gameking37
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
Poco X3 Pro ile aranıza katılalı 1.5 ay oldu.
Benim Redmi Note 10S'e bakabilirsin. HDR10 destekli AMOLED panele sahip ve L1 sertifikalı.Arkadaşlar xiaomi modellere bakıyorum çok fazla var yeni çıkan model. şu an huaweı kullanıyorum 3500 4000 bütcem kullananlar yardımcı olabilir mi
Poco X3 Pro öneririm ilk çıktığında almıştım kullanıyorum halaArkadaşlar xiaomi modellere bakıyorum çok fazla var yeni çıkan model. şu an huaweı kullanıyorum 3500 4000 bütcem kullananlar yardımcı olabilir mi
Redmi 9Redmi 5 kullanıyorum katılabilirmiyim ?
Redmi K20 ve K20 Plus+Ben, aranızdan ayrılalı 1 ay oluyor.
Redmi Note 8 Pro, en baba telefonlarımdan biriydi. Bana göre en iyi Redmi telefondur.
redmi 7 buraya ilk defa geliyorum ama telefonumu 3.5 yıldır kullanıyorum 4 yılı çok rahat çıkaracağım ondan da eminim.Redmi 9
Aynısını bir arkkadasım kullanıyordu 4. Yılına giriş yapti ?redmi 7 buraya ilk defa geliyorum ama telefonumu 3.5 yıldır kullanıyorum 4 yılı çok rahat çıkaracağım ondan da eminim.
Yanlıs yer hajdhakz söyle rahatlaya gidebilirsiniz dilerseniz
Nasıl yanlış yerYanlıs yer hajdhakz söyle rahatlaya gidebilirsiniz dilerseniz
Usta benim telefon arada sırada kasiyor 6+5gb ram var telefonum poco X3 proBurasi sohbet yeri değil ceza almamanız için söyledim sadece xioami telefon konulari falan
Cok mu guzel uygulama yüklüyorsun benim telde öyleydi kendi kendine kapamdıyordu sildim çoğunu düzeldi sorunUsta benim telefon arada sırada kasiyor 6+5gb ram var telefonum poco X3 pro
Usta Standoff 2,Wild Rift,CarX Street,Asphalt 9,Pubg Mobile,CoC ve Cr yüklüCok mu guzel uygulama yüklüyorsun benim telde öyleydi kendi kendine kapamdıyordu sildim çoğunu düzeldi sorun
Yer bıraksaydn Asphalt 8 var bende onu da sildim bir şeyleri feda etmen gerekUsta Standoff 2,Wild Rift,CarX Street,Asphalt 9,Pubg Mobile,CoC ve Cr yüklü
kanka 100gbdan fazla yer harcıyordum şuan 89gb yer harcıyorum standoff ile wild rift yüklü bi de cocYer bıraksaydn Asphalt 8 var bende onu da sildim bir şeyleri feda etmen gerek
Ben sana kendi çözüm yöntemini söyledim kardes nasil istersen aritkkanka 100gbdan fazla yer harcıyordum şuan 89gb yer harcıyorum standoff ile wild rift yüklü bi de coc
1-2 el oyun gireyim daha iyi anlarım ama şuanlık telefon nefes aldı bi rahatlama geldi telefonaBen sana kendi çözüm yöntemini söyledim kardes nasil istersen aritk
Dediğimi yaptın mı1-2 el oyun gireyim daha iyi anlarım ama şuanlık telefon nefes aldı bi rahatlama geldi telefona
evet sadece 3 oyun yüklüDediğimi yaptın mı
He iyi sevindim ?evet sadece 3 oyun yüklü