Bu resimdeki güncelleme tarihi Kanada'daki telus operatörünün güncelleme tarihleri bizle ne alakası varki?
Peki bunların sammobile sitesine yüklenmesi ne kadar zaman alır?Note 5 turkiyeye 6.0.1 resmi olarak geldi![]()
Yuklenmis bile olabilir bakmadim.Peki bunların sammobile sitesine yüklenmesi ne kadar zaman alır?
hocam s6 ve s6 edge arasında o kadar fiyat farkı edecek birşey var mı bir de pil performansı çok kötü diyolarYuklenmis bile olabilir bakmadim.
Gelince yuklenir.
Pil performansi cok iyi degilhocam s6 ve s6 edge arasında o kadar fiyat farkı edecek birşey var mı bir de pil performansı çok kötü diyolar
powerbank nasıl birşey tam olarak nasıl kullanıyoruz ve fiyatları ne kadar ayrıca 1 günü çıkaramıcaksa kötü yahu yaza kadar s6 1700 iner mi acabaBen gunluk 4 5 saat ekran suresi aliyorum aksam sarj ediyorum genelde zaten hizli sarj oluyor cok sikinti yapma
1 gunu cikarir. Kullanmana bagli diyorum.powerbank nasıl birşey tam olarak nasıl kullanıyoruz ve fiyatları ne kadar ayrıca 1 günü çıkaramıcaksa kötü yahu yaza kadar s6 1700 iner mi acaba
Romla alakali olabilir istersen bir sifirla teli ancak uzun zamandir mi boyle durumS6 ya fransa rom unu yukledim 6.0.1 sark olayi dikkatimi cekti 5.1.1 de 4 saatlik ekran suresi aliyorken telefonu bu sabah sarjdan cikardim sarj %64 de indi ve ekran suresi tam 1 saat. Telefonun yeni rom a alisma suresi gibi bir durim var mi yoksa bu bir problem mi... yardim edebilecek varsa cok memnun olurum...
Daha dun aksam yukledim rom u , sammobile dan indirdim bugun ilk gunu.Romla alakali olabilir istersen bir sifirla teli ancak uzun zamandir mi boyle durum
Bende de Fransa romu yüklü telefonu sabah 7de şarjdan aldım şu an 11 saat kullanımda 2 saat 15 dakika ekran almış durumdayım şarjım %32. Dün 16 saat kullanım süresiyle 3 saat 50 dakika ekran almıştım %19 da şarja taktım (yani rahat 4 saat küsür ekran alırdım sonuna kadar kullansaydım).S6 ya fransa rom unu yukledim 6.0.1 sark olayi dikkatimi cekti 5.1.1 de 4 saatlik ekran suresi aliyorken telefonu bu sabah sarjdan cikardim sarj %64 de indi ve ekran suresi tam 1 saat. Telefonun yeni rom a alisma suresi gibi bir durim var mi yoksa bu bir problem mi... yardim edebilecek varsa cok memnun olurum...
Bence temizinden telefonu wipe'la. Bazen rom yükleyince eski romla çakışmalardan tut program uyumsuzluklarına kadar birçok sorun olabiliyor. Yedeğini alıp wipe atarsan düzeleceğini düşünüyorum. Arka planda pilini yiyen bozuk bir uygulama olma ihtimali yüksek.S6 ya fransa rom unu yukledim 6.0.1 sark olayi dikkatimi cekti 5.1.1 de 4 saatlik ekran suresi aliyorken telefonu bu sabah sarjdan cikardim sarj %64 de indi ve ekran suresi tam 1 saat. Telefonun yeni rom a alisma suresi gibi bir durim var mi yoksa bu bir problem mi... yardim edebilecek varsa cok memnun olurum...
Tesekkur ederim 1-2 gun daha bekliyce...Bende de Fransa romu yüklü telefonu sabah 7de şarjdan aldım şu an 11 saat kullanımda 2 saat 15 dakika ekran almış durumdayım şarjım %32. Dün 16 saat kullanım süresiyle 3 saat 50 dakika ekran almıştım %19 da şarja taktım (yani rahat 4 saat küsür ekran alırdım sonuna kadar kullansaydım).
Bence bir iki kere daha şarj edip boşaltın düzelecektir.
Eyvallah hocam 1-2 gun daha bekliycem olmado wipe liycamBence temizinden telefonu wipe'la. Bazen rom yükleyince eski romla çakışmalardan tut program uyumsuzluklarına kadar birçok sorun olabiliyor. Yedeğini alıp wipe atarsan düzeleceğini düşünüyorum. Arka planda pilini yiyen bozuk bir uygulama olma ihtimali yüksek.
Sorun samsung turkiyededir samsungta değilYa yeter note 5 gelip neden s6 ya gelmiyor neden Samsung neden!!! Sen nasıl bi markasın ki kiminin peşin fiyata 2 500 TL ödediği s6 sahiplerini bu kadar mağdur bırakırsın artık saçma sapan telefonlar yapma düzgün bi şekilde güncelleme ver s6 çıktığında o kadar tanıtımlar oldu unpacked etkinlikleri falan filan note 5 bu kadar görkemli tanıtıldı mi? Hayır madem öyle niye s6 güncelleme de arka plana atıldı? Samsung artık şunu yapmalısın düzenli ve stabilize güncellemeler zamanında! Birde 3 seri ile devam etmelisin 'S' serisi 'A' serisi Note serisi işte o zaman en iyi olacaksın!
Abi bilmiyorum ki rom işlerini ayrıca cihaz garantiden düşüyor?Sorun samsung turkiyededir samsungta değil
2.si note 5 en son cikti diye bence ilk geldi
Ancak s6 ya dunyanin çoğu yerinde geldi guncelleme note 5 den once basladi
Samsung turkiye boyle iste
Sıkmayın caninizi turkce dil destegi olan bir romu kurun keyfinize bakin
Ben note 5 kullaniyorum irak romundan hala donmedim cunku gerek yok![]()