Valla bizim burda gece 3e kadar seyyarlar oluyor. Bir de 2 3 dükkan var böyle gece 3 4 e kadar olan kokoreçi sürekli takıyorlar. Bizim burda kokoreç bulmamak imkansız (Konya)
İzmir'de de aynı şekil gece aç kalmazsın, istediğini yersin.
Valla bizim burda gece 3e kadar seyyarlar oluyor. Bir de 2 3 dükkan var böyle gece 3 4 e kadar olan kokoreçi sürekli takıyorlar. Bizim burda kokoreç bulmamak imkansız (Konya)
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Şu ürün çok iyi gidecektir, hafif ve doyurucu olduğundan dolayı mışıl mışıl uyursunuz.
Bu aralar bu ürüne takmış durumdayım 3 öğün verseler yerim herhalde..
Balık yemi mi?Amma biz bunu balık yemi yapıyoruz.
Balık yemi mi?
bizim Cabbar ağa var seyyardan yiyebileceğin en lezzetli kokoreç
Valla abim hangi şehirdesin Bi ara gidince söyleyim o taraflara da uğra seyyah abimiz var bizim o gelip senden yiyecek diye iletirim ??Yeğenim sen şu Cabbar ağayı göndersene bizim taraflara
Yeğenim sen şu Cabbar ağayı göndersene bizim taraflara
Tıkıdı tıkkıdı kesmeyecek misiniz?Ben sana pişirireyim, dilkm dilim keseyim. Sen ızgarada veya tavada ısıt, ye. İzmir'den Antalya'ya yollamışlığım var PTT ile.
Tıkıdı tıkkıdı kesmeyecek misiniz?
Tıkıdı tıkkıdı kesmeyecek misiniz?
Halka şeklinde kesilmiş İzmir kuzu kokoreçi kaça getirirsin ? 1 sarma olandan.Nasıl isterseniz. Ama ben dışarıdakilere benzemem. Dükkan için keseriz hayvanı ben bağırsakları alırım, bir güzel kuyu suyuyla yıkarım, sararım. Eee her şeyde el emeği var siz bana ne verirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Videoya çeker bir tane SD karta atar kargonun yanına koyarım. Hem izler hem yersiniz.
Zırhları da bilemek lazım. Misafirlerimize mahçup olmayalım. Övünmek gibi olmasın da kasaplık da gelir elimizden. Her türlü işi yaparım.
Halka şeklinde kesilmiş İzmir kuzu kokoreçi kaça getirirsin ? 1 sarma olandan.
Halka şeklinde kesilmiş İzmir kuzu kokoreçi kaça getirirsin ? 1 sarma olandan.
Müşteri memnuniyeti de önemli ?Ben arkadaşa bedava göndermistim. Şimdi bir değer veremem. Siz ne kadar verirseniz o kadar.
Herkesin damak zevki farklı. Beğenmezsen kızmak yokkk.
Müşteri memnuniyeti de önemli ?
Fiyatı öğrenmek için sordum da 70 e desem getirir misin mesela
Farkındayım dışarıda 100 150 tl o yüzden 70 e ne dersin dedim de uygun fiyatlı aslında ama ev halkı dışarıdan hele ki kargo ile getirtmez istemez.Ben işin parasında değilim. Damda 250 300 tane küçükbaş var zaten 1 hayvan ne de. Eğer parasıyla dersen 70 olur. Dışarıda 100 150 unutma. Eğer sizin orada 70 ise iyiymiş.
Farkındayım dışarıda 100 150 tl o yüzden 70 e ne dersin dedim de uygun fiyatlı aslında ama ev halkı dışarıdan hele ki kargo ile getirtmez istemez.
??? Yaş 17 yalnız.
Ay???? Yaş 17 yalnız.
Höh ruhum yaşlı benim. Arkadaşlarım da öyle diyor hep.Ciddi misiniz? İlk başladığım günden beri en az 25 30 varsınız diye düşünüyordum.
Höh ruhum yaşlı benim. Arkadaşlarım da öyle diyor hep.
Yani 25 30 varsın demiyorlar da biraz 17 yaşındaymış gibi ol diyorlar.