Galaxy S4'ü aldım

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaşlar Galaxy S4'ü dün itibariyle aldım.Hayatımda böyle mükemmel bir telefon görmedim.Kamerasıyla,özellikleriyle,performansıyla muhteşem.iPhone 5 kullanmış biri olarak Galaxy S4'teki akıcılığa inanamadım ve hayran kaldım gerçekten süper.Arkadaşların çoğu ısınma sorunundan bahsetmiş ama ısınma neredeyse hiç yok :) Oyunlarda 0 takılma böyle akıcılık görmedim. Ayrıca Android 4.2.2'de çalıştırdığım bütün uygulamalarda hiç hata almadım bundan önce S3 de kullanmıştım fakat arada sırada uygulama durduruldu hatası alıyordum ama Galaxy S4te hiç hata almadım gerçekten süper bir telefon.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
havanıda at :D Root yaptın mı ^^ Rom Deme de bana

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Benim Nexus 4'üm senin S4'ünü döver :D

yakınından geçemez nexus 4 :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yeni güncellemede gerek kalmayacak Root'a :) Samsung yeni güncellemeyle direk taşıyabiliyorsun uygulamaları.

root her türlü şart :S oyunları nasıl atcaz uygulamaların da hepsini atamıyoruz güncellemeyle galiba bazılarını oda

Hafıza kartına taşıma uygulaması için root yaptım denedim :)

rootlu mu yaptın rootsuz uygulama ile mi

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
yakınından geçemez nexus 4 :D

root her türlü şart :S oyunları nasıl atcaz uygulamaların da hepsini atamıyoruz güncellemeyle galiba bazılarını oda

rootlu mu yaptın rootsuz uygulama ile mi

Foldermount ile ama olmadı :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sen takmışssın bunlara :D

Orjinal Rom' u terkedip Diğer Cyagamenmod ları kullanmayı + sı olsa bile tehlikeli buluyorum hiç ugraşasım gelmıo

Ama ROOT farklı bişey :) hafıza kartına atmam lazım Çok uygulama oyun indiren birisiyim :) 32 gb bile yetmez yani

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar Galaxy S4'ü dün itibariyle aldım.Hayatımda böyle mükemmel bir telefon görmedim.Kamerasıyla,özellikleriyle,performansıyla muhteşem.iPhone 5 kullanmış biri olarak Galaxy S4'teki akıcılığa inanamadım ve hayran kaldım gerçekten süper.Arkadaşların çoğu ısınma sorunundan bahsetmiş ama ısınma neredeyse hiç yok :) Oyunlarda 0 takılma böyle akıcılık görmedim. Ayrıca Android 4.2.2'de çalıştırdığım bütün uygulamalarda hiç hata almadım bundan önce S3 de kullanmıştım fakat arada sırada uygulama durduruldu hatası alıyordum ama Galaxy S4te hiç hata almadım gerçekten süper bir telefon.

Hayırlı, uğurlu olsun. Bu arada Giresunlu musun :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=309727]Son Miralay[/MENTION] Kimse sormamış hangi renk aldın telefonu ve de hayırlı olsun

sinangj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=342677]pilger[/MENTION] gibi ben de merak ettim hangi renk aldın? Yeni alacak olanlara renk tavsiyesi ne önerirsin? bu arada hayırlı olsun

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hayatının hatasını yaptın. iOS 7'yi görseydin böyle konuşmazdın :D
Hayırlı olsun.

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayatının hatasını yaptın. iOS 7'yi görseydin böyle konuşmazdın :D
Hayırlı olsun.
Sana Bazı yönden katılmıyorum :thumbdown: Bence İos 7 İos un eski moddelleriyle yarışamaz.

Ama Diğer Yönden Katılıyorum. Hayatının Hatasını Yaptı Gerçektende :thumbup1:

ne hatası :D IOS 7 de olan özellikleri zaten b,z kullanıyoruz galaxy s2 den beri :) siz teknolojiyi 2 sene geriden takip edıyosunuz :)

:D Geriden Takip Ediyoruz. Ahahahah. Belli Oluyor Kardeş. Android Kadar Uyuz telefon görmedim ben :4:

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Ömer sana da öneririm şu iostan çık artık :D telefonu siyah renk aldım arkadaşlar siyah renk önerimdir siyah daha tarz :) Bu arada Hataylıyım herkese çok teşekkürler:cool:

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Sana Bazı yönden katılmıyorum :thumbdown: Bence İos 7 İos un eski moddelleriyle yarışamaz.

Ama Diğer Yönden Katılıyorum. Hayatının Hatasını Yaptı Gerçektende :thumbup1:

:D Geriden Takip Ediyoruz. Ahahahah. Belli Oluyor Kardeş. Android Kadar Uyuz telefon görmedim ben :4:

senın kullandıgın galaxy S , ace , ace2 filandır tam donanımlı bir s4 kullan sonra bu dediklerini hatırla ama kullanmadan kötüleme lütfen ben ıphone 5 e mesela kötü demedim sadece geridesiniz dedim

gencler89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım hayırlı olsun bende yeni aldım ama sana bir şey sorcam telefonun ayarlar menüsüne girdiğinde herhangi bir baslıga tıkladığında o baslıkla ilgili kısım gec geliyomu bende bu sorun başladı ama nedendir çözemedim yani söle mesela ekrana tıkladın orda nereye bastığını belirten mai ışık yanar o ışık yavaş yavaş sönmeye başlayınca ilgili ekran gelir sanki önceden böle bir durum yoktu

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senın kullandıgın galaxy S , ace , ace2 filandır tam donanımlı bir s4 kullan sonra bu dediklerini hatırla ama kullanmadan kötüleme lütfen ben ıphone 5 e mesela kötü demedim sadece geridesiniz dedim

Galaxy [[[[[[[[[[[[[[[[[[ S3 ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Ve ben androide kötü diyorum :lol:

gencler89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani demek istediğim ayarlar menüsünde yerhani bir ayara tıkladınmı ekranda hafifzen gecikme varmı bende hafiften gecikme olmaya başladı mesela ayarlarda wifi ye tıkladın tıkladığında mavı ışık yanar wifi üzerinde mavi ışık yanar o ışık söndükten sonra ekran gelir ıste orda sanki hafiften gecikme var

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
htc one gıbı sorunlu bı tel almadıgın ıcın sanslısın hayırlı olsun

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:) şuanda ağzına kadar dolu 1 gb yer yok neredeyse aslında video çekip nasıl akıcı çalıştığını göstermek lazım s4un :D

hayırlı olsun dostum asla pişman olmassın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonun hayirli olsun. Custom rom kullanmak istersen. Turk bi gelistiricinin hazirladigi Xphoid's rom var google de arat. Ben link verirsem reklama girer. Bu romla S4 e asik olabilirsin. Pili bitiremiyorsun. Superhizli. Ve s4 e ozel hicbi ozelligi silmemisler. Acayip stabil.

gencler89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten s4 kullanıyorum ama sedense öle bir şey ranstladım sanki ilk aldığımda yokru yada bana öle geliyor bilmiyorum gecikme dediğimde ekran acılıyo ama sanki ilkte yokmuş gibi geliyodu bana artı kasma takılma zaten yok ama orası kafama takıldı belkide normali odur ama genede ilk te yokmuş gibi geliyor hala

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=309727]Son Miralay[/MENTION] hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan :) takıldığın yer olursa yardımcı olurum :)