Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

volvocu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sammobile dan kötü haber. S6 edge güncelleme 30 Mart, s6 13 Nisan :mad::mad::mad:

Screenshot_2016-03-15-20-03-03.png

Son düzenleme:

volvocu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar da olmaz

Son düzenleme:

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
s6 ve s6 edge arasında yaklaşık 300 liraliık bir fark var bu fiyatı vermeye değer mi sizce? lütfen tarafsız yorum yapın ve birde hepsiburada.com neden normalden çok daha ucuz fiyata bu ürünleri satıyor?

Birde pil performasında bu telefon üzer mi?

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Ben s6 aldığım zaman 500 lira daha vermek istememiştim edge için

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
hocam s6 ve s6 edge arasında o kadar fiyat farkı edecek birşey var mı bir de pil performansı çok kötü diyolar
Pil performansi cok iyi degil
Ancak edge ekran daha hos geliyor paran varsa al:) bundan baska var yok
Bende note 5 var onun bile cok iyi degil pil performansi telefonlardaki yuksek isletim sistemi ekran kalitesi pilden goturuyor. Yapacak bir sey yok ama gunun sonunu gorursun cok kullanmiyorsan . Cok kullaniyorsanda powerbank al keyfine bak 11 bin amperlik al

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben gunluk 4 5 saat ekran suresi aliyorum aksam sarj ediyorum genelde zaten hizli sarj oluyor cok sikinti yapma

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Ben gunluk 4 5 saat ekran suresi aliyorum aksam sarj ediyorum genelde zaten hizli sarj oluyor cok sikinti yapma
powerbank nasıl birşey tam olarak nasıl kullanıyoruz ve fiyatları ne kadar ayrıca 1 günü çıkaramıcaksa kötü yahu yaza kadar s6 1700 iner mi acaba

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
powerbank nasıl birşey tam olarak nasıl kullanıyoruz ve fiyatları ne kadar ayrıca 1 günü çıkaramıcaksa kötü yahu yaza kadar s6 1700 iner mi acaba
1 gunu cikarir. Kullanmana bagli diyorum.
Powerbankler 100 tl falandir samsung olanlari ucuz olanlarida var ama kaliteli al bir tane kullan. 1700 inebilir de inmeyebilirde zaman gosterecek. Ancak bence git al kullan memnun kalirsin zaten

passport6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
S6 ya fransa rom unu yukledim 6.0.1 sark olayi dikkatimi cekti 5.1.1 de 4 saatlik ekran suresi aliyorken telefonu bu sabah sarjdan cikardim sarj %64 de indi ve ekran suresi tam 1 saat. Telefonun yeni rom a alisma suresi gibi bir durim var mi yoksa bu bir problem mi... yardim edebilecek varsa cok memnun olurum...

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S6 ya fransa rom unu yukledim 6.0.1 sark olayi dikkatimi cekti 5.1.1 de 4 saatlik ekran suresi aliyorken telefonu bu sabah sarjdan cikardim sarj %64 de indi ve ekran suresi tam 1 saat. Telefonun yeni rom a alisma suresi gibi bir durim var mi yoksa bu bir problem mi... yardim edebilecek varsa cok memnun olurum...
Romla alakali olabilir istersen bir sifirla teli ancak uzun zamandir mi boyle durum

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Bende de Fransa romu yüklü telefonu sabah 7de şarjdan aldım şu an 11 saat kullanımda 2 saat 15 dakika ekran almış durumdayım şarjım %32. Dün 16 saat kullanım süresiyle 3 saat 50 dakika ekran almıştım %19 da şarja taktım (yani rahat 4 saat küsür ekran alırdım sonuna kadar kullansaydım).
Bence bir iki kere daha şarj edip boşaltın düzelecektir.

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bence temizinden telefonu wipe'la. Bazen rom yükleyince eski romla çakışmalardan tut program uyumsuzluklarına kadar birçok sorun olabiliyor. Yedeğini alıp wipe atarsan düzeleceğini düşünüyorum. Arka planda pilini yiyen bozuk bir uygulama olma ihtimali yüksek.

passport6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende de Fransa romu yüklü telefonu sabah 7de şarjdan aldım şu an 11 saat kullanımda 2 saat 15 dakika ekran almış durumdayım şarjım %32. Dün 16 saat kullanım süresiyle 3 saat 50 dakika ekran almıştım %19 da şarja taktım (yani rahat 4 saat küsür ekran alırdım sonuna kadar kullansaydım).
Bence bir iki kere daha şarj edip boşaltın düzelecektir.
Tesekkur ederim 1-2 gun daha bekliyce...

passport6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bence temizinden telefonu wipe'la. Bazen rom yükleyince eski romla çakışmalardan tut program uyumsuzluklarına kadar birçok sorun olabiliyor. Yedeğini alıp wipe atarsan düzeleceğini düşünüyorum. Arka planda pilini yiyen bozuk bir uygulama olma ihtimali yüksek.
Eyvallah hocam 1-2 gun daha bekliycem olmado wipe liycam

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ya yeter note 5 gelip neden s6 ya gelmiyor neden Samsung neden!!! Sen nasıl bi markasın ki kiminin peşin fiyata 2 500 TL ödediği s6 sahiplerini bu kadar mağdur bırakırsın artık saçma sapan telefonlar yapma düzgün bi şekilde güncelleme ver s6 çıktığında o kadar tanıtımlar oldu unpacked etkinlikleri falan filan note 5 bu kadar görkemli tanıtıldı mi? Hayır madem öyle niye s6 güncelleme de arka plana atıldı? Samsung artık şunu yapmalısın düzenli ve stabilize güncellemeler zamanında! Birde 3 seri ile devam etmelisin 'S' serisi 'A' serisi Note serisi işte o zaman en iyi olacaksın!

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bir haberi olan yok mu arkadaşlar telefonumdan çok memnunum şu sıkıntı olmasa

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Pek bir değişim yok pil kullanımında az biraz iyileşmiş.

Ahidayet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı geceler beyler s6 edge Plus'a marsmollow geldi mi ?

Burak Demir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Artık dayanamadım s6 ya arap romunu attım 1 gündür kullanıyorum pilde çok fazla bi değişim yok ama çok hafif daha iyi. Ram kullanımıysa baya rahatladı bütün gün kullandım maksimum 63 ü gördü. tabi tahminen zamanla 75 80 i görür. genel olarak ise memnun kaldım marshmallow dan

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bence sorun samsung da degil samsung turkiyede. Neredeyse butun heryere dagitilmis 6.0 i bir turlu alamayan samsung turkiyedir. Bir isi beceremeyen, boyle buyuk bir pazara hala guncellemeyi veremeyip musterilerini memnuniyetsiz birakan bu sirketi samsung a sikayet etmek gerekiyor. Beceriksizler cunku

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ya yeter note 5 gelip neden s6 ya gelmiyor neden Samsung neden!!! Sen nasıl bi markasın ki kiminin peşin fiyata 2 500 TL ödediği s6 sahiplerini bu kadar mağdur bırakırsın artık saçma sapan telefonlar yapma düzgün bi şekilde güncelleme ver s6 çıktığında o kadar tanıtımlar oldu unpacked etkinlikleri falan filan note 5 bu kadar görkemli tanıtıldı mi? Hayır madem öyle niye s6 güncelleme de arka plana atıldı? Samsung artık şunu yapmalısın düzenli ve stabilize güncellemeler zamanında! Birde 3 seri ile devam etmelisin 'S' serisi 'A' serisi Note serisi işte o zaman en iyi olacaksın!
Sorun samsung turkiyededir samsungta değil
2.si note 5 en son cikti diye bence ilk geldi
Ancak s6 ya dunyanin çoğu yerinde geldi guncelleme note 5 den once basladi
Samsung turkiye boyle iste :)
Sıkmayın caninizi turkce dil destegi olan bir romu kurun keyfinize bakin
Ben note 5 kullaniyorum irak romundan hala donmedim cunku gerek yok:)

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sorun samsung turkiyededir samsungta değil
2.si note 5 en son cikti diye bence ilk geldi
Ancak s6 ya dunyanin çoğu yerinde geldi guncelleme note 5 den once basladi
Samsung turkiye boyle iste :)
Sıkmayın caninizi turkce dil destegi olan bir romu kurun keyfinize bakin
Ben note 5 kullaniyorum irak romundan hala donmedim cunku gerek yok:)
Abi bilmiyorum ki rom işlerini ayrıca cihaz garantiden düşüyor?