[TR]`Spark
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
xiaomi miui 14 lansmanında süper simgeleri falan tanıttı ama benim telde yok aga sadece çinde mi varHe iyi sevindim ?
xiaomi miui 14 lansmanında süper simgeleri falan tanıttı ama benim telde yok aga sadece çinde mi varHe iyi sevindim ?
Maalesef bazen Türkiye'ye tüm içerikler gelmiyor aynısını OPPO'da yapıyor. ?xiaomi miui 14 lansmanında süper simgeleri falan tanıttı ama benim telde yok aga sadece çinde mi var
Nasil yok yaxiaomi miui 14 lansmanında süper simgeleri falan tanıttı ama benim telde yok aga sadece çinde mi var
geldiğinde o kadar sevinmiştim oysaki... telefona başka ülke romu kursam garanti devre dışı kalır mı bazıları kalır bazıları kalmaz diyorMaalesef Türkiye'ye tüm içerikler gelmiyor aynısını OPPO'da yapıyor. ?
cidden yok güncelleme geldiği akşam keyifle güncelledim ama hayal kırıklığına uğradımNasil yok ya
Kalırgeldiğinde o kadar sevinmiştim oysaki... telefona başka ülke romu kursam garanti devre dışı kalır mı bazıları kalır bazıları kalmaz diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
cidden yok güncelleme geldiği akşam keyifle güncelledim ama hayal kırıklığına uğradım
o zaman ben hiç bulaşmayayım en iyisi