Galaxy S4'ü aldım

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hayırlı olsun güle güle kullan kullanmadığın ne yazılımı olsun ne de donanımı olsun :D her yerini kullan

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
peki siz de alırken htc one ile arasında kaldınız mı? Kaldıysanız şu an bana bir s4 kullanıcısı olarak hangisini önerirsiniz?
Hayır ben bir tek S4 ile iphone 5 arasında kalmıştım ve S4 aldım HTC One GPU yönünden zayıf olmasa alın derdim fakat yine de sizin bileceğiniz iş HTC One 32 gb en aşağısı bir de HTC'ye yazılım desteği zayıf önceden en iyisi HTCydi fakat şimdi Samsung. HTC'deki ses donanımı hiçbir telefonda yok kameraya gelince ultrapixel de olsa S4'ün 13 mpliği geçemiyor.Ama işlemci ve arayüz yönünden güzel.Tek sorun GPU ilerde yetebilir mi acaba.Ama bugünkü aklım olsa Galaxy S4'ün 32 gblık versiyonunu alırdım :)
Teşekkürler @BlackShopAre ^^

RahmanEmin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tmm telefon güzelde şu herkesin bahsettiği ısınma sorunu gerçekten rahatsız edici bir şekilde varmı ?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Yoksa siz hala s4süz müsünüz :(
u4uha3eb.jpg

josefmarione

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar iphonem de var samsungumda samsung donanimsal olarak güzel ama iphone bi başka hem yazılım hemde estetik olarak ağır basiyor sizin fikirleriniz nedir yorum alabilirmiyim..

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
xxubmea sürümlü güncellemeden sonra hafıza 9.23gb oluyor.S4 almak istiyorsan eger 32gb olanı al 32gb kullanılabilir alan 22gb

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
4.3 güncelleme çıktı Octa hariç herkes indirebilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bok döver hem bir kere çocuk gibi konusuon mk s4 çok güzel bir telefon ama 16 gb lığını bilmiom bende alıcam ama 16 gb lıktan onun için tereddütteyim

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ya arkadaşlar iphonem de var samsungumda samsung donanimsal olarak güzel ama iphone bi başka hem yazılım hemde estetik olarak ağır basiyor sizin fikirleriniz nedir yorum alabilirmiyim..

Bana sıradan geliyor iphone arkadaşta 5 var ilk çıktığında aldı bende gm discovery inan benimkine daha çok bakıyor :D

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar Galaxy S4'ü dün itibariyle aldım.Hayatımda böyle mükemmel bir telefon görmedim.Kamerasıyla,özellikleriyle,performansıyla muhteşem.iPhone 5 kullanmış biri olarak Galaxy S4'teki akıcılığa inanamadım ve hayran kaldım gerçekten süper.Arkadaşların çoğu ısınma sorunundan bahsetmiş ama ısınma neredeyse hiç yok :) Oyunlarda 0 takılma böyle akıcılık görmedim. Ayrıca Android 4.2.2'de çalıştırdığım bütün uygulamalarda hiç hata almadım bundan önce S3 de kullanmıştım fakat arada sırada uygulama durduruldu hatası alıyordum ama Galaxy S4te hiç hata almadım gerçekten süper bir telefon.

Hayirli olsun telefonunu gule gule kullan forumlarda havani at durduruldu hatasini s3 mini telefonumda bemde aliyom normal ☺