Eyvallah hocamNetlemede sıkıntı yoksa şuanlık sorun yok. Ben böyle bi sesi yada titreşimi duymadım hissetmedim hiç. Eğer artarsa ve seni rahatsız edecek şekilde olursa git göster teknik servise.
Eyvallah hocamNetlemede sıkıntı yoksa şuanlık sorun yok. Ben böyle bi sesi yada titreşimi duymadım hissetmedim hiç. Eğer artarsa ve seni rahatsız edecek şekilde olursa git göster teknik servise.
Artık sıkıldım diyebilirim güncelleme olayından koskoca şirket bi yazılım güncellemesi yollayamiyorsa yuh derim ve saygıları yok müşterilere resmen yok tuhaf bi politikaları var s6 lolipopda çatır çatır şarj yiyor binevi mağduruz ben size şöyle söylemekistiyorum bu güncelleme 1 ay daha gelmezse şaşırmam bu arada artık beklemiyorum akışına bıraktım. güncellemeleri onların olsun peşin fiyatına 2 500 arası fiyatlara aldığımız telefon ve hizmeti şahane. Ve tum s6 kullanicilarina isyannn şarkısını gönderiyorum.6.0 guncelleme alan ulkelerde kullanilan s6 lar snapdragon islemcili. Bizdeki exynos bence gec guncellemenin nedeni bu. Snapdragon alanlara catir catir dagitiyor exynos icin ayri gerekiyor. Ve bu yuzden rom atmak tehlikeli diye dusunuyorum.
Bu tabloda nerde kanada telus yazıyor acaba merak ettim. S6 edge 30 mart, s6 13 nisan yazıyor. Gayet netBu resimdeki güncelleme tarihi Kanada'daki telus operatörünün güncelleme tarihleri bizle ne alakası varki?
Sammobile in sitesine girip biraz okursanız görebilirsiniz.Bu tabloda nerde kanada telus yazıyor acaba merak ettim. S6 edge 30 mart, s6 13 nisan yazıyor. Gayet net![]()
Telus delays Marshmallow rollout for the Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+ and Galaxy Note 5S6 edge ve s6 sahipleri olarak stres yapmaya gerek yok. Gelirse hepimize, gelmezse .......S..... mize . Olay bu kadar basit. Saygılar .
Zaten bu tablo SAMMOBILE' a ait. Yeteri kadar okuyorum.Sammobile in sitesine girip biraz okursanız görebilirsiniz.
Dogru soyluyorsun bende herkes rom atmaya basladi bu rom lar snapdragon icin oldugundan sıkıntı yasanabilir diye uyarmak istedim. Yapacak bisey yok bekleyecezArtık sıkıldım diyebilirim güncelleme olayından koskoca şirket bi yazılım güncellemesi yollayamiyorsa yuh derim ve saygıları yok müşterilere resmen yok tuhaf bi politikaları var s6 lolipopda çatır çatır şarj yiyor binevi mağduruz ben size şöyle söylemekistiyorum bu güncelleme 1 ay daha gelmezse şaşırmam bu arada artık beklemiyorum akışına bıraktım. güncellemeleri onların olsun peşin fiyatına 2 500 arası fiyatlara aldığımız telefon ve hizmeti şahane. Ve tum s6 kullanicilarina isyannn şarkısını gönderiyorum.
6.0.1 Fransa romu attım gayet cayır cayır çalışıyor sıkıntı yok yani rahat olun.Dogru soyluyorsun bende herkes rom atmaya basladi bu rom lar snapdragon icin oldugundan sıkıntı yasanabilir diye uyarmak istedim. Yapacak bisey yok bekleyecez
Zamanla bir sikinti cikmasi buyuk ihtimal. Umarim basiniza gelmez.6.0.1 Fransa romu attım gayet cayır cayır çalışıyor sıkıntı yok yani rahat olun.
Zamanla ne gibi bir sorun çıkabilir?Zamanla bir sikinti cikmasi buyuk ihtimal. Umarim basiniza gelmez.
Uygulamalarin exynos uzerine yazilmis programlar bu yuzden calismama bozulma durumu olabilir ve ya oldugundan cok akim cekebilir sarjini bitirebilir. Tabiki tekrar gecis yapabilirsin bu problem degil ben acikcasi ugrasmak istemiyorum ve her ne kadar gec te olsa bekleyecem lolipop stabil su anda. 1 senedir en ufak bir problem yasamadim yasamakta istemiyorum.Zamanla ne gibi bir sorun çıkabilir?
Şu an için tek sorun (o da kesin mi değil mi belli değil) tek parça rom yüklediğim için güncelleme gelmeme ihtimali o da sorun değil Türkiye'ye güncelleme gelince smartswitch üzerinden yazılım kurtarmayla 6.0.1e geçerim.
Tercih meselesi doğru ters birşey olunca insanın canı çok sıkılıyor. İlk rom atma denememde bilgisayardaki bir sorundan dolayı yüklenmedi bilgisayar bozuk olduğundan işim yok gibi servise verip telefonu sıfırlattım ikinci deneme için çok düşündüm ama Samsung kusura bakmasın da güncelleme gelecek diye kanser olamam. Aynı şey s5 kullanırken de başıma gelmişti lollipop geldi gelecek sıtkım sıyrılmıştı bu kez beklemedim.Uygulamalarin exynos uzerine yazilmis programlar bu yuzden calismama bozulma durumu olabilir ve ya oldugundan cok akim cekebilir sarjini bitirebilir. Tabiki tekrar gecis yapabilirsin bu problem degil ben acikcasi ugrasmak istemiyorum ve her ne kadar gec te olsa bekleyecem lolipop stabil su anda. 1 senedir en ufak bir problem yasamadim yasamakta istemiyorum.
Kardesim amac kotulemek degil. Snapdragon cihazlara 6.0 verilip exynos cihazlara verilmemesinin bir sebebi vardir herhalde. Bunun icin birsey bilmene gerek yok. Mutluysan sorun yok insallah sikintin olmazBende de ırak romu var mis gibi atmayan herkes kötülüyor
S6 da snapdragon yok hiç birinde hepsi exynox snapdragonda sıcaklık sorunu var dıye kuallanılmadı hiç..Uygulamalarin exynos uzerine yazilmis programlar bu yuzden calismama bozulma durumu olabilir ve ya oldugundan cok akim cekebilir sarjini bitirebilir. Tabiki tekrar gecis yapabilirsin bu problem degil ben acikcasi ugrasmak istemiyorum ve her ne kadar gec te olsa bekleyecem lolipop stabil su anda. 1 senedir en ufak bir problem yasamadim yasamakta istemiyorum.
Yaniliyorsun bildigim ve okudugum kadariyla cogu ulkede snapdragon kullaniliyor.S6 da snapdragon yok hiç birinde hepsi exynox snapdragonda sıcaklık sorunu var dıye kuallanılmadı hiç..
benim cihazdada aynı sıkıntı oldu surekli odaklanırken kamera takılıyordu garantiye verdim komple değişti kameraArkadaslar s6 kullanicisiyim bundan 2-3 hafta once telefonun arka kamerasindan kamerayi ilk actigimda boyle sanki netlemeye calisiyor gibi ama biizzzztttt diye bir ses kamera titriyor ve cihazin titredigini hissedebiliyorsunuz bu sorin bir ara kesildi ara ara yapmaya baslamisto ama simdi neredeyse kamerayi her actigimda yapiypr bu titremeyi 1 saniye kadar suruyo sonra normal haline geliyo. Sizce servise vermeli miyim yoksa kendiligindem gecer mi ?
İnternetten tğrkiye 5.1.1 sürümünü arat çıkar dosyaları nasıl rom yüklüyorsan aynı şekil bunu da yüklüyürsun daha doğrusu flashlıyorsun. Garanti meselesini çok araştırdım kesin birşey yok ama çıkar diyorlar.arkadaslar bu firmwareden romu yukledim turkiyede guncelleme gelince turkiye romuna nasıl çevirecegim
birde baska ulkenın romunu yukleyınce garantiden cıkarmı cıhaz
Orjinal rom yüklediğin sürece garanti dışı kalmaz rahat ol.arkadaslar bu firmwareden romu yukledim turkiyede guncelleme gelince turkiye romuna nasıl çevirecegim
birde baska ulkenın romunu yukleyınce garantiden cıkarmı cıhaz
Eger masa üstü bilgisayar ise kasanın arka kısmındaki girişe baglaBilgisayara s6 yi bağlıyorum tanımıyor böyle bi sorunda var bilgisi olan var mı?