Galaxy S4'ü aldım

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Telefonun hayirli olsun. Custom rom kullanmak istersen. Turk bi gelistiricinin hazirladigi Xphoid's rom var google de arat. Ben link verirsem reklama girer. Bu romla S4 e asik olabilirsin. Pili bitiremiyorsun. Superhizli. Ve s4 e ozel hicbi ozelligi silmemisler. Acayip stabil.

telefon zaten hızlı daha ne kadar hızlandırcaksın ? ayrıca telefona zarar verir böyle overclokc tarzı işlemler ?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Sağolun arkadaşlar bi sorum olduğu zaman [MENTION=36192]freewill[/MENTION] danışırım sana :) genellikle stock rom kullanırım

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Sağolun arkadaşlar bi sorum olduğu zaman @freewill danışırım sana :) genellikle stock rom kullanırım

zaten cfw işine fazla girme mutlaka sorun çıkıyor :) öncelikle cihazına root uygula daha sonra cwM yi kur daha sonra adam kerneli kur ardından setcpu yu kur ve en son olarak folder mount isimli uygulamayı kur :)

bjkstormbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon zaten hızlı daha ne kadar hızlandırcaksın ? ayrıca telefona zarar verir böyle overclokc tarzı işlemler ?

Android den pek anlamiyorsun galiba. Custom romun telefona zarar verdigi nerde gorulmus. Hic bi android telefonumda stock rom kullanmadim.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
zaten cfw işine fazla girme mutlaka sorun çıkıyor :) öncelikle cihazına root uygula daha sonra cwM yi kur daha sonra adam kerneli kur ardından setcpu yu kur ve en son olarak folder mount isimli uygulamayı kur :)
Root da atmak istemiyorum güncelleme yapamıyorsun root olduğunda :(

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Android den pek anlamiyorsun galiba. Custom romun telefona zarar verdigi nerde gorulmus. Hic bi android telefonumda stock rom kullanmadim.
evet anlamıyorum :) ilk defa android telefon kullanacam bilmemek değil öğrenmemek ayıp böyle tartışa tartışa ögrencez forumun amacı bu öğret o zaman

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
[MENTION=36192]freewill[/MENTION] dostum ben büyük obb dosyalarını android/obb klasörüne atamıyorum kopyalarken 5 saniye kala hata veriyor sende de veriyor mu bu hatayı?

ahmet9999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hayırlı ugurlu olsun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hayırlı ugurlu olsun

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=309727]Son Miralay[/MENTION] yok ben de bir sıkıtı yok :) bna 2k13 ten tut asphalt 7 real racing 3 modern kombat 4 e kadar hepsini taşıdım :) hangi yazılımla taşıyorsun ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Bilgisayardan taşıyorum hata veriyo son 5 sn kala :(
google play den busybox ı yükle daha sonra usb mass storage yi yükle cihazı yeniden başlat usb mass ı çaıştır mass storage modeyi tıkla daha sonra pc de flash disk gibi görecek cihazı istediğin gibi dosyaları kopyalayabilir ve taşıyabilirsin :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
google play den busybox ı yükle daha sonra usb mass storage yi yükle cihazı yeniden başlat usb mass ı çaıştır mass storage modeyi tıkla daha sonra pc de flash disk gibi görecek cihazı istediğin gibi dosyaları kopyalayabilir ve taşıyabilirsin :)
@android3 sayende 1 dkda root attım teşekkürler :) @freewill çok teşekkürler :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Android 4.2.2 sürümünde genel olarak bu oluyormuş arkadaşlar direk depo hafızasına Android/obb kısmına oyunun datasını atamıyorsunuz bunun için 2 farklı yöntem var
1.Airdroid kullanarak atmak
2.Hafıza kartına kopyalayıp ordan telefon hafızasına taşımak

bjkstormbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet anlamıyorum :) ilk defa android telefon kullanacam bilmemek değil öğrenmemek ayıp böyle tartışa tartışa ögrencez forumun amacı bu öğret o zaman

Google amca var.:D ona sorarsan sana bircok site onerecektir. Ben burda link verirsem reklama girer. Ama android gelistirme hakkinda bildigim cok iyi siteler var pm atarim sana. Bi arastir cok memnun kalabilirsin.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Samsung Galaxy Note 3 Çıktığı Zaman S4 Yalan Olmuştur :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Samsung Galaxy Note 3 Çıktığı Zaman S4 Yalan Olmuştur :D

sıkıntı olacağını sanmam zira benim gibi büyük cihaz kullanmayı seven birisi bile 6,3" olarak piyasaya sürülmeyi beklenen bir cihazı almaya yelteneceğini sanmıyorum :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın :) Darısı diğerlerinin başına [MENTION=130683]android3[/MENTION] :P :D

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=309727]Son Miralay[/MENTION] Cihazın rengini bu yıl içerisinde söyleyecek misin ? :D Yoksa söyledin de ben mi görmedim

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Pehh hem okumamışım hemde atarlanıyorum arkadaşa :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=309727]Son Miralay[/MENTION] kaça aldin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 var bende hayatta bir daha samsung almam asphalt 7 , nfs mw , nova 3 bu saydığım oyunlarda feci takılmalar oluyor. he birde telefonu root yapıp rom yükledim kesinlikle orjinal romu daha iyidir. piyasadaki bütün romları yüklememe rağmen orjinali gibi akıcılık görmedim. samsun galmayın hata yaparsınız. tanıdğım xperia go almış 700 tl ye o bile nfs mw de takılmıyor