Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
6.0 guncelleme alan ulkelerde kullanilan s6 lar snapdragon islemcili. Bizdeki exynos bence gec guncellemenin nedeni bu. Snapdragon alanlara catir catir dagitiyor exynos icin ayri gerekiyor. Ve bu yuzden rom atmak tehlikeli diye dusunuyorum.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
6.0 guncelleme alan ulkelerde kullanilan s6 lar snapdragon islemcili. Bizdeki exynos bence gec guncellemenin nedeni bu. Snapdragon alanlara catir catir dagitiyor exynos icin ayri gerekiyor. Ve bu yuzden rom atmak tehlikeli diye dusunuyorum.
Artık sıkıldım diyebilirim güncelleme olayından koskoca şirket bi yazılım güncellemesi yollayamiyorsa yuh derim ve saygıları yok müşterilere resmen yok tuhaf bi politikaları var s6 lolipopda çatır çatır şarj yiyor binevi mağduruz ben size şöyle söylemekistiyorum bu güncelleme 1 ay daha gelmezse şaşırmam bu arada artık beklemiyorum akışına bıraktım. güncellemeleri onların olsun peşin fiyatına 2 500 arası fiyatlara aldığımız telefon ve hizmeti şahane. Ve tum s6 kullanicilarina isyannn şarkısını gönderiyorum.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sıkıldım resmen! Ayarlar cihaz hakkında yazılım güncellemeleri ve bi beklenti sonra şok en yeni güncellemeler zaten yüklendi yazısı he yüklendi! !

volvocu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu resimdeki güncelleme tarihi Kanada'daki telus operatörünün güncelleme tarihleri bizle ne alakası varki?
Bu tabloda nerde kanada telus yazıyor acaba merak ettim. S6 edge 30 mart, s6 13 nisan yazıyor. Gayet net :D:D

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-03-15-20-03-03.png
    Screenshot_2016-03-15-20-03-03.png
    637.9 KB · Görüntüleme: 428

volvocu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6 edge ve s6 sahipleri olarak stres yapmaya gerek yok. Gelirse hepimize, gelmezse .......S..... mize . Olay bu kadar basit. Saygılar .

volvocu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme tarihi ne zaman peki güzel kardeşim siz söyleyin bizde rahat edelim. Herkes faydalansın diye ben araştırıp buldum ve paylaştım.

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Artık sıkıldım diyebilirim güncelleme olayından koskoca şirket bi yazılım güncellemesi yollayamiyorsa yuh derim ve saygıları yok müşterilere resmen yok tuhaf bi politikaları var s6 lolipopda çatır çatır şarj yiyor binevi mağduruz ben size şöyle söylemekistiyorum bu güncelleme 1 ay daha gelmezse şaşırmam bu arada artık beklemiyorum akışına bıraktım. güncellemeleri onların olsun peşin fiyatına 2 500 arası fiyatlara aldığımız telefon ve hizmeti şahane. Ve tum s6 kullanicilarina isyannn şarkısını gönderiyorum.
Dogru soyluyorsun bende herkes rom atmaya basladi bu rom lar snapdragon icin oldugundan sıkıntı yasanabilir diye uyarmak istedim. Yapacak bisey yok bekleyecez

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Dogru soyluyorsun bende herkes rom atmaya basladi bu rom lar snapdragon icin oldugundan sıkıntı yasanabilir diye uyarmak istedim. Yapacak bisey yok bekleyecez
6.0.1 Fransa romu attım gayet cayır cayır çalışıyor sıkıntı yok yani rahat olun.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Zamanla bir sikinti cikmasi buyuk ihtimal. Umarim basiniza gelmez.
Zamanla ne gibi bir sorun çıkabilir?
Şu an için tek sorun (o da kesin mi değil mi belli değil) tek parça rom yüklediğim için güncelleme gelmeme ihtimali o da sorun değil Türkiye'ye güncelleme gelince smartswitch üzerinden yazılım kurtarmayla 6.0.1e geçerim.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
S6 edge kullanicisiyim.
Telefonumu cok seviyorum.
Ancak millet baska ulkelerin romlarini eskitirken ben boyle beklemek zorunda miyim?
Rom yuklemek zor degil eski cihazlarima cerez gibi hem normal romlari hem de cyanogenmod gibi custom romlari yuklerdim.

Ancak el insaf bir hevesle cikar cikmaz 3000 tl verip aldigim cihaz daha 1 yilda S7, S6 edge+ ve note 5'in arkasinda eski bir cihaz muamelesi goruyorsa burada ciddi bir sorun vardir.

3000 tl verdikten sonra ben sagda solda baska baska ulkelerin saglikli temiz romlarini aramak zorunda kalmamaliyim.

Muhtemelen bu hizmet anlayisindan oturu tekrar 3000 tl uzerine cikarsam artik sevmesem de iPhone almak durumunda kalacagim.

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Zamanla ne gibi bir sorun çıkabilir?
Şu an için tek sorun (o da kesin mi değil mi belli değil) tek parça rom yüklediğim için güncelleme gelmeme ihtimali o da sorun değil Türkiye'ye güncelleme gelince smartswitch üzerinden yazılım kurtarmayla 6.0.1e geçerim.
Uygulamalarin exynos uzerine yazilmis programlar bu yuzden calismama bozulma durumu olabilir ve ya oldugundan cok akim cekebilir sarjini bitirebilir. Tabiki tekrar gecis yapabilirsin bu problem degil ben acikcasi ugrasmak istemiyorum ve her ne kadar gec te olsa bekleyecem lolipop stabil su anda. 1 senedir en ufak bir problem yasamadim yasamakta istemiyorum.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Bende de ırak romu var mis gibi atmayan herkes kötülüyor

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Uygulamalarin exynos uzerine yazilmis programlar bu yuzden calismama bozulma durumu olabilir ve ya oldugundan cok akim cekebilir sarjini bitirebilir. Tabiki tekrar gecis yapabilirsin bu problem degil ben acikcasi ugrasmak istemiyorum ve her ne kadar gec te olsa bekleyecem lolipop stabil su anda. 1 senedir en ufak bir problem yasamadim yasamakta istemiyorum.
Tercih meselesi doğru ters birşey olunca insanın canı çok sıkılıyor. İlk rom atma denememde bilgisayardaki bir sorundan dolayı yüklenmedi bilgisayar bozuk olduğundan işim yok gibi servise verip telefonu sıfırlattım ikinci deneme için çok düşündüm ama Samsung kusura bakmasın da güncelleme gelecek diye kanser olamam. Aynı şey s5 kullanırken de başıma gelmişti lollipop geldi gelecek sıtkım sıyrılmıştı bu kez beklemedim.

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende de ırak romu var mis gibi atmayan herkes kötülüyor
Kardesim amac kotulemek degil. Snapdragon cihazlara 6.0 verilip exynos cihazlara verilmemesinin bir sebebi vardir herhalde. Bunun icin birsey bilmene gerek yok. Mutluysan sorun yok insallah sikintin olmaz

zeynel61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
S6 da snapdragon yok hiç birinde hepsi exynox snapdragonda sıcaklık sorunu var dıye kuallanılmadı hiç..

EMREKARAYURT1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bu firmwareden romu yukledim turkiyede guncelleme gelince turkiye romuna nasıl çevirecegim
birde baska ulkenın romunu yukleyınce garantiden cıkarmı cıhaz

EMREKARAYURT1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar s6 kullanicisiyim bundan 2-3 hafta once telefonun arka kamerasindan kamerayi ilk actigimda boyle sanki netlemeye calisiyor gibi ama biizzzztttt diye bir ses kamera titriyor ve cihazin titredigini hissedebiliyorsunuz bu sorin bir ara kesildi ara ara yapmaya baslamisto ama simdi neredeyse kamerayi her actigimda yapiypr bu titremeyi 1 saniye kadar suruyo sonra normal haline geliyo. Sizce servise vermeli miyim yoksa kendiligindem gecer mi ?
benim cihazdada aynı sıkıntı oldu surekli odaklanırken kamera takılıyordu garantiye verdim komple değişti kamera

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
arkadaslar bu firmwareden romu yukledim turkiyede guncelleme gelince turkiye romuna nasıl çevirecegim
birde baska ulkenın romunu yukleyınce garantiden cıkarmı cıhaz
İnternetten tğrkiye 5.1.1 sürümünü arat çıkar dosyaları nasıl rom yüklüyorsan aynı şekil bunu da yüklüyürsun daha doğrusu flashlıyorsun. Garanti meselesini çok araştırdım kesin birşey yok ama çıkar diyorlar.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar farklı bi konuyu ele alıcam home tuşuna jiletletin yapıştırdım hem çizilmesin diye hemde sallanmasin diye ki bazen sallanıyor oda fazla değil her jiletinde parmak izi okumuyor bu arada ben okuyanıni buldum kesip tuşa göre ayarladım gayet güzel oldu basışta çok rahatladı

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ben bir şey daha soracağım s6 da arka plan da çalışan uygulamaları özellikle play hizmetleri gibi bunların çalışmasını nasıl engellerim yardımcı olursanız sevinirim

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Arkadaslar rom atıp hiç risk almayın cihazını odin moduna geçirip samsung kiesten üretici kurtarma moduna al seçeneği ile su an türkiyede kullanilan en guncel yazılımı 0 dan indirip cihaza yeni olarak atabilirsiniz

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bilgisayara s6 yi bağlıyorum tanımıyor böyle bi sorunda var bilgisi olan var mı?