Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar ben kablo aldım orijinal diyor adam sizce doğru mudur kutudakinin aynısı diyor

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Tek kablo hiç bi yerde satılmıyor. Sadece adaptör ile satılıyor orjinal samsung şarj aleti

Reaksiyon puanı
35
Hocam dediğim kabloyu alın ben aldım memnunum ttec in 120 cm lik bir kablosu var 17.90 teknosadan aldım memnunum gerçeğiyle farkı yok

kredyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba öncelikle konu açmam gereklimi bilemedim telefonda büyük sorunum var s6 edge plus telefon smart switchden bilgisayarda güncellemesi gelmiş bilgisayardan güncellemeyi yaptım 2 gb'a yakın dosya yüklendi telefon yeniden başladı ve şebeke gitti tamamen ağda kayıtlı değil diyor internette çok göz gezdirdim şebeke araması bile yapmıyor menüleri takip edip yaptım yani söylenenleri . root atıp samsung sitesinden romda yükledim nafile olmadı ne yapmam lazım acaba

Reaksiyon puanı
35
Gittim geri verdim onu fotosunu atarmisin 19 lira mı?
Şuan şarjda ve 1dk
4253ee90aa59a9f01a668c341ef1a2e9.jpg
fdaae069766827b609d426e5de2398cb.jpg

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Zaten güncellemede bişey yok. Sırf güncelleme gelmiş olsun diye güncelleme beklemeyin

Cihan Avar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Samsung Galaxy s6 edge mi alayım? yoksa iphone 6 mı alayım?

volvocu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün s6 edge telefonumu ses açma-home-güç tuşuna basarak sıfırladım. Sebebi ise son zamanlarda aşırı sarj tüketimi yapıyordu. Belki faydası olur diye böyle birsey yaptım. Gece full şarj yapıp tuş kilidine alarak bıraktım. Sonuç gene aynı. Durup dururken sarj %93 e düşmüş. Süre 9 saat 11 dakika. Telefonum en iyi performansı lollipopta veriyordu. Marshmallow güncellemesinden beri batarya problemi başladı. Cihazda herhangi bir şey yaparken şarj yüzdesi patır patır düşüyor. İşe yaramaz programları kapatmama rağmen. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Telefonu garantiden batarya değiitirdebilirim ancak pirince giderken evdeki yarmadan olmak istemiyorum.
Screenshot_20161002-120321.png
Screenshot_20161002-120419.png

volvocu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buda çok az kullanım sonrası kalan şarj. Canım sıkılıyor :triumph::triumph::triumph:
Screenshot_20161002-143424.jpg

Reaksiyon puanı
35
En sonda ne kadar ekran süresi aldığınız atın bir de hücre askıda olayı normal bir şey o yüzden geceleri uçuş moduna alın telefonu

Cihan Avar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Samsung kullanıcıları, bu uygulamaları silin!
Mobil
Akıllı Telefon
Eğer yeni Galaxy modellerinden birine sahipseniz, pil ömrü için mutlaka haberimize konu olan uygulamaları silmeniz gerekiyor. Güncellenen uygulamalar, bazı problemlere sebep olabiliyor.
02.10.2016 / 14:25
sm-g930fzdatnz-52010-1.jpg

Eğer Galaxy S6, S6 Edge, S7 veya S7 Edge modellerinden birine sahipseniz, bataryanızın anlamsız şekilde çabuk tükenmemesi adına haberimize konu olan uygulamaları silmeniz gerekiyor.

Oculus uygulamalarına dikkat
29 Eylül itibarıyla uygulamalarını güncelleyen Oculus, birçok kullanıcının pil ömründe ciddi düşüşe ve telefonların ısınmasına sebep oldu.

Samsung'un akıllı telefonlarıyla kullanılabilen sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR'a gücünü veren Oculus, direkt olarak bu nedenle uygulamalarının problemleri yüzünden Samsung telefonları etkilemiş oldu.

Youtube Kanalımıza Abone Olun

Reddit'te Oculus uygulamalarından dert yanan bir kullanıcı, 3 saatte telefonun %70 oranında pil tükettiğinden dert yandı.

Uygulamalar yüklüyse silin!
Eğer sizin de telefonunuzda Oculus uygulamaları yüklüyse yapmanız gereken şey çok basit: uygulamaları silmek.

Oculus Home, Oculur Rooms gibi tüm Oculus uygulamalarını telefonunuzdan silerseniz, bahsettiğimiz pil ömrü problemi çözülecektir.

:: Oculus uygulamalarının neden olduğu sorunla alakalı ne düşünüyorsunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Bundan kaynaklanıyor olabilirmi ?

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar dün s6 edge telefonumu ses açma-home-güç tuşuna basarak sıfırladım. Sebebi ise son zamanlarda aşırı sarj tüketimi yapıyordu. Belki faydası olur diye böyle birsey yaptım. Gece full şarj yapıp tuş kilidine alarak bıraktım. Sonuç gene aynı. Durup dururken sarj %93 e düşmüş. Süre 9 saat 11 dakika. Telefonum en iyi performansı lollipopta veriyordu. Marshmallow güncellemesinden beri batarya problemi başladı. Cihazda herhangi bir şey yaparken şarj yüzdesi patır patır düşüyor. İşe yaramaz programları kapatmama rağmen. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Telefonu garantiden batarya değiitirdebilirim ancak pirince giderken evdeki yarmadan olmak istemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 11413 Ekli dosyayı görüntüle 11414
Bu sorun bende de var oysaki ben telefonumu bıraktığım da %1 bile şarj azalsın istemiyorum her gece yaklaşık %8 azalıyor bu çok can sıkıcı gerçekten çözüm bulmak gerek pil tasarrufu için yapmadığım şeyde kalmadı

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Samsung kullanıcıları, bu uygulamaları silin!
Mobil
Akıllı Telefon
Eğer yeni Galaxy modellerinden birine sahipseniz, pil ömrü için mutlaka haberimize konu olan uygulamaları silmeniz gerekiyor. Güncellenen uygulamalar, bazı problemlere sebep olabiliyor.
02.10.2016 / 14:25
sm-g930fzdatnz-52010-1.jpg

Eğer Galaxy S6, S6 Edge, S7 veya S7 Edge modellerinden birine sahipseniz, bataryanızın anlamsız şekilde çabuk tükenmemesi adına haberimize konu olan uygulamaları silmeniz gerekiyor.

Oculus uygulamalarına dikkat
29 Eylül itibarıyla uygulamalarını güncelleyen Oculus, birçok kullanıcının pil ömründe ciddi düşüşe ve telefonların ısınmasına sebep oldu.

Samsung'un akıllı telefonlarıyla kullanılabilen sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR'a gücünü veren Oculus, direkt olarak bu nedenle uygulamalarının problemleri yüzünden Samsung telefonları etkilemiş oldu.

Youtube Kanalımıza Abone Olun

Reddit'te Oculus uygulamalarından dert yanan bir kullanıcı, 3 saatte telefonun %70 oranında pil tükettiğinden dert yandı.

Uygulamalar yüklüyse silin!
Eğer sizin de telefonunuzda Oculus uygulamaları yüklüyse yapmanız gereken şey çok basit: uygulamaları silmek.

Oculus Home, Oculur Rooms gibi tüm Oculus uygulamalarını telefonunuzdan silerseniz, bahsettiğimiz pil ömrü problemi çözülecektir.

:: Oculus uygulamalarının neden olduğu sorunla alakalı ne düşünüyorsunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Bundan kaynaklanıyor olabilirmi ?
Peki bu uygulama hangisi silmek gerek ise yarayacaksa