Arkadaşlar bu sefer tavsiyenizi almaya değil tavsiye vermeye geldim.
Daha önce de forumda konu açmıştım hangi gamepad'i alayım diye. Logitech ChillStream almaya karar vermiştim ama bulamadığımdan dolayı dandik Snopy'lere kalmıştım. Bende Snopy aldım yaklaşık 3 hafta kullandım hiç beğenmedim biraz para toplayıp 2. El Kablolu Xbox360 Gamepad'i aldım ve çok memnun kaldım. Önceleri hem 2. el hemde bu kadar para ollur mu bi gamepad'e verilirmi diye düşündüm ama iyiki almışım diyorum şimdi. Bu aleti kullandıktan sonra ben daha önce Gamepad kullanmamışım diyorum kendi kendime. Analog konusu da kafamı karıştırmıştı biraz ama 3-4 oyundan sonra hemen alıştım.
Gamepad'in (+)'ları
Ergonomisi çok iyi
Ağırlığı çok iyi
Ele oturuşu mükemmel
Titreşimleri Çok iyi
Analog hassasiyeti çok iyi
L2 ve R2 lerde hassasiyetler çok iyi
Kablo uzunluğu 3 metre
Gamepad'in (-)'leri
Kablolu olması
Resimleri:
Sonuç olarak : Kesinlikle Tavsiyemdir
Daha önce de forumda konu açmıştım hangi gamepad'i alayım diye. Logitech ChillStream almaya karar vermiştim ama bulamadığımdan dolayı dandik Snopy'lere kalmıştım. Bende Snopy aldım yaklaşık 3 hafta kullandım hiç beğenmedim biraz para toplayıp 2. El Kablolu Xbox360 Gamepad'i aldım ve çok memnun kaldım. Önceleri hem 2. el hemde bu kadar para ollur mu bi gamepad'e verilirmi diye düşündüm ama iyiki almışım diyorum şimdi. Bu aleti kullandıktan sonra ben daha önce Gamepad kullanmamışım diyorum kendi kendime. Analog konusu da kafamı karıştırmıştı biraz ama 3-4 oyundan sonra hemen alıştım.
Gamepad'in (+)'ları
Ergonomisi çok iyi
Ağırlığı çok iyi
Ele oturuşu mükemmel
Titreşimleri Çok iyi
Analog hassasiyeti çok iyi
L2 ve R2 lerde hassasiyetler çok iyi
Kablo uzunluğu 3 metre
Gamepad'in (-)'leri
Kablolu olması
Resimleri:
Sonuç olarak : Kesinlikle Tavsiyemdir