Yok. Böyle güvenlik güncellemelerinde arayüz değişikliği falan beklemeyinArayüzde?
Yok. Böyle güvenlik güncellemelerinde arayüz değişikliği falan beklemeyinArayüzde?
NerdenArkadaşlar ben kablo aldım orijinal diyor adam sizce doğru mudur kutudakinin aynısı diyor
Burda bi dükkan var ordanNerden
Gittim geri verdim onu fotosunu atarmisin 19 lira mı?Hocam dediğim kabloyu alın ben aldım memnunum ttec in 120 cm lik bir kablosu var 17.90 teknosadan aldım memnunum gerçeğiyle farkı yok
Şuan şarjda ve 1dkGittim geri verdim onu fotosunu atarmisin 19 lira mı?
USB üzerinde Çin mi yazıyor Vietnam mi bu arada teşekkür ederimŞuan şarjda ve 1dk
![]()
![]()
Hocam sarj kablosunun üstünde yazı yazdığını ilk defa duydum yazmıyor bir seyUSB üzerinde Çin mi yazıyor Vietnam mi bu arada teşekkür ederim
Metall kısmında yaziyorHocam sarj kablosunun üstünde yazı yazdığını ilk defa duydum yazmıyor bir sey
Ttec olanda yazmıyor ama gerçek kablomda china yazıyorMetall kısmında yaziyor
Bnm vietnam yazıyorTtec olanda yazmıyor ama gerçek kablomda china yazıyor
Bu sorun bende de var oysaki ben telefonumu bıraktığım da %1 bile şarj azalsın istemiyorum her gece yaklaşık %8 azalıyor bu çok can sıkıcı gerçekten çözüm bulmak gerek pil tasarrufu için yapmadığım şeyde kalmadıArkadaşlar dün s6 edge telefonumu ses açma-home-güç tuşuna basarak sıfırladım. Sebebi ise son zamanlarda aşırı sarj tüketimi yapıyordu. Belki faydası olur diye böyle birsey yaptım. Gece full şarj yapıp tuş kilidine alarak bıraktım. Sonuç gene aynı. Durup dururken sarj %93 e düşmüş. Süre 9 saat 11 dakika. Telefonum en iyi performansı lollipopta veriyordu. Marshmallow güncellemesinden beri batarya problemi başladı. Cihazda herhangi bir şey yaparken şarj yüzdesi patır patır düşüyor. İşe yaramaz programları kapatmama rağmen. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Telefonu garantiden batarya değiitirdebilirim ancak pirince giderken evdeki yarmadan olmak istemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 11413 Ekli dosyayı görüntüle 11414
Peki bu uygulama hangisi silmek gerek ise yarayacaksaSamsung kullanıcıları, bu uygulamaları silin!
Mobil
Akıllı Telefon
Eğer yeni Galaxy modellerinden birine sahipseniz, pil ömrü için mutlaka haberimize konu olan uygulamaları silmeniz gerekiyor. Güncellenen uygulamalar, bazı problemlere sebep olabiliyor.
02.10.2016 / 14:25
![]()
Eğer Galaxy S6, S6 Edge, S7 veya S7 Edge modellerinden birine sahipseniz, bataryanızın anlamsız şekilde çabuk tükenmemesi adına haberimize konu olan uygulamaları silmeniz gerekiyor.
Oculus uygulamalarına dikkat
29 Eylül itibarıyla uygulamalarını güncelleyen Oculus, birçok kullanıcının pil ömründe ciddi düşüşe ve telefonların ısınmasına sebep oldu.
Samsung'un akıllı telefonlarıyla kullanılabilen sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR'a gücünü veren Oculus, direkt olarak bu nedenle uygulamalarının problemleri yüzünden Samsung telefonları etkilemiş oldu.
Youtube Kanalımıza Abone Olun
Reddit'te Oculus uygulamalarından dert yanan bir kullanıcı, 3 saatte telefonun %70 oranında pil tükettiğinden dert yandı.
Uygulamalar yüklüyse silin!
Eğer sizin de telefonunuzda Oculus uygulamaları yüklüyse yapmanız gereken şey çok basit: uygulamaları silmek.
Oculus Home, Oculur Rooms gibi tüm Oculus uygulamalarını telefonunuzdan silerseniz, bahsettiğimiz pil ömrü problemi çözülecektir.
:: Oculus uygulamalarının neden olduğu sorunla alakalı ne düşünüyorsunuz?
SDN - ShiftDelete.Net
Bundan kaynaklanıyor olabilirmi ?