Galaxy s3 tarayici ekran kararmasi

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar. Dun s3 u almak nasip oldu cok sukur baslikdada soyledigim gibi ekrana ne yaptiysam aydinlanmadi tarayiciyi actigim zaman ekran karariyo ve sonuk duruyo yardimlarinizi bekliyorum

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Dakika bir gol bir :) S3 kullanan arkadaşlara sormak lazım. Editörden başlayabilirsin mesela.

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
konuyu görünce bir bakayım dedim şimdiye kadar farketmemiştim zaten parlaklığı sürekli otomatik modda kullandığımdan ve öyle çok aydınlık ortamlarda bulunmadığımdan parlaklık çok fazla artmıyordu tarayıcıya girdiğimde de parlaklık değişimi olduğunu farketmemiştim şimdi gerçekten tarayıcıya girdiğimde parlaklık azalıyor belki değişik bir tarayıcı yüklersen sorun çözülebilir ben gereksinim duymuyorum tarayıcıdaki parlaklık gayet yeterli

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynı problem teknosada incelediğim sgs3de de vardı.Ama samsung magazasındaki sgs3 de öyle bi problem yoktu.ayarlarla ilgili bi sorun olsa gerek

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ben otomatik kullanıyorum. Işığa göre ayarlıyor parlaklığını bende bir sorun yok. Ayarlardan parlaklığı azaltmış olmayasın farkında olmadan :)

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
@MBrv Aksine ana ekranda parlaklık sonda fakat tarayıcıda otomatik olarak azaltıyor. @TheAnonymous Bende teknosadan aldım.

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Tarayıcının kendi parlaklık ayarları olması lazım. Tarayıcı açıkken menü tuşuna basın oradan ayarlayın :)

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Teşekkürler, [MENTION=52617]ByPsychooo[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi tarayıcı sekmesinde seçeneklerden farklı bir parlaklık ayarı var.
İlgilenen herkese teşekkür ederim.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
tarayiciyi acinca ayarlara giriyorsun orada otomatik parlaklik secili halde oluyor onu iptal edip istedigin gibi parlatabiliyorsun ekrani

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
tarayici acip seceneklere girince parlaklim ayarlari var otomatik secili oluyor oradan ayarla

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
problem demeyin şuna yahu.ayar deyin.adamlar seçenek sunmuşlar.büyük ihtimal göz yormasın diyedir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
parlaklık ayarlarında ustte bi tik var otomatık parlaklı diye o seçiliyse iptal edinn..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ayarlardaki guc tasarrufu seceneginde tarayici arka plan rengini ayarla seceneginin isaretini kaldirin sorun cozulecek.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Konuyu yeni gördüm. :D

Bildirim çubuğundan güç tasarrufu modunu kapatın, kendi tarayıcısını açın ekran parlaklığı daha da düşmemektedir. Normal otomatik parlaklığı ile açılmaktadır. Tabi bunun amacı neyse, güç tasarrufu etkin olduğunda daha da kismak. Zaten şarj su gibi gidiyor. :)

Ayrıca tarayıcısı Opera ve Chrome'den oldukça iyi Tilkiyi saymıyorum bile. :)