arkadaşlar ağırlıkla CS:GO için gaming mause arıyorum aklım'da steelseries kinzu v3 var sizin daha iyi olduğunu düşündüğünüz önerileriniz varsa alabilirim.
bütçe:100-150₺
hangi logitech modeli?Logitech
Ben g300 kullaniyorum.gorunumu sade guzel.ele guzel oturdugu icin tercih etmistim.hangi logitech modeli?
Dostum ben A4 TECH bloody v5 aldım, Hepsiburada.com da 76 liradan satılıyor du. Mouse pek ufak değil benim de ellerim medium'dur. bir haftalık kullanımdan sonra alışırsın bence. Ama şunu bilmen gerek mouse'un recoil yapmayı kolaylaştıran bir modu var ama o yazılımı ayriyeten satın alman gerek, sadece bloody'nin sitesinde satılıyor ödeme yöntemi olarak sadece paypal kabul ediyorlar crack'ini aradım bulamadım.kardeş ne aldın benim eller normal büyüklükte ama çok büyük mouse seveceiğimi düşünmüyorum fingertip claw tarzı tutuyorum . cs go için benimde
Recoil master map'inde saatler harcadım ak de genelde kısa aralıklarla basarak ateş ederim. Benim ihtiyacım olan şey şu diyelim ki elimde awp var ateş ettim hemen bıçağa sonra yine awp'ye geçmeliyim tuşlara elim yetişmiyor mouse'un solunda ki tuşlardan birine f diğerine 4 tuşunu atadım ama yetmiyor tabi.Recoil kolaylaştıran diye bir şey yok direk recoilin kendisini yapıyorlar otomatik olarak aşağı çekiyor yada spray macrosu olarak kendi yapıyor sen sadece basıyorsun tuşa, böyle yapıpta sonrada tutup ne güzel oynadım diyenler var onlara sadece gülüyorum.![]()
Dostum ben A4 TECH bloody v5 aldım, Hepsiburada.com da 76 liradan satılıyor du. Mouse pek ufak değil benim de ellerim medium'dur. bir haftalık kullanımdan sonra alışırsın bence. Ama şunu bilmen gerek mouse'un recoil yapmayı kolaylaştıran bir modu var ama o yazılımı ayriyeten satın alman gerek, sadece bloody'nin sitesinde satılıyor ödeme yöntemi olarak sadece paypal kabul ediyorlar crack'ini aradım bulamadım.
vallahi alacaksan şimdiden hayırlı olsunkardeş g303 deadalous apex düşnüüyorum ama önce yarın gidip vatandan bakıcam . ak m iyidir rank ım güzide . ak hastasıyımdır ama oto spray falan bana göre değil . hala kararsızım yarın gidip denedikten sonra karar vericem
varsa başka arkadaşlardan tavsiye bakarım ama şu anki düşüncemle bütçemi biraz daha artırdım 250-300 arasına kadar
Amazondann Razer deathader chroma öneriyorumarkadaşlar ağırlıkla CS:GO için gaming mause arıyorum aklım'da steelseries kinzu v3 var sizin daha iyi olduğunu düşündüğünüz önerileriniz varsa alabilirim.