Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Gamze Sever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Galaxy S6 Edge Almayı Düşünüyorum Fakat Fiyatlarını Araştırmadım. Önerenler varmı ?

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Kamera aciliriken cihazdan ses cikiyor. Sizde de cikior mu ?

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Yeni arayuz ne zaman gelecek acaba ey samsung note 7 deki o sorun da aklını başına getirir azıcık beklersin 1 2 senede bir model çıkarırsın evet iphone Samsung un tırnağı bile olamaz ama bundan sonra apple geçeceğim çünkü onlar daha ilgililer çünkü onlar bir tek iphone ile ilgililer 100 tane modelleri yok s7 suan çıkacaktı note 7 bile olmayacaktı suan yada ikisi bir çıkacaktı ki bizimde elimizdeki nin değeri olsun en güzeli iphone geçmek suan lik adamlar bi telefon yapiyolar ve sen aliyosun ve aldığın cihaz 2 sene o markanın gözdesi oluyor suan 6s bile gözde!

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Yeni arayuz ne zaman gelecek acaba ey samsung note 7 deki o sorun da aklını başına getirir azıcık beklersin 1 2 senede bir model çıkarırsın evet iphone Samsung un tırnağı bile olamaz ama bundan sonra apple geçeceğim çünkü onlar daha ilgililer çünkü onlar bir tek iphone ile ilgililer 100 tane modelleri yok s7 suan çıkacaktı note 7 bile olmayacaktı suan yada ikisi bir çıkacaktı ki bizimde elimizdeki nin değeri olsun en güzeli iphone geçmek suan lik adamlar bi telefon yapiyolar ve sen aliyosun ve aldığın cihaz 2 sene o markanın gözdesi oluyor suan 6s bile gözde!
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

elsanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar s6 edge + kullanıcısıyım benim sıkıntım telefonumda 4.5G yazıyo ama voLTE yazmıyo kuzenimde s6 var onda yazıyo bende yazmıyo. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
IMG-20160912-WA0016.jpg

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Geç iPhone Androidi aramazsan bende hiç bişey bilmiyorum 4 ay kullandım iPhone 6 Plus kullandığıma kullanacağıma bin pişman oldum

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Geç iPhone Androidi aramazsan bende hiç bişey bilmiyorum 4 ay kullandım iPhone 6 Plus kullandığıma kullanacağıma bin pişman oldum
Bende biliyorum hiç bir Iphone bazı noktalarda s6nin yerini tutmayacak ama iphone da aldığın cihazın bi değeri var ve fiyat dusmuyor hatta artıyor bunu istediğim için iphone geçeceğim

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Dakikalar önce telefon canına kıymaya kalkıştı. Şaka bir yana s6 edge telefonum sırt üstü yere düştü. İnce saydam dandik kılıfı düzeltmeye çalışırken oda da elimden kayıp yere düştü ama neyse ki bir şey olmadı. Gerçi sigortası var ama yinede bir şey olmaması iyi oldu.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Dakikalar önce telefon canına kıymaya kalkıştı. Şaka bir yana s6 edge telefonum sırt üstü yere düştü. İnce saydam dandik kılıfı düzeltmeye çalışırken oda da elimden kayıp yere düştü ama neyse ki bir şey olmadı. Gerçi sigortası var ama yinede bir şey olmaması iyi oldu.
Sağlam diye biliyorim ben ya o kadar da hassas değil

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Sağlam diye biliyorim ben ya o kadar da hassas değil

Daha ilk düşürmesinde telefonu hasar görenler oluyor o sebeple çok korktum bir şey oldu diye ama bakınca sorun olmadığı görünce rahatladım. Gerçi gariptir ben hep evde ve hep odamda telefon düşürürüm düşürürsem. Daha önce 4 sene s2 kullandım ve o telefon 6-7 sefer düşmüştür hepside aynı yerde oldu ve düşmeye bağlı bir zarar görmemiştir. Bu da elime geçtiği haziran ayından beri ilk defa düştü.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bende biliyorum hiç bir Iphone bazı noktalarda s6nin yerini tutmayacak ama iphone da aldığın cihazın bi değeri var ve fiyat dusmuyor hatta artıyor bunu istediğim için iphone geçeceğim
Kafada putlaştırılmış marka algısının bir olayı o yüzden fiyatlar düşmüyor ama bir 5-10 sene sonra bu marka algısının görecez

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaş şarj kablosu yırtıldı yani kablo bozuk nasıl değişim yapılıyor garanti ile başınıza geldiyse bilgi verirmisin verirmisiniz acil

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaş şarj kablosu yırtıldı yani kablo bozuk nasıl değişim yapılıyor garanti ile başınıza geldiyse bilgi verirmisin verirmisiniz acil

Şarj aletlerinde kablo yırtılması kullanıcı hatası sayılmakta. Telefonla gelen kablo olması da gerekmez. Yarın gidip bir mağazadan kablo alsan 2 gün sonra usb kısmında yırtılma olsa ona bile kullanıcı hatası diyorlar.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Garanti değişmiyor benimkide yırtıldı kullanıcı hatası diye geçiyor yeni kablo almanız lazım.

Ronin10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aynı skinti bendede oldu usb kablo yirtildi ve insan gibi kullandigim halde. Ben gittim teknosaya sordum kablo varmi s6 orjinal yok dedi. Gittim samsunga sordum usb kablo varmi yok dedi onu tek bulamazsin illa sarj aletiyle alacaksin palet halinde fiyat ne dedim 100 lira ise baksana. Bu koblo belliki olmamis yirtilip duracak aldikca ben sarj aleti almak zorundamiyim arkadas