi telefonu bir kere satışa koyduğun zaman onun 10 larca hatası olmaz. Samsung'un herhangi bir telefonunda yada Iphone'da bu tarz hatalar ben mi görmüyorum yoksa oluyor mu ? Yani ne bileyim ölü pixel, cızırtı, sarj soketinin hemen bozulması, telefonda takılma, dokunmatik ekranın kendi kendine çalışması vs vs
Soketi bilmem ama cızırtı ,takılma ,dokunmatiğin açılmasını yazılımsal olduğunu düşünüyorum cm12, 13 den biliyorum g3 de cebimde sürekli açılıyordu ses 13 de bi garipti ..Ama bu saydıklarımız yeni piyasaya sürülen bir cihazda olabilir anlamına gelmez olmamalı bu bana göre özensiz salaş olduklarını gösterir bana..

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Aynen onu demeye çalışıyorum. Yada şöyle yap sen sahaya 1000 telefon sal, kenarda 100 telefon olsun bu tür arızalar için değiştirmek üzere kullan. Ne olur müşteri derki 'He adamlar benim şikayetimi ciddiye aldı ürünümü apple gibi samsung gibi hemen değiştirdiler.' Ama teknik servisi de kötü buradaki şikayetlerden okuduğum kadarıyla. Ben anlamadım gözümü karartıp alacağım en sonunda yani

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Aynen onu demeye çalışıyorum. Yada şöyle yap sen sahaya 1000 telefon sal, kenarda 100 telefon olsun bu tür arızalar için değiştirmek üzere kullan. Ne olur müşteri derki 'He adamlar benim şikayetimi ciddiye aldı ürünümü apple gibi samsung gibi hemen değiştirdiler.' Ama teknik servisi de kötü buradaki şikayetlerden okuduğum kadarıyla. Ben anlamadım gözümü karartıp alacağım en sonunda yani
Seçim tabiki size kalmiş son mesajınızla 662 mesaj atılmış siz hala karar verememişsiniz bence mi5 al g4 al meızu al ama neyse anladın umarım :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bence Honor 7 al. En azından Huawei daha kaliteli bir firma. Samsung'dan bile kaliteli.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Xaiomi'yi bayadır takip ediyorum zaten. Adamların Türkiye distribütörlerine daha gelmemiş. Gelse 1 dakika düşünmicem ama yok yani. Honor 7'de de 5.2" ekrana ve arkada yazan o koskoca türktelekom yazısına karşıyım :D. G4'te tuzlu geliyor ya. İthalatçı garantili almak istemiyorum gidip ya nakit alıcam ya da teknokredi olayından yararlanıcam. Teknokredide de 1500 TL'ye kadar çekebiliyorsun krediyi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G4'ü sakın paralel almayın. anakartın bozulma ihtimali %90.. paralel olduğu için değil tabi, arıza sonrası işlemler için diyorum..

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Cihaz iyice soğuttu kendinden...Bakalım yazılım Güncellemesi gelecek mi ?

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar usb taype c kablosu alsam bilgisayardan veri aktarımı yapabilir miyim ? bilgisi olan lütfen cevaplasın ( telefon gm 5 plus)

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
kutudaki kablo veri aktarımı yapmıyor sadece şarj özelligi var

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
cihaza veri aktarımı için Airdroid de kullanabilirsin ama dur bakalım ben çalıştırmıştım hemen tekrar deneyim yazarım .Otg farklı bir konu sonuçta

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
kabloyu pc kasına taktığım zaman telefondaki dosya ve resimler gözükmüyor aynı zamanda pc den telefona dosya atamıyorum hatta flash bellek taktım telefona onuda tanımadı

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Resimdeki seçeneklerden hangisi seçili peki

image.jpeg

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
böyle bir seçenek gelmedi bana bir tuhaflık var bu işte

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
böyle bir seçenek gelmedi bana bir tuhaflık var bu işte
Bence de OTG desteği denemedim ama ki zaten olmasa da olur ancak kablo özelliği için bu seçenekler çıkıyor olmalı farklı bir pc de deneyin Windows veya Mac farketmez.

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
reis iki bilgisayarda denedim telefona böyle bir seçenek gelmedi ama pc de tanıdı telefonu.bu seferde pc telefonun içindeki resimleri görüntülemedi

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
reis iki bilgisayarda denedim telefona böyle bir seçenek gelmedi ama pc de tanıdı telefonu.bu seferde pc telefonun içindeki resimleri görüntülemedi
USB driver sorunu olabilir zira dediğim gibi tün android cihazlarda olduğu gibi hafıza kartı ya da bellek içeriğini görebiliyor olmanız gerek.Olmadı AirDroid kullanmanı tavsiye ederim aynı wifi ağında olmalı cihazlar oldukça hızlı transfer yapabilirsiniz.

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
peki telefonu alalı 10 gün oldu bu bağlantı için herhangi bir özelliği açmama veya kapatmama gerek varmı

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
teşekkürler reis şimdi yaptım oldu:D

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    100.7 KB · Görüntüleme: 626

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
otg nin içeriği ne o zaman yani tam olarak ne işe yarıyor

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
açılımını biliyorumda bir telefonda otg özelliği yoksa telefon ne kaybeder:)

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
açılımını biliyorumda bir telefonda otg özelliği yoksa telefon ne kaybeder:)
Telefonda otg desteği yok değil var. Ama telefonun orjinal kablosu olan usb type c formatında var. Ya dostum örneğin telefona usb bellek takıyorsun okuyor. Harddisk takıyorsun okuyor. İstersen fare takıyorsun. Ama bunları type c ile yapman lazım. Eski port takıp otg yok diyen arkadaşlara duyurulur.