nmnkra
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 17
Selam dostlar, bu postta tamamen kendi yaptığım oyunu sizlere sunmaktan gurur duyuyorum 
Oyun İsmi: Okuyan Bilir
Oyun Türü: Bilgi Yarışması
Oyun Platformu: Android
Oyun Logosu:
Oyun Tanıtım Yazısı:
Merhaba, genel kültür bilgine çok mu güveniyorsun ? O halde bu oyun tam senlik ! OkuyanBilir genel kültür seviyeni zirveye taşıyabileceğin bir bilgi yarışması oyunudur. Oyunda ne kadar çok doğru sayısına ulaşırsan genel kültür seviyen o kadar iyi demektir. Dikkat et, 3'den fazla yanlış yapma! Eğer 3'den fazla yanlış yaparsan oyun biter !
Haydi ne duruyorsun ? Hemen oyunu indir ve eğlenceye katıl !
Sıkça Sorulan Sorular:
1- Neden aynı sorular tekrar tekrar karşıma çıkıyor ? :
Okuyan Bilir oyunu size bilgiyi kalıcı bir şekilde öğretmeyi amaçlar. Bilgiyi kalıcı bir şekilde öğrenmek ise çok sayıda tekrar ile mümkün olduğundan cevapladığınız soruları tekrar tekrar karşınıza çıkartır ve o bilgiyi unutmamanızı sağlar.
2- Neden yanlış yaptığım soruların doğru cevabını göremiyorum ? :
Daha önceden cevapladığınız sorular tekrar tekrar karşınıza çıktığı için, bir soruyu önceki cevaplamanızda yanlış cevaplarsanız ve doğru şıkkı görürseniz o bilgiyi önemsemeden geçeceğiniz için bilgiyi doğru bir şekilde öğrenemezsiniz. Bu sebeple yanlış yaptığınız sorunun doğru cevabını göremezsiniz ve sorunun doğru cevabını kendiniz bulmaya çalışırsınız.
♦ Okuyan Bilir bir KARA YAZILIM ürünüdür ♦
Oyundaki Bazı Özellikler:
► 130 Adet soru. (Her yeni güncellemede bu sayı katbekat artmaktadır.)
► 2 Adet farklı arayüz seçeneği.
► Oyun içi altın sistemi
► +20sn ve yanlış silme jokeri
Oyun Ekran Görüntüleri:
Oyunu İndir:

Oyun İsmi: Okuyan Bilir
Oyun Türü: Bilgi Yarışması
Oyun Platformu: Android
Oyun Logosu:
Oyun Tanıtım Yazısı:
Merhaba, genel kültür bilgine çok mu güveniyorsun ? O halde bu oyun tam senlik ! OkuyanBilir genel kültür seviyeni zirveye taşıyabileceğin bir bilgi yarışması oyunudur. Oyunda ne kadar çok doğru sayısına ulaşırsan genel kültür seviyen o kadar iyi demektir. Dikkat et, 3'den fazla yanlış yapma! Eğer 3'den fazla yanlış yaparsan oyun biter !
Haydi ne duruyorsun ? Hemen oyunu indir ve eğlenceye katıl !
Sıkça Sorulan Sorular:
1- Neden aynı sorular tekrar tekrar karşıma çıkıyor ? :
Okuyan Bilir oyunu size bilgiyi kalıcı bir şekilde öğretmeyi amaçlar. Bilgiyi kalıcı bir şekilde öğrenmek ise çok sayıda tekrar ile mümkün olduğundan cevapladığınız soruları tekrar tekrar karşınıza çıkartır ve o bilgiyi unutmamanızı sağlar.
2- Neden yanlış yaptığım soruların doğru cevabını göremiyorum ? :
Daha önceden cevapladığınız sorular tekrar tekrar karşınıza çıktığı için, bir soruyu önceki cevaplamanızda yanlış cevaplarsanız ve doğru şıkkı görürseniz o bilgiyi önemsemeden geçeceğiniz için bilgiyi doğru bir şekilde öğrenemezsiniz. Bu sebeple yanlış yaptığınız sorunun doğru cevabını göremezsiniz ve sorunun doğru cevabını kendiniz bulmaya çalışırsınız.
♦ Okuyan Bilir bir KARA YAZILIM ürünüdür ♦
Oyundaki Bazı Özellikler:
► 130 Adet soru. (Her yeni güncellemede bu sayı katbekat artmaktadır.)
► 2 Adet farklı arayüz seçeneği.
► Oyun içi altın sistemi
► +20sn ve yanlış silme jokeri
Oyun Ekran Görüntüleri:
Oyunu İndir: