Gamze Sever
Öğrenci
Galaxy S6 Edge Almayı Düşünüyorum Fakat Fiyatlarını Araştırmadım. Önerenler varmı ?
Nasıl bir ses anlayamadım?Kamera aciliriken cihazdan ses cikiyor. Sizde de cikior mu ?
Cizirt diye bir ses. Cok kisa suruo sanki kamera acilirken telefonun icinde bi parca oynuomus gibiNasıl bir ses anlayamadım?
Evet optik oynuyoCizirt diye bir ses. Cok kisa suruo sanki kamera acilirken telefonun icinde bi parca oynuomus gibi
Bu normal mi ?Evet optik oynuyo
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Yeni arayuz ne zaman gelecek acaba ey samsung note 7 deki o sorun da aklını başına getirir azıcık beklersin 1 2 senede bir model çıkarırsın evet iphone Samsung un tırnağı bile olamaz ama bundan sonra apple geçeceğim çünkü onlar daha ilgililer çünkü onlar bir tek iphone ile ilgililer 100 tane modelleri yok s7 suan çıkacaktı note 7 bile olmayacaktı suan yada ikisi bir çıkacaktı ki bizimde elimizdeki nin değeri olsun en güzeli iphone geçmek suan lik adamlar bi telefon yapiyolar ve sen aliyosun ve aldığın cihaz 2 sene o markanın gözdesi oluyor suan 6s bile gözde!
Noldu Allah aşkına soyle[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Bende s6 edge+ kullanıyorum turkcell hattım s6 edge + ta volte desteklenmiyorArkadaşlar s6 edge + kullanıcısıyım benim sıkıntım telefonumda 4.5G yazıyo ama voLTE yazmıyo kuzenimde s6 var onda yazıyo bende yazmıyo. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?Ekli dosyayı görüntüle 10677
Benim hattım vodafone kuzeniminde Vodafone ben samsung a da yazdım cihazınız destekliyo dediler vodafoneyi aradım saçma sapan şeyler söyleyim duruyolar anlamadım.Bende s6 edge+ kullanıyorum turkcell hattım s6 edge + ta volte desteklenmiyor
Zaten olay operatörlerden kaynaklı şuan s6 edge plus desteklenmiyorBenim hattım vodafone kuzeniminde Vodafone ben samsung a da yazdım cihazınız destekliyo dediler vodafoneyi aradım saçma sapan şeyler söyleyim duruyolar anlamadım.
Geç iPhone Androidi aramazsan bende hiç bişey bilmiyorum 4 ay kullandım iPhone 6 Plus kullandığıma kullanacağıma bin pişman oldumYeni arayuz ne zaman gelecek acaba ey samsung note 7 deki o sorun da aklını başına getirir azıcık beklersin 1 2 senede bir model çıkarırsın evet iphone Samsung un tırnağı bile olamaz ama bundan sonra apple geçeceğim çünkü onlar daha ilgililer çünkü onlar bir tek iphone ile ilgililer 100 tane modelleri yok s7 suan çıkacaktı note 7 bile olmayacaktı suan yada ikisi bir çıkacaktı ki bizimde elimizdeki nin değeri olsun en güzeli iphone geçmek suan lik adamlar bi telefon yapiyolar ve sen aliyosun ve aldığın cihaz 2 sene o markanın gözdesi oluyor suan 6s bile gözde!
Bende biliyorum hiç bir Iphone bazı noktalarda s6nin yerini tutmayacak ama iphone da aldığın cihazın bi değeri var ve fiyat dusmuyor hatta artıyor bunu istediğim için iphone geçeceğimGeç iPhone Androidi aramazsan bende hiç bişey bilmiyorum 4 ay kullandım iPhone 6 Plus kullandığıma kullanacağıma bin pişman oldum
O sorun bende de var.garantiye yollucam odaklama sıkıntılı bende.vıdeo çekerken bi sarsıntı olsun kameranın optik sabitleme kafayı yiyiyorBu normal mi ?
Sağlam diye biliyorim ben ya o kadar da hassas değilDakikalar önce telefon canına kıymaya kalkıştı. Şaka bir yana s6 edge telefonum sırt üstü yere düştü. İnce saydam dandik kılıfı düzeltmeye çalışırken oda da elimden kayıp yere düştü ama neyse ki bir şey olmadı. Gerçi sigortası var ama yinede bir şey olmaması iyi oldu.
Sağlam diye biliyorim ben ya o kadar da hassas değil
Kafada putlaştırılmış marka algısının bir olayı o yüzden fiyatlar düşmüyor ama bir 5-10 sene sonra bu marka algısının görecezBende biliyorum hiç bir Iphone bazı noktalarda s6nin yerini tutmayacak ama iphone da aldığın cihazın bi değeri var ve fiyat dusmuyor hatta artıyor bunu istediğim için iphone geçeceğim
5 10 sene sonra normalKafada putlaştırılmış marka algısının bir olayı o yüzden fiyatlar düşmüyor ama bir 5-10 sene sonra bu marka algısının görecez
Garanti kapsamında sana yeni kablo vermezler samsung mağazalarında yeni kablo alman lazımArkadaş şarj kablosu yırtıldı yani kablo bozuk nasıl değişim yapılıyor garanti ile başınıza geldiyse bilgi verirmisin verirmisiniz acil
Arkadaş şarj kablosu yırtıldı yani kablo bozuk nasıl değişim yapılıyor garanti ile başınıza geldiyse bilgi verirmisin verirmisiniz acil
Garanti değişmiyor benimkide yırtıldı kullanıcı hatası diye geçiyor yeni kablo almanız lazım.Arkadaş şarj kablosu yırtıldı yani kablo bozuk nasıl değişim yapılıyor garanti ile başınıza geldiyse bilgi verirmisin verirmisiniz acil