mvdgn0
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
sizlere komik samsung hiayemi anlatmak istiyorum babam samsung galaxy note edge almıştı sonra bana verdi güzel telefondu sadece şarj ve aşırı ısınma sorunu vardı bende root atmaya karar verdim evde internet yoktu internet cafeye gittim internette telefona uygun romu rootu ve twrp yi buldum sıfırlayıp root attım ama rom silindi nasıl desem işletim sistemi silindi sonra romu yükledim android 4.4.4 telefon acayip derecede hızlandı ve çok iyi oldu telefonun açılış sesinden tutunda boot logoyu değiştirdim çok güzel olmuştu türk bayraklı hem wifi şifreside kırıyordum sonra bayram da reset atmak istedim baktım bu seferde recovery menüsü gitmiş yine internet kafeye gittim twrp yükledim on numara olmuştu hepsini odin ile yaptım telefon çok iyiydi benim babam kendini bişey sannediyo ama hiç bi bilgisi yok sonra sıfırlicam diye telefonun içine ediyo ben yine çalışır duruma getirdim sonra o recovery girdi twrp yi görünce bu ne dedi bende görmüyonmu dedim sonra onu silmek için ayarlardan sıfırladı babam onu program sanıyo XD ? sonra yapamadı sinirlendi fırlatıp kırdı babam yüzünden telefonum gitti off
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben zamanında kullndım iyi telefondu bide film izlerken bas etkisi yapmak için titriyodu efsaneydiSaka mi yoksa gerçekten Galaxy S3’mü kullanıyorsunuz? Kullanmaktaysan önerir misin?