- Reaksiyon puanı
- 13,231
Bence olmamış.
Bizde hala S7 duruyor bak mesela düşün. Ben 4000 sayfalı DH konusuna mı giderim güncelleyeyim mi diye sormak için. Bu dandik genel konuya mı.Şu konu 712K görüntülenmiş. 712K...Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü
Galaxy S7 ve S7 Edge Kullanıcıları Soru Sorun Görüş ve Önerilerini Buradan Dile getiriyor. S7 (5.1)- S7 Edge (5.5) inç 2k Süper Amoled Ekran, Exynos 8890 ve Snapdragon 820(Pazara Göre Farklılık Gösterir) İşlemci, 12 Mp Brittcell F/1.7 Arka,5-8 Mp ise Ön Kamera, S7(3000 mAh),S7 Edge(3500 mAh)...forum.shiftdelete.net
Bana Note FE'yi kaça satarsın?+ Olarak Note FE kullanan biriyim. Türkiyede 1000 tane kullanıcısı var mıdır yok mudur onu tartışırız, bu genel konuda hangi biri benim sorduğum soruyu görecek deee okuyacak daaa cevap verecek?
500 falan desen alırdım. Çok dedin.
Aynenarkadaşlar a70 kullananlar android 10 güncellemesinden sonra jarz hızlı gitmeye başladımı ?
Bu soruyu kaç yerde sordunuz? 3 dk içinde 3 yerde denk geldim resmen ?arkadaşlar a70 kullananlar android 10 güncellemesinden sonra jarz hızlı gitmeye başladımı ?
EklendiAynen
Mesaj otomatik birleştirildi:
@TRTURKEYTR o kadar telefon modeli etiketlemissiniz. Arasında neden a Serisi yok ?
Tamam genel konu da note 5 6 7 8 bile yazmışsiniz. A serisinden hiç yok ??
Bu soruyu kaç yerde sordunuz? 3 dk içinde 3 yerde denk geldim resmen ?
??????Eklendi
Bunlar Google arama sonuçları için önemli.??????
note serisi s serisi m serisi a serisi b serisi daha kısa bir yoldu ama biraz uzadı sanırım ?
Bunlar Google arama sonuçları için önemli.
Yandex??Mesela linke tıklayın. İlk hangi web sitesi çıkıyor ?
Bu arada j5 prime a root atmak istiyorum.ana bulabilir ve nasıl yapcağımı anlatabilir misiniz ?
Tek başlık altına toplayınca her kelimede ilk sıraya geleceğinizi mi ima ediyorsunuz ? Seo açısından sayfa bazlı etiketlemede 1 sayfaya ne kadar az etiket o kadar yukarıda yer alır yıllardır deneyimlediğim. Değiştiyse bilemedim şimdi. Ama dediğiniz arama haricinde herhangi bir telefon modeli kullanıcı kulübü yazdığımda yazdığım model ve yanında ana konu yazan farklı bir teknoloji sitesi çıkıyor yazmam kurallar gereği yasaklı ne yazık ki.Mesela linke tıklayın. İlk hangi web sitesi çıkıyor ?
Allahım GolA51 ve A71 kullancıları da 3 sürüm güncelleme alacaklar arasına dahil oldu
A51 ve A71 Kullancılarına Android 13 Müjdesi!
(Resmi açıklama için görsele tıklayınız.) Bir önceki konumda da Samsung'un Android OS güncellemelerini 3 yıla çıkardığından bahsetmiştim. Bugün Samsung tarafından yapılan resmi açıklama ile 3 sürüm Android OS güncelleme listesine orta/üst segmnet cihazların da dahil olduğunu açıkladı. Bu sayede...forum.shiftdelete.net
Hangini kullanıyorsunuzAllahım Gol
Annem A51 babam A71.Bende A71 alacağım.Arkadaşım bayağı ucuza satıyor.Hangini kullanıyorsunuz
Ne mutlu size o zaman.Annem A51 babam A71.Bende A71 alacağım.Arkadaşım bayağı ucuza satıyor.